60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim eşim hep bana kilon yok ki fazla sen çok abartıyosun der...
azcık göbeğin var o da sporla gider der...
ama ben kendimi çok kilolu çok şişko hissediyorum...iyice psikolojim bozuldu...

He bide kızlar ben 2 sene pilates yaptım.. Şişko olmadan önceydi tabi :)))
hamile kalınca bıraktım daha da yapamadım..
Evde topum, lastiğim herşeyim var ama vaktim yok...
Şunu söyleyebilirim ki...
çoookkkkk işe yarıyor..
Ben de sezeryanla doğum yaptım ama düzenli sporla ve platesle karnımın düz olabileceğini biliyorum..
Kaytarmadan yapabilmek lazım..
Bir süre sonra insan kendini süper zinde ve esnek hissediyor..
:124::124::124:

benim eşim hep bana kilon yok ki fazla sen çok abartıyosun der...
azcık göbeğin var o da sporla gider der...
ama ben kendimi çok kilolu çok şişko hissediyorum...iyice psikolojim bozuldu...

bencede sen takıyorsun. sen göbeğinden ötürü kendini kilolu sanıyorsun ama göbeğin doğumla alakalı canım o da zaten pilatesle toparlanır düzelir ancak zaman lazım bi anda olmaz canım sabret olurmu. bak benim 5 ay oldu hala daha var alt göbekte kaldı hemen gitmiyor düzelmiyor sabır ve disiplin lazım sen düzenli yap pilatesi düzelir seninde moralin yerine gelir canım bencede aslında sende kilo yok sadece göbek var pilatesle düzelecek merak etme yeterki bırakma düzenli çalış canım olurmu

Biz böyle böyle delireceğiz herhalde...:37:

evet evet az kaldı tırlatmaya eşimde diyor ne kadar abartıyorsun ya rahat ol artık bişeyin kalmadı diyor ama ben taktım işte. 13 kilo verirken hiç takmadım. şimdi 5 kilo var taktım off demekki zamanla insan taka taka bu hale geliyor. şu aynaya baktıkça kendini kilolu gören insanlara döneceğiz yakında

merhaba kızlarrr, nasılsınız bakalım canlarım. uzuuuunnn bir aradan sonra geri geldim aranıza
işler çookk yoğundu inananın hiç fırsat olmadı girmeye. sizi çookkk özledim, diyetimi de bozmadım. 63 oldum. öpüyorum hepiniziiii

canım yağ oranın eğer yüzde 18 ise çok iyi aslında. yüzde olarak hesaplanır. diyetisyenin yağ oranın için ne dedi canım
yok yüzde değil... diyetisyen 18 kilo yağın var dedi...yağım için bişey demedi kilon çok yok ama 7 kilo versen daha iyi olursn dedi...
o makkineden çıkan kağıtta yazanların hangisi yağ yüüzdesi ki... fat yazıyo omu acaba...

evet ben onlara döndüm sanırım...:86:

mrb arkadaşlar ben selcan.
spora başlayıp biraz sıkılaşmam gerek derken dün şok oldum.
çünkü benim evdeki tartım bozukmuş.ben kendimi 62 kilo sanarken ,alışveriş merkesinde dijital tartıda
66 kilo çıktım.
çok sinir oldum.8 kilo vermem lazım..
sizler kendinizi bana tanıtırmısınız neler yapıyorsunuz,aranızda kilo vermeyi başaran var mı?

merhaba kızlar bugün Farmasi gene şanına yakışmayacak birşey yaptı ne mi yaptı plates

işin şakası bir yana kızlar plates yaptım ve de çok hoşuma gitti süper esnetiyor ilk etapta sağ bacağımdaki kaslar bir esnedi sol bacağım kısa kaldı inanın
sonra onu da esnettim eşitlendi
şimdi reklam arası ama ben devam edemiyeceğim oğlanı almaya gitmem ve de mercimek çorbası yapmam lazım. evde olanlar ve de vakti olanlar vücut şekillendirmek isteyenler bence mutlaka yapın platesi üşengeçlik yapmayın saati de uygun .zaten geç kalkmak çok iyi birşey değil metabolizma için canlar.
siz evde vakit geçirenlere televizyoncular neler neler yapıyor baksanıza değerlendirin bu tür faydalı ve güzel etkinlikleri .

