60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam menüm:

2 kaşık tavuk döner,
1 adet minnak köfte ,
3 dilim kepek ekmek,
biraz yeşillk,
1 cardak ayran...

sabah kahvaltım:

1 domates,
1 salatalık,
2 tatlı kaşığı peynir,
3 kaşık yoğurt,
1 adet zeytin,
1 dilim k.ekmek,
1 çay bardağı çay,
1 bardak yeşil çay...

günaydınlar çıtır hanımlarrrrr nasılsınız ben iyiyim menümü yazayım
akşam
1 kepçe tavuk çorbası
5-6 yk taze fasülye
1 bardak ayran
1 yk bulgur pilavı
salata
sonrasında bir tane elma
sabah
bir bardak ılık su
2 dilim kepek ekmeği
domates
1 kk peynir
4 zeytin
maydanoz
1 tane yumurta

canım hayırdır ne gibi bi durum varda psikiystriye gidiyosunki bende gittimde onun için sordum canım:26:

hoşgeldin canım

günaydınlar
kucak dolusu sevgiler saygılar :76:
günaydın kuzum
sorma canım gribe yakalandım yine. boğazlarım tam düzelmedi daha ama şükü iyiyim

eh işte sürekli evi silersen olacağı bu balım senin 2-3 gün şöyle hiç kalkmadan dinlenmen lazım ama sen yok biraz iyiyim diyip misafir odasını silmeye başlıyon yok pazara gidiyon olmaz kuzum ya biraz dinlen ne olur bak büyük sözü dinle birazcık

afiyet olsun canım benim

maibeyaz hoşgeldin canım

haklısın

cimcime günaydın canım daaaaa akşam çorba da içseydin.ekmek çok zaten farkındasın ama öenmli olan arada böyle olur devamını getirmemek gerekir zaten hepimiz kaçamak yapıyoruz arada devamı gelmedikten sonra sorun değil bence

günaydınnn kk nın güzeller güzeli bayanlarıııı bugün itibari ile rejime başlamış bulunmaktayım.şuan 63 kiloyum boyum da 163 kahvaltı menümü sayıyorum

1 dilim ekmek
2 dilim domates
2-3 dilim salatalık
4-5 zeytin
1 dilim peynir

ve çay

ha bak sinirimden geçmiş olsun demeyi unutmuşum geçmiş olsun balım guzum kaymaklım kıymetlim emme dediğim gibi kendimi biraz iyi hissediyom deyip hemen işe kalkışma olurmu.sağlık olmadıktan sonra yaşamın tadını alırmısın ama sağlıklı olduktan sonra herşey olur balım unutma

canım benim çok geçmiş olsun...bende gene baş ağrısı ile uyandım içim titriyoe birde...çok üşüyorum...

ya canım ne oluyo anlamıyorum. eskisi gibi güçlü değilim anladım artık
ben en fazla 2 gün grip olurdum hemen geçerdi şimdi bir haftayı bulacak nerdeyse. yaw bendede çok üşüme var. dün akşam dedim yarına iyi olurum koşarım diyodum birde nerdeeee sabah titreyerek uyandım gözler kıpkırmızı yanıyo yüzüm sapsarı

günaydın hoşgeldin canım güzeller güzeli derken beni kastettin heralde bu topikte benden başka güzel yokturda bu topiğin güzeli benim tamammı bunu böyle belle ay çok gülesim geldi yaa.kahvaltın güzel ekmeği 2 dilime çıkartabilirsin canım.ara öğününüde mutlaka ye olurmu

canım haklısın.ama dün toplamda 5,5 dilim ekmek yemiş oldum...birde dün düğünde 8 den 10:30 a kadar halay çektim oynadım.yediğim gitmiştir değilmi...
canım benim acaba vücut direncin mi düştükü.elma yerine meyve lerde bir kaç gün portakal felan ye istersen biraz c vitamini alırsın.şeker.bende 1 portakal aldım valla...ben bence akşam soğukta oynadım ondan kaynaklanıyor...o yüzden kaptım şifayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…