kızlar 2 tane mandalina yedm.
brazdan bi arkadaşımıza gdicem eşimde akşam oraya yemeğe gelicek. acaba gitmeden evde 2-3 kşık kuru fasülye yesemmi öğle yemeği yerine o da börek çörek kısır fln yapmıştr muhtemelen.onlarda ekmek yerine geçer ucundan kıyısınjdan alırsam.
ya da hiç yemesemmi evde?ne dersiniz?vaktm olsa çorba yapardım ama yok çıkcam az sonra?yardım please:44:[/QUOTE
canım bence yeme
orda az az tadına bakarsın
hem arkadaşına da ayıp olmaz
özellikle misafirlikte insanlar yadırgıyor yemicem falan deyince ama yakın arkadaşınsa seni yadırgamayacaksa yiyebilirsin evde de tabi orda yememen şartıyla ama tadına bakmak istersin büyük ihtimal, o yüzden oraya sakla bence kendini :)))
kızlar öğle kahvaltımı yaptım, bugün işyerindeyim eve gitmedim, sabah gelirken yanımda getirmiştim ama
1 bardak yeşil çay
2 dilim tam buğday
1 kk beyaz peynir
2şer çeri ve salatalık
1 yeşil biber
3 fındık
canlar yazdıklarınıza bugün öğleden sonra girdiğimde yorum yazabileceğim inşallah oğlumu aldım geldim mercimek işi akşama kaldı ona hamburger yaptım tekrar okula götüreceğim oradan sonra annem ve pazar .sonra oğlanı tekrar okuldan alıp eve inşallah ama hepiniz sağolun yorumlar yazmışsınız elleriniz dert görmesin daha yazacağım elbette böyle geçiştirmeyeceğim.
okula oğlumu almaya gitmeden platesten sonra
200 ml çilekli süt
10 adet maviyeşi light çubuk kraker bir paketi yiyemedim nasipse gün içerisinde bitiririm.
şimdi de 200 ml ayran içtim .
okula gitmeden önce bile 53.5 kg idim . bunu da sabitleyebilirsem nee mutlu bana
hepinizi çok öpüyorum koşuşturma maratonu başlamak üzere
afiyet olsun canım
rica ederim ne demek canım kusura bakma pc açıktı ama ben telefondaydım
ne güzel işte ben de zaten 250 ml lik fincanımla içiyordum ve ona 4 tatlı kaşığı şeker koyuyordum.en sondan önceki zamanda 1 küp şeker sonra yarım küp şeker sonra da onu da bıraktım gitti
canım prienecim gel ben sana pekmez koyarım şeker koymam aşureye sana ayırayım ben pekmezli. ayrıca keşkekte yapıyorum tavuk etli az yağlı o da güzel olur ondanda ikram edeyim sana
kızlar 2 tane mandalina yedm.
brazdan bi arkadaşımıza gdicem eşimde akşam oraya yemeğe gelicek. acaba gitmeden evde 2-3 kşık kuru fasülye yesemmi öğle yemeği yerine o da börek çörek kısır fln yapmıştr muhtemelen.onlarda ekmek yerine geçer ucundan kıyısınjdan alırsam.
ya da hiç yemesemmi evde?ne dersiniz?vaktm olsa çorba yapardım ama yok çıkcam az sonra?yardım please:44:
afiyet olsun canım muzvarsa pekmezyadabaldöktarçın ceviz ye canım
bende regl drken durmaderken 2haftasonra 500grgitti bunada şükür aslında benimde perşembe inşllah ozamansakadardaha verririm
Selam arkadaslar,1 saatlik bir aram var tekrar ise dönecegim bu arada simdiye kadar neler yedim yazayim istedim.
Sabah:700ml su(ac karnina)gerci bu fix,her sabah old. gibi
1dilim cavdar ekmegi
1 yk. lor peyniri
1 kivi
2 tam ceviz ama cok büyük degillerdi nedense
2 yesil zeytin
1 tk dan az tahin-pekmez
Cok mu olmus arkadaslar,dünkü yorumlardan sonra biraz renk ve cesit vermek istedim ama umarim abartmamisimdir
Ara: 1 havuc(orta boydu)
2 yk. yogurt,1 cay kasigi tarcinli
tarcinli yogur acayip güzel bir dip sos oldu havuca,tavsiye edrim herkese
biraz önce 1 catal kabak tatlisi ve 1 tane findik ve yarim petibör bisküvi attim agzima.Nedense bugün bir aclik hai söz konusu((
Ögle:
Dünden kalan ispanak yemegi 6 yk
3-4 yk. yogurt
salata
1 dilim kepekli tost ekmegi
henüz yemedim ama birazdan hazirlayip ise dönmeden önce yiyecegim.
Böyle... herkese iyi ögleden sonralari diliyorum.Aksama görüsmek üzere.Allah'a emanet olun.
Canım valla benim regl dönemimde değil ama nedense bugün böyle bir tahin pekmez aşkı olduneyse sabah 2tk arada da 1tk ile atlattım sanırım şimdi daha iyiyim
Olsun canım benim almaktan iyidir 500gr az mı maşallah tebrik ediyorum seni:13:
Selam arkadaslar,1 saatlik bir aram var tekrar ise dönecegim bu arada simdiye kadar neler yedim yazayim istedim.
Sabah:700ml su(ac karnina)gerci bu fix,her sabah old. gibi
1dilim cavdar ekmegi
1 yk. lor peyniri
1 kivi
2 tam ceviz ama cok büyük degillerdi nedense
2 yesil zeytin
1 tk dan az tahin-pekmez
Cok mu olmus arkadaslar,dünkü yorumlardan sonra biraz renk ve cesit vermek istedim ama umarim abartmamisimdir
Ara: 1 havuc(orta boydu)
2 yk. yogurt,1 cay kasigi tarcinli
tarcinli yogur acayip güzel bir dip sos oldu havuca,tavsiye edrim herkese
biraz önce 1 catal kabak tatlisi ve 1 tane findik ve yarim petibör bisküvi attim agzima.Nedense bugün bir aclik hai söz konusu((
Ögle:
Dünden kalan ispanak yemegi 6 yk
3-4 yk. yogurt
salata
1 dilim kepekli tost ekmegi
henüz yemedim ama birazdan hazirlayip ise dönmeden önce yiyecegim.
Böyle... herkese iyi ögleden sonralari diliyorum.Aksama görüsmek üzere.Allah'a emanet olun.
arada olur canım
tşkler canım işte durdu inşllah geçmişdir durma zamanı
afiyet olsun canım çok güzel olmuş fazla filan degil
Bence geçmiştir devam ediyosun işte baksana 500gr gitmiş demek ki devam edecek ama ideal kiloya yaklaştıkça yerleşik kilolar gidiyo onlar da biraz zor gidiyo ama giedecekkk canım inşallah:13:
tşk canım agzından bal damlıyo valla 59 olsam dogum yaptıkdansonrakikiloma inmiş olacam çok iyidim ozaman 5kilo vardaha
ay site bakımdaydı ancak girebildim tekrar
bugün 2 ara öğün yaptım sanırım öğleyin yediklerim az geldi
toplamda 2 elma, 3 sunta bisküvi, 5 kuru üzüm ve 2 fındık yemiş oldum ama hepsini ayrı ayrı zamanlarda yedim ve yine açım, hiç böyle olmamıştım, nolduğu ben de anlamadım walla
kızlar selammm, sabah da yazdım bi fırsat bulunca ama kimse cevap yazmadı, yaa unuttunuz mu beni yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?