60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 elma, 1 kahve fincanı beyaz leblebi yiyorum ayrıca 2lt suyumu da tamamlamak üzereyim

Bebişim teşekkür ederim, uff şu işler yüzünden giremiyorum hiç. Ama 63'e düştüm bu arada kaybetmedim azmimden bişicik

bu aşam elma sirkesi alıcam ama ne kadar koyuyosunuz bide bal koymasak olurmu rica etsem biri bu bilgi fakirini zenginleştirebilirmi

Canım evet öğlenlerin olmaması kötü olmuş yani bi yerlere gidince öyle oluyo ama normal yemek yemesen bile mideyi boş bırakmamak ve metabolizmayı hızlandırmak için çantanda kepekli bisküvi ya da kuru meyve (kayısı özellikle) ya da beyaz leblebi falan bulundurursan 2 -3 satte bir bişeyler gitsin midene yani olmuş artık yemek yiyememişsin ama en azından 2-3 satte bri az da olsa bişeyler ye ki metabolizman yavaşlamasın

bu aşam elma sirkesi alıcam ama ne kadar koyuyosunuz bide bal koymasak olurmu rica etsem biri bu bilgi fakirini zenginleştirebilirmi

Canım valla ben 1yk sirke koyuyorum ve zaten bal da koymuyorum yani içiyorum gidiyo öyle çok nefis değil ama ilaç niyetine

selam hanımlar..
benim kilolarım ile başım dertte...Nukya'nın arkadaşıyım ve bana şiddetle tavsiye etti.. Ne yaptıysam olmuyor tüm diyetleri ve zayıflama ürünlerini de denedim en son biber hapı o da hüsran şu anda 80 kg. oldum ben nasıl kurtulacağım bana yardım edermisiniz lütfennnnn.....:84:

Bebişim teşekkür ederim, uff şu işler yüzünden giremiyorum hiç. Ama 63'e düştüm bu arada kaybetmedim azmimden bişicik

Tebrik ediyorum seni daha ne olsun maşllah nekadar sürede gitti 3kg? bi de boyun kaçtı canım?

Ben de azimle devam ediyorum benim de yaklaşık 1,5 ay oldu 5kg gitti ama perşembe tartılma günü bakalım tam 1,5 ay olacak ve sanki son 1 haftadır verdim biraz daha:26: inşallah güzel haberler vericem perşembe günü

bende 1 sb su ya 1 yk sirke koyuyorum bal koymuyorum hemeniçiveriyorum bende neruda gibi ilaç niyetine

tmm cnm iyi fikir,taşınabilir şeyler bunlar
peki kaç tane yada ne kadar ölçüde olması lazım bunların

hoşgeldin aramıza
inş cnm,vermişssinidr inş baya
elma sirkesi işe yarıyormu?

bende içiyorum ama yeni başladım inş yarar

bende 1 sb su ya 1 yk sirke koyuyorum bal koymuyorum hemeniçiveriyorum bende neruda gibi ilaç niyetine

tmm cnm iyi fikir,taşınabilir şeyler bunlar
peki kaç tane yada ne kadar ölçüde olması lazım bunların

Valla tatlım mesela ben 1 ara öğünde 1kahve fincanı beyaz leblebi yiyiorum genelde de öyle yiyio arkadaşlar, ya da 2 mandalina, ya da 2-3 kepekli bisküvi yanında 2 kayısı falan yiyebilirsin 1khave fincanı beyaz leblebi 2 kayısı da olur öyle abartmadan ara öğün sonuçta maksat bişeyler geldi diye metabolizma çalışsın

Son düzenleme:

sağol cnm bilgiler için

slm kızlar bakımdan çıkmış kk 45dakka leslimiyaptım spordan öncede yogrtlu meyvemiyedim bitabak

Canımcım boyum 1.74 aslında 68e kadar çıkmıştım, bu halime şükrediyorum şimdi, 3 kiloyu da 1 ayda filan verdim. Aslında kilolu sayılmam o kadar ama eşimin yüzünden işte incecik olayım istiyo kendileri. O yüzden 54e kadar düşmek istiyorum

inşşlah canım senden ümütliyim canım

of 174 bu kilo çok iyiya 54 çok zayıfolmazmı sıfır beden gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…