gece boyunca uyku tutmadı kızlar. yarın ankaraya gidicem psikiyatriye. kontrolüm var hadi hayırlısı... umarım bırakırım şu ilaçları. heycanlıyım birazspor salonuna mı üye olsam diye düşünmeye başladım. gerçi evimde kondisyon aletim ve bi dünya dvdm var ama... yapamıyorum tembelliğimden
merhabalar,
kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum; 65 kiloyum ve 50'li kilolarıma dönmek çoook istiyorum, 59 bile olsam yeter; söylemesi bile daha güzel oluyor :)
1 aydır yediklerime çok dikkat ediyorum, daha fazla hareket ediyorum ve yaz gelsin de yürüyüşe başlayayım istiyorum..
günaydın kuzumgünaydınlar
kucak dolusu sevgiler saygılar :76:
sorma canım gribe yakalandım yine. boğazlarım tam düzelmedi daha ama şükü iyiyim
günaydınlar çıtır hanımlarrrrr nasılsınız ben iyiyim menümü yazayım
akşam
1 kepçe tavuk çorbası
5-6 yk taze fasülye
1 bardak ayran
1 yk bulgur pilavı
salata
sonrasında bir tane elma
sabah
bir bardak ılık su
2 dilim kepek ekmeği
domates
1 kk peynir
4 zeytin
maydanoz
1 tane yumurta
hoşgeldin canım
valla uyurlerken az takılayım dedim ama hemen açtılar gözlerini kız mama istiyo oğlan da kayu.... allahım bu kayu yüzünden bilgisayara oturamaz oldum... artık kayunun kel kafasına bi şaplak atasım geliyo...
neyse canım kahvaltılarını yaptırayım de gelirim az sonra...seviyorum seni unutma
günaydın kuzum
eh işte sürekli evi silersen olacağı bu balım senin 2-3 gün şöyle hiç kalkmadan dinlenmen lazım ama sen yok biraz iyiyim diyip misafir odasını silmeye başlıyon yok pazara gidiyon olmaz kuzum ya biraz dinlen ne olur bak büyük sözü dinle birazcık
ohh valla bize merabe bile yok hastalıktan kırılıyoruz burda
akşam menüm:
2 kaşık tavuk döner,
1 adet minnak köfte ,
3 dilim kepek ekmek,
biraz yeşillk,
1 cardak ayran...
sabah kahvaltım:
1 domates,
1 salatalık,
2 tatlı kaşığı peynir,
3 kaşık yoğurt,
1 adet zeytin,
1 dilim k.ekmek,
1 çay bardağı çay,
1 bardak yeşil çay...
haklısın
canım benim çok geçmiş olsun...bende gene baş ağrısı ile uyandım içim titriyoe birde...çok üşüyorum...
günaydınnn kk nın güzeller güzeli bayanlarıııı bugün itibari ile rejime başlamış bulunmaktayım.şuan 63 kiloyum boyum da 163 kahvaltı menümü sayıyorum
1 dilim ekmek
2 dilim domates
2-3 dilim salatalık
4-5 zeytin
1 dilim peynir
ve çay
canım haklısın.ama dün toplamda 5,5 dilim ekmek yemiş oldum...cimcime günaydın canım daaaaa akşam çorba da içseydin.ekmek çok zaten farkındasınama öenmli olan arada böyle olur devamını getirmemek gerekir zaten hepimiz kaçamak yapıyoruz arada devamı gelmedikten sonra sorun değil bence
canım benim acaba vücut direncin mi düştükü.elma yerine meyve lerde bir kaç gün portakal felan ye istersen biraz c vitamini alırsın.şeker.bende 1 portakal aldım valla...ben bence akşam soğukta oynadım ondan kaynaklanıyor...o yüzden kaptım şifayı...ya canım ne oluyo anlamıyorum. eskisi gibi güçlü değilim anladım artık
ben en fazla 2 gün grip olurdum hemen geçerdi şimdi bir haftayı bulacak nerdeyse. yaw bendede çok üşüme var. dün akşam dedim yarına iyi olurum koşarım diyodum birdenerdeeee sabah titreyerek uyandım gözler kıpkırmızı yanıyo yüzüm sapsarı
bende size katila bilirmiyim 60kiloyumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?