• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:Kızlaaar hepinizi öpüyorum çıkmam lazım erkek arkadaşımın annesi davet etti yemeğe ama o da sağlılı beslenmede hatta diyetisyene de gitti bana göre yiycek bişeyler vardır:nazar: öpüyorum hepinizi yarın görüşmek dileğiyle artık yarın yazarım akşam yemeğimi öpücüklerrrrr

esw cim çok güzelmiş çoks evindim senin adına çiçek almakçok güzeldir bilirim:16: Allah mutluluğnuzu daim etsin:nazar:

Hugocukcuğum çok sağol kömürcüğümle ilgili dileklerin için:16: kömür de benimle yatıyo patiyi de atıyo koluma ve ksin rüya görüyo mır mır gece:1::1:Allah uzun ömürler versin hayvancıklarımıza:nazar::16:

bugün inanilmaz stressli bir gün gecirdim.:37:.halada öyle her an cikabilirim anidan canlar...ancak 9 dan sonra biraz rahat bakabilirim buraya..gecmisi merak ediyorum..önemli bi bilgi kacirmamisimdir insallah:9:

iyi akşamlar herkese :16:
bugün kahvaltıdan sonra 1 saat yürüdüm
saat 11 de 1 muzlu süt içtim
saat 12 de cacık ve sebzeli kepekli makarna yedim
saat 16 da 1 elma 1 portakal yedim
saat 18 de 1 kase tavuklu mercimek, 1 dilim kepek ekmek, salata yedim
şimdi de 1 mandalina yiyorum

elbette ne demek. al kızını gel canım :16: kızın vatarında oyuncak gibi duruyor tek bacağını kaldırmış oyuncak bebek gibi ayy ne tatlı. :16: ama geceleri uğraştırıyor seni değilmi yaramaz :1:

evet canım çok ugraştırıyo canım uyku uyumuyogece yatmıyo güzndüz kalkmıyo
tşkler davetin için keşke yakın olsaydık demi

1 kepçe mercimek çorbası
2 yk taze fasulye
2 yk fırında makarna
3 yk yoğurt
1 kornişon
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu

ay canım çok sagol bunu bile dmen yetrli allahım inşllah seninn bebegin olsudunda senin gibinsan çıkarırı karşınada sıkıntı çekmezsin canım allah razı olsun:43:

ne demek tatlım yeterki faydm olsun. allah razı olsun sözü bana yetiyor. insanlara faydalı olmayı severim. en çok bu beni mutlu eder.

hugocugum..aksam menümde konserveden balik yedim 1 dilim ekmekle..yani aksam balik yeniliyordu dimi canim..birde son günlerde stressden ana ögünüm 2 ye düstü..bebyim cok mizmizlaniyo son zamanlarda..zaman oluyo acele yiyorum yemeyimi..

devrimcim ancak geldim canım nasılsın iyisindir umarım. benim bu hafta işler yoğun canım. ama bitti bugün şükür

hugocugum..aksam menümde konserveden balik yedim 1 dilim ekmekle..yani aksam balik yeniliyordu dimi canim..birde son günlerde stressden ana ögünüm 2 ye düstü..bebyim cok mizmizlaniyo son zamanlarda..zaman oluyo acele yiyorum yemeyimi..

öğlende olur akşamda olur canım farketmez. canım vaktin yok işin başından aşkın biliyorum ama sen yinede öğünlerini düzenli yemeye çalış canım :16:

herkese iyi aksamlar:)))

sabahta öglene kadar olani yzmistim simdi gerisini yaziyorum arkadaslar

ikindi :

1 meyveli yogurt(150 gr)
10 adet findik badem karisik
1 adet yulaf ve muzla hazirladigim kendi kurabiyem(sekersiz)
galiba bu sefer kacirdim :(

aksam:
2 yk.sebze sote
3 köfte kadar tavuk.gögüs eti
3 ufak dilim pancar tursusu
bol salata(1tk yagli)

2,2 lt su ictim,1 büyük kupa da yesilcay.Simdi 1 yesil cay daha icecegim.

Simdi geriye dönüp biraz göz atayim sizlerin muhtesem menülerine

Back
X