60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım işin çokmuş kolay gelsin sana

Ne diyorsuuun 4 tk şeker mi. Okuyunca midem bulandı inan. Baklava şerbeti gibi oluyordur o :)
Ne iyi etmişsin bırakmakla.
Ben tatlıyı aşırı sevmem rağmen 1 çay kaşığı kadar koyardım ayıma. En azından 5 yıldır şekersiz içiyorum.

canım prienecim gel ben sana pekmez koyarım şeker koymam aşureye sana ayırayım ben pekmezli. ayrıca keşkekte yapıyorum tavuk etli az yağlı o da güzel olur ondanda ikram edeyim sana

Teşekkür ederim hugocuk.
Ben de yapacağım yarın. Evde kuru meyvam pek kalmadı ama belki alırım bugün.
Bol taze meyva da koyacağım içine.Bakalım nasıl olacak.

merhabalar arkadaşlar nasılsınız bu gün bi açmada 250 kalori varmış açmayıda çok severim onuda listeden çıkarmak gerekecek heralde sakız çiğnemeyi hiç sevmem ama malesef şimdi ağzımdan çıkaramıorum bişeyler atıştırırım diye öğlen yine aynı menüyü uygulayacam 1 ezogelin çorba:217cal 1dilim ekmek:80calyoğurt:90calmevsim salata:179 cal az öncede bitane piko yedim

Son düzenleme:

yeme bence de.
hadi evde yiyeceğin zeytinyağlı sebze falan olsa öğle öğünün yarısını ye öyle git derdim ama...
arkadaşında sağlıklı gördüğün şeylerden azar azar yersen atlatmış olursun bu günü.

Selam arkadaslar,1 saatlik bir aram var tekrar ise dönecegim bu arada simdiye kadar neler yedim yazayim istedim.

Sabah:700ml su(ac karnina)gerci bu fix,her sabah old. gibi

1dilim cavdar ekmegi
1 yk. lor peyniri
1 kivi
2 tam ceviz ama cok büyük degillerdi nedense
2 yesil zeytin
1 tk dan az tahin-pekmez
Cok mu olmus arkadaslar,dünkü yorumlardan sonra biraz renk ve cesit vermek istedim ama umarim abartmamisimdir

Ara: 1 havuc(orta boydu)
2 yk. yogurt,1 cay kasigi tarcinli
tarcinli yogur acayip güzel bir dip sos oldu havuca,tavsiye edrim herkese

biraz önce 1 catal kabak tatlisi ve 1 tane findik ve yarim petibör bisküvi attim agzima.Nedense bugün bir aclik hai söz konusu((

Ögle:
Dünden kalan ispanak yemegi 6 yk
3-4 yk. yogurt
salata
1 dilim kepekli tost ekmegi
henüz yemedim ama birazdan hazirlayip ise dönmeden önce yiyecegim.

Böyle... herkese iyi ögleden sonralari diliyorum.Aksama görüsmek üzere.Allah'a emanet olun.

afiyet olsun canım muzvarsa pekmezyadabaldöktarçın ceviz ye canım
bende regl drken durmaderken 2haftasonra 500grgitti bunada şükür aslında benimde perşembe inşllah ozamansakadardaha verririm

Canım valla benim regl dönemimde değil ama nedense bugün böyle bir tahin pekmez aşkı oldu neyse sabah 2tk arada da 1tk ile atlattım sanırım şimdi daha iyiyim

Olsun canım benim almaktan iyidir 500gr az mı maşallah tebrik ediyorum seni:13:

afiyet olsun canım çok güzel olmuş fazla filan degil

arada olur canım
tşkler canım işte durdu inşllah geçmişdir durma zamanı

Bence de gayet güzel fazla bi şey göremedim ben öyle arada minikmiik olur ben de bugün kahvaltıda 2tk tahin-pekmezyedim arada da 1tk tahin pekmez 2yk nesfit yedim mesela bende de bugün öyle bi tahin-pekmez aşkı oluştu ama şimdi iyiyim zaten ben 2 haftadır yemiyodum tahin pkemez arada okadar olur tabak tabak yemiyoruz sonuçts

arada olur canım
tşkler canım işte durdu inşllah geçmişdir durma zamanı

Bence geçmiştir devam ediyosun işte baksana 500gr gitmiş demek ki devam edecek ama ideal kiloya yaklaştıkça yerleşik kilolar gidiyo onlar da biraz zor gidiyo ama giedecekkk canım inşallah:13:

Bence geçmiştir devam ediyosun işte baksana 500gr gitmiş demek ki devam edecek ama ideal kiloya yaklaştıkça yerleşik kilolar gidiyo onlar da biraz zor gidiyo ama giedecekkk canım inşallah:13:

tşk canım agzından bal damlıyo valla 59 olsam dogum yaptıkdansonrakikiloma inmiş olacam çok iyidim ozaman 5kilo vardaha

ay site bakımdaydı ancak girebildim tekrar
bugün 2 ara öğün yaptım sanırım öğleyin yediklerim az geldi

toplamda 2 elma, 3 sunta bisküvi, 5 kuru üzüm ve 2 fındık yemiş oldum ama hepsini ayrı ayrı zamanlarda yedim ve yine açım, hiç böyle olmamıştım, nolduğu ben de anlamadım walla

tşk canım agzından bal damlıyo valla 59 olsam dogum yaptıkdansonrakikiloma inmiş olacam çok iyidim ozaman 5kilo vardaha

Tahin pekmez yedim ya ağzım öyle tatlı ondandır canım benim olursun sen bu azimle bak 5 kg kalmış nedir Allah aşkına 55 bile olursun:13: OLURUZZZZ:13:

Canım bazen bana da oluyo özellikle sabah nesfit yediğimde olmuştu bi daha sabah yemedim ya da yoğurtla yiyince olmuyo ama sen yoğurtla falan yiyemiyodun sanırım öyle diyodun yanlış hatılamıyosam:26: ya da bazen vücut istiyo işte ben de tahin-pekmeze tutuldum bugün sabah 2tk 1. arada 1tk yedim valla ama ne zamandır yemiyodum arada oluyo öyle ki abartı bişey yememişsin ben zaten öğle akşam yemeği aram uzun olduğundan 2 ara yapıyorum orda genelde 2 mandalina 1-2 saat sonra bi ara daha yoğurt2 tk yanında yaban mersini falan oluyo öyle boşver sık yemişsin işte daha güzel:13:

kızlar selammm, sabah da yazdım bi fırsat bulunca ama kimse cevap yazmadı, yaa unuttunuz mu beni yoksa

Canım benim unutur muyuz sitede bakım vardı kimsecikler giremedi bi ara belki öyle arada kaynamıştır unutmadık tabii ki balım:13:

selam kızlar,dün anneme geldim yazamadım yediklerimi şimdi yazayım
sabah 2 dilim kepekli ekme
1 bardak çay
1 bardak sirkeli su
öğlen yok yolda geçti
akşam saat 4 gibi 1 tabak bulgur pilavı
3 yk yoğurt acı biberli yanına salata
akşam üzeri bir kase puding yedim yengem getirmiş kıramadım
1,5 lt su içtim
1 saat kadar yürüdüm

bugünkü menüm
sabah 1 bardak ıhlamur
2 dilim kepekli ekmek
1 tane yağsız omlet
öğlen yine yok,saat 3,5 larda 6 tabe ufak sosis kızartmadan olduğu gibi,
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran içtim
yeşil çay da içerim suyum eksik kaldı çok
birde çok düzensiz oldu öğünlerim 2 gündür
dünde bugünde 3 tane kruru pasta yedim tatlı olanlardan arka arkaya değil ama toplam 3 tane

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…