60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş olsun bizde atlattık odönemşeri ama ben,mkiuykusevmyio 2,3lere kadar yatmıyo gündüzde öglen kalkıyoruz 2ögün oluyo benimde çocuk olun ca zor
sagol canim..su an hanfendi hala uyanik..oda cok gec uyuyo son zamanlarda..dedigin gibi2-3 lerde uyuyo..bizide uyutmuyo..sagolsun esimde yardim etmese daha zor olurdu isim..onun yardimiyla spor falan yapiyorum..sabah yandik ama..maxi maxi plus yaptiracak bize ebru salli..:18:

günaydın kızlar gece uyumadım doğru dürüst. porselenler ağrı yaptı ayrıca yediğim bişey dokunmuş midemde hafif bulantı oldu üstüste geldi

günaydın hanımlar sağlıklı , mutlu , huzurlu , neşeli bol kahkahalı güzel bir güne merhaba diyebilmek dileğiyle ......

kahvaltı yapıyorum ben de bir yandan da yazıyorum
2 dilim kepek ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 2 kuru kayısı, domates- salatalık, üzerine 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı döktüm,3 yeşil biber, nane, marul, maydanoz, 1 ceviz, 3 badem, 3 fındık, 1 kivi, 1 kupa yeşil çay

günaydın hanımlar sağlıklı , mutlu , huzurlu , neşeli bol kahkahalı güzel bir güne merhaba diyebilmek dileğiyle ......

günaydın canım sağol hayatım sana da mutlu huzurlu keyifli bir gün geçirmen dileklerimle canım böyle güne pozitif başlayınca gerisi de pozitif geliyor canım teşekkürler iyi dileklerin için

hugocuğum pazartesi regl oldum diye gidemedim endokrinolojiye herhalde hormonlar yada tahlil sonuçları ve de kilo durumum yanıltıcı olur diye düşündüm cuma veya pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum

günaydın canım sağol hayatım sana da mutlu huzurlu keyifli bir gün geçirmen dileklerimle canım böyle güne pozitif başlayınca gerisi de pozitif geliyor canım teşekkürler iyi dileklerin için

farmasiciğim kilon 53,4 olmuş canım tebrikler benimde şimdi hedefim 60 kilo olmak sonra 55

canım evet ben de buna çok şahit oldum genelde gün nasıl başlarsa öyle de bitiyor kusura bakma canım pc başından ayrılmıştım .
iyi dilek önce sahibini tuttu canım sabah sabah şöyleki tartıldım zaten hissetmiştim tam 53 kg olmuşum darısı başına bitanem küsuratları atmışım

çok sevindim farmasiciğim şimdi böyle canlı örnek olunca insan başarabileceğine daha çok inanıyor tebrik ederim canım 53 çok iyi

hugocuğum pazartesi regl oldum diye gidemedim endokrinolojiye herhalde hormonlar yada tahlil sonuçları ve de kilo durumum yanıltıcı olur diye düşündüm cuma veya pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum

evet canım belki yanıltabilir o yüzden bitince gidersin canım

farmasiciğim elma sirkesine devam ediyormusun canım?

hayır canım
geçen gün filan içtim artık vücudum istemiyor dokunacak gibi oldu
ben normalde 1 tatlı kaşığı koyarım suya geçen gün 3 4 damla bile istemedi vücudum demekki önceden ihtiyacım vardı ve de çok ama çok faydasını gördüm şimdi zayıflamak için değil doğal antiseptik olduğu için içmek istiyordum ama kendimi zorlamamın bir anlamı yok midem hayır diyor
sana devam etmeni dokunmuyorsa öneririm tatlım

tamam canım anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…