küçük oğlumla yaptık doğru mu anne oldu mu anne diye diye canım benim ya

şimdi çıkmam lazım görüşmek üzere canlar

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese
afiyet olsun
adet durmalarderken 2haftanınardından 500gr gitmiş bunada şükür aslında perşemgünütartılma günüm inşllah ozmana kadarda veririm64,700
2bardak su
1yumurta
1salatalık
yarım domates
1biber
2küçük dilim peynir
1lokma helva
şekrsiz çay

ben de 69 kiloyum, dün 68 olmuştum halbu ki?:2: bu nasıl iş anlamadım dün normal de beslendim, ıvır zıvır falan 3-4 tane bisküvinin dışında bişi yoktu :/

maşşlah canım size ama benimkzım küçük osaate yaptırımı hiç sanmam am işte videolardan idareederiz zmanıgelince 5kilodaha vermde inşşlah

Maşallah sana canım..
Evet ya evde olsak daha kolay olur sanıyorum spor yapmak..
Ama işte eve gidince ev işi, yemek ve bide bebek ..
zaten bütün vakit geçiyor hatta yetmiyor bile vakit çoğu zaman...

aynı şeyi bende yaşadım canım... tartımın pili azalmıştı 5 kilo eksik tartıyomuş pili değişti 65 göstermeye başladı tartı bozuk diye gittim tartı aldım o da aynı çıktı..meğer pili zayıf olunca 60 tartıyomuş... şimdi 63,7 oldum inşallah devamı da gelir...

Canım afiyet olsun bugünkilri de bekliyorum sabırsızlıkla şööyle gökkuşağı bir kahvaltı görürüz inşallah felsede doğru yoldasın canım hem yapıyosun felsefe hem uyguluyosun doğru bir şekilde süpersin

bugün aşure yapacağım kızlar kocişin yoğun isteği üzerine aşure yapacağım tekrardan

Eline sağlık hugocukcuğummm

Sorma ben de abarttım yani aslında çok değil de bana göre çok çünkü yemiyodum ama bugün 3tk yedim valla bi garip canım bugün ttalı istiyo regl dönemime de çok var ama yani kaşık kaşık tahin pekmez yiyebilirim okdar yani ama çikolata falan değil tahin pekmez yiyesim var özellikle 3tk yedim hala canım istiyo yaaaa

Eveeet çıtırrrr çıtırrr maşallah

Ondan ben de 1 ay önce içmiştim bu ara yine bi içicem sanırım gerçi verdim galiba hissediyorum ama yine de yapıcam bu ara ondan
herkese günaydınlar

kızlar sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım

öncesinde aç karna 1 bardak elma sirkeli ılık su içtim

şimdi de 5i1yerde içiyorum :)

Afiyet olsun tatlım

Afiyet olsun canımın içi çokk güzel gökkuşağı olmuş tam:13:

Ay yerim ben sizi yaaa çokk tatlısınız maşallah ya ben de geçen bi yaptım hakikaten çok esniyo gerçi ben bale yaptığımdan oldukça esnek bir vücudum vardır ama yine karın hareketleri falan epey zorladı ama ben ce süper ben de bi 5 kg daha vereyim inşallah başlıycam platese

maşşlah canım size ama benimkzım küçük osaate yaptırımı hiç sanmam am işte videolardan idareederiz zmanıgelince 5kilodaha vermde inşşlah

Ben de canım aynen bi 5-6 vermem lazım sonra başlıycam inşallah

Son düzenleme:
esw cim sen bu beden kitle indeksiyle eminim süper zayıf görünüyorsundur

süper zayıf değil ama evet zayıf görünüyorum canım
üzerime olmayan pantalonlarımın bir kısmını denedim ve üstüme oldular

ama ben 55 kilo olmak istiyorum ya da 56, çünkü o zaman basenlerim çıkmıyo yandan yandan, pilatesi de yapmıyorum ne zamandır, bi uzaya gidiyorum şu aralar, leslie ve pilatese geri dönsem iyi olacak da tam yapacağım zaman pcyi kociş alıyo vermiyo bide gıcık kalıyo ondan sonra da ((

dışarda işim vardı, ara kaldı yine yaa

evet canım inşlah veriirizde durmalar çok olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…