Tahin pekmez yedim ya ağzım öyle tatlı ondandırcanım benim olursun sen bu azimle bak 5 kg kalmış nedir Allah aşkına 55 bile olursun :13: OLURUZZZZ :13:
Canım bazen bana da oluyo özellikle sabah nesfit yediğimde olmuştu bi daha sabah yemedim ya da yoğurtla yiyince olmuyo ama sen yoğurtla falan yiyemiyodun sanırım öyle diyodun yanlış hatılamıyosam:26: ya da bazen vücut istiyo işte ben de tahin-pekmeze tutuldum bugün sabah 2tk 1. arada 1tk yedim valla ama ne zamandır yemiyodum arada oluyo öyle ki abartı bişey yememişsin ben zaten öğle akşam yemeği aram uzun olduğundan 2 ara yapıyorum orda genelde 2 mandalina 1-2 saat sonra bi ara daha yoğurt2 tk yanında yaban mersini falan oluyo öyle boşver sık yemişsin işte daha güzel:13:
Canım benim unutur muyuz sitede bakım vardı kimsecikler giremedi bi ara belki öyle arada kaynamıştır unutmadık tabii ki balım:13:
benim ara öğünlerde ana öğünler gibi...Valla tatlım mesela ben 1 ara öğünde 1kahve fincanı beyaz leblebi yiyiorum genelde de öyle yiyio arkadaşlar, ya da 2 mandalina, ya da 2-3 kepekli bisküvi yanında 2 kayısı falan yiyebilirsin 1khave fincanı beyaz leblebi 2 kayısı da olur öyle abartmadan ara öğün sonuçta maksat bişeyler geldi diye metabolizma çalışsın
ahhh erkekler ne onlarla ne onsuzzz demek istiyorum
canım öylede boyunda iyi canım senin 54 çokaz 54160boyundakiiçin ideal deyilmi 60 yeter san ya dahada düşme hasta olursun bide
selam hanımlar..
benim kilolarım ile başım dertte...Nukya'nın arkadaşıyım ve bana şiddetle tavsiye etti.. Ne yaptıysam olmuyor tüm diyetleri ve zayıflama ürünlerini de denedimen son biber hapı o da hüsran şu anda 80 kg. oldum ben nasıl kurtulacağım bana yardım edermisiniz lütfennnnn.....:84:
Canımcım boyum 1.74 aslında 68e kadar çıkmıştım, bu halime şükrediyorum şimdi, 3 kiloyu da 1 ayda filan verdim. Aslında kilolu sayılmam o kadar ama eşimin yüzünden işte incecik olayım istiyo kendileri. O yüzden 54e kadar düşmek istiyorum
hogocuk nbr nasılsın sesin çıkmıyo hiç
sitede bakım varmış ancak geldim iyiyim canım ne olsun iş güç uğraşıp duruyoruz. aşure yaptım keşkek yaptım pazara gittim işler çoktu bugün
oooooooooooo ellerine saglık bizdegelelimmi yemeye :))))))))))
Canımcım boyum 1.74 aslında 68e kadar çıkmıştım, bu halime şükrediyorum şimdi, 3 kiloyu da 1 ayda filan verdim. Aslında kilolu sayılmam o kadar ama eşimin yüzünden işte incecik olayım istiyo kendileri. O yüzden 54e kadar düşmek istiyorum
inşşlah canım senden ümütliyim canım
ay neruda cım gerçekten pekmezden kalmış tatlılık yokyok sen zaten çok tatlısın canıminşşlah hepimiz olaca zyazadaha çok fit olacaz manken gibidolacacaz seninde benimde ilk 60mış hedefimiz inşşlah devam ederiz canım sagol
benim ara öğünlerde ana öğünler gibi...
içim şişti sabahtan beri yemek yemekten...
hele peynirden gına geldi...et yemiyom diye bütün öğünlere peynir yazmış...
nerudacım benim yaramazlar kendilerine arkadaş edinmişlercama çıkıyorlar ve balkona hergün güvercinler geliyor onlarla konuşup duruyorlar güvercinlerde şaşırıyordur rengarek görünce benim kuzucuklarımı bitanesi yeşil bitanesi hafif sarı yeşil bitanesi mavi diğeride mavibeyaz rengarenkler
Ohhh maşallahAllah muhabbetlerini artırsın kömür de hava güzelken cam kenarına çıkıyo epey arkadaş ediniyo ama kışolunca beymiz üşüyo çıkmıyo yani camın dışına çıkar o havalr güzelken kışın içerde battaniyesinin altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?