canım bu yenisi bunu ekle bunda beden kitle indeksin var böylesi inan daha güzel sadece kilo vermek değil boy kilo oranını da takip etmek gerek
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wlrmmEM/weight.png
kısmet canım bakalım şimdilik biraz iş güç toparlama sürecindeyiz hayırlısı
Ben de haftaya perşembe inşallah antebe gidicem geçen hafta kaçamak yapmadım bu hafta da yapmıycam inşalah antepte biraz yaparım öçünkü babam keser yemezsem, yani hem şişmanlamışsın der hem de künefelr falan ahavada uçuşur sağolsun bayılır yedirmeye ben de 2 hafta burada kaçaak yapmıyorum ki orada biraz yaparım diye ama neyseki evde koşu bandı var annem de dikkat ediyor zaten dengelerim inşallah belki de verir gelirim
Canım maşallah sanaafiyet olsun kahvaltı da çok güzel benim de sporum var bugün birazdan yapıcam inşallah
teşekkür ederim canım kayınvalide hanım sana güzel bakmış kahvaltın da muhteşem
ben bugün hesabı düzledim nerudacım tam 53 kg oldum
hadi bakalım hayırlısı şimdiden canım, inşallah herşey gönlünüzce olur
walla eşimin ailesi de yemeyi yedirmeyi pek sever ama ben yemiyorum, zaten yağlı geliyo yemekleri bana
sen anteplisin bu durumu daha iyi bilirsin
evde spor aleti falan yok tabi onlarda, benim yaptığımla dalga geçmeseler diye düşünüyorum ben
baskül ailesi gibi hepsi maşallah
canım senin de maşallahın var ama boyuna göre normal değil mi zaten şu kilo
1,60dı dimi senin boyun, ona göre normal zaten
kopyala yapıştır yaptım ama oldumu bilmiyorum
evet canım boyum 160 kilom da tam 53 kg oldu göbüş gitti mide gitti popiş gitti oldu birşeyler yani bu süreçte
millet yeter artık zayıflama diyor dün pazarda bugün de yürüyüşe çıktığım yerde görenler
başlangıç kilonu da yaz canımcım olur mu ? hemen yapıyorum
uğraşma canım boşver şimdilik kilo kontrol dursun hedefe varınca değiştiririm bende
walla eşimin ailesi de yemeyi yedirmeyi pek sever ama ben yemiyorum, zaten yağlı geliyo yemekleri bana
evde spor aleti falan yok tabi onlarda, benim yaptığımla dalga geçmeseler diye düşünüyorum ben
canım normalde ama senin mesla çokzayıf oluyosanada normal geliyo ben 157 boyumla 52ken 36beden giyodum ve zayıflıktan ölecektim odegişiyo bana mesala 55 çok ii oluyo ama ilkhedefim 59 şimdilik bu bile ii öyle kemikolmak istemem herkesin zayıflık kavramı başka
ayyyyyyyy görmemiştim kusura bakma canım ama doğru fazla şımarıklık da göz çıkarmaz değil mi nerudacım ?:82::82::82:
kızlar görüşürüz inşallah ben duş almaya sonra da öğlen yemeği yer okula doğru geçerim Allah' a emanet olun canlar
canım normalde ama senin mesla çokzayıf oluyosanada normal geliyo ben 157 boyumla 52ken 36beden giyodum ve zayıflıktan ölecektim odegişiyo bana mesala 55 çok ii oluyo ama ilkhedefim 59 şimdilik bu bile ii öyle kemikolmak istemem herkesin zayıflık kavramı başka
Talım sen kardan adamı sormuştun arada kaynadı o benim bir lafımyani famirin genelde kuru ve tek renk olduğundan kahvaltıları öyle bir isim takmıştım kahvaltılarına öyle kuru ekmek peynir falan olunca ya da sadece süt-nesfit olunca kardan adam oluyo ama yumurta,zeytin,peynir,yeşillik,domates,biber falan olunca da gökkuşağı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?