canım haklısın.ama dün toplamda 5,5 dilim ekmek yemiş oldum...birde dün düğünde 8 den 10:30 a kadar halay çektim oynadım.yediğim gitmiştir değilmi...
canım benim acaba vücut direncin mi düştükü.elma yerine meyve lerde bir kaç gün portakal felan ye istersen biraz c vitamini alırsın.şeker.bende 1 portakal aldım valla...ben bence akşam soğukta oynadım ondan kaynaklanıyor...o yüzden kaptım şifayı...
günaydın hoşgeldin canım güzeller güzeli derken beni kastettin heralde bu topikte benden başka güzel yokturdabu topiğin güzeli benim tamammı bunu böyle belle ay çok gülesim geldi yaa.kahvaltın güzel ekmeği 2 dilime çıkartabilirsin canım.ara öğününüde mutlaka ye olurmu
hosbulduk canim evet zaten dogum kilolardan kurtulmak istiyorumelbette katılabilirsin. hoşgeldin canım ikizlerinmi var
hosbulduk boy162 kilo60 55kiloya insem yeter gobekten kurtulamiyorumhoş geldin canım biraz kendini anlatırmısın.boy ,kilo,hedef felan gibi,
hoşgeldin canım allah bağışlasın maşşallah
günaydınn canlarımmm, hayırlı cumalarr, h.sonu geldii yaşasınnnkahvaltıdan önce dünki akşam yemeğimi yazayım, işim çok bugün;
1 kepçe mercimek çorbası
6 kaşık kuru fasülye (az sulu)
salata
6-7 kaşık cacık
3 lokma ekmek yidimmmm
pilav yimedim
sonrasında; 2 brkdk tavşan kanı çay
3-4 çilek
yarım elma
2 dilim armut
portakal
mayveyi biras fazla yidim ya, annmelrdeydim akşam yidim artık,
bu günde cuma old. için siimit almışlar arkadaşlar
yarım simit
1 kk peynir
3 zeytin
1 tk bal
salatalık
yarım yumurtaa yidimm
çokmu yiyorum kızlar, neyi eksiltmeliyim yada ne eklemeyim beni tok tutucak, daha önceleri akşama kdr doğru dürüst bişi yemesdim ama şimdi inadına acıkıyorrummm
arkadaşlar uyusam tam süper olacak yoksa hastalık ilerleyecek.mutfakta bikaç bulaşık var ellemedim bile bi iş yapmadım uyucam şimdi sonra gelirim
günaydın kızlar sabah uayanamadıgım ıcın evde kahvaltı yapamadım gelirken 1 simit aldım yanında cay ıcıyorum (şekersiz)
bugun kotu bır baslangıç oldu :26::26::26::26::26:
bırde gecen hafta salıdan bu yana 700 gr vermısım :92::92::92::92::92::92:
günaydın kızlar
kahvaltımı yaptım hem de çok yedim
2 dilim yulaf ekmeği
1 dilim peyner
8 çatal falan maydanozlu çökelek
1 domates
1 salatalık
1 biber
bence güzel memün afiyet olsun canım benim.meyve zaten günde 3 porsiyon yiyiyouz.çok yememişsin ayrıca...
günaydın kızlar sabah uayanamadıgım ıcın evde kahvaltı yapamadım gelirken 1 simit aldım yanında cay ıcıyorum (şekersiz)
bugun kotu bır baslangıç oldu :26::26::26::26::26:
bırde gecen hafta salıdan bu yana 700 gr vermısım :92::92::92::92::92::92:
afiyet olsun canım.çökelek fazla görünüyor.ama onunda kalorisi düşük.o yüzden çok değil şeker...
afiyet olsun canım benim arada oluyor simit 4 dilim ekmeğe denk bilgin olsun diğer öğünlerinde bunu dengemeye çalışırsın artık.ayrıca canım benim 1 simit 300-350 kaloriymiş bilginiz olsun.simit yerken bunu hesaplayım...bende yeni öğrendim....tebrik ederim süpermiş...:92::92:
HEHEHbende çok güldüm...tamam sen yeterki ye de bana hiiçç ikiletmem yaz geldi ayva gçöbeğimin erimesi lazımm:89:
günaydınn canlarımmm, hayırlı cumalarr, h.sonu geldii yaşasınnnkahvaltıdan önce dünki akşam yemeğimi yazayım, işim çok bugün;
1 kepçe mercimek çorbası
6 kaşık kuru fasülye (az sulu)
salata
6-7 kaşık cacık
3 lokma ekmek yidimmmm
pilav yimedim
sonrasında; 2 brkdk tavşan kanı çay
3-4 çilek
yarım elma
2 dilim armut
portakal
mayveyi biras fazla yidim ya, annmelrdeydim akşam yidim artık,
bu günde cuma old. için siimit almışlar arkadaşlar
yarım simit
1 kk peynir
3 zeytin
1 tk bal
salatalık
yarım yumurtaa yidimm
çokmu yiyorum kızlar, neyi eksiltmeliyim yada ne eklemeyim beni tok tutucak, daha önceleri akşama kdr doğru dürüst bişi yemesdim ama şimdi inadına acıkıyorrummm
arkadaşlar uyusam tam süper olacak yoksa hastalık ilerleyecek.mutfakta bikaç bulaşık var ellemedim bile bi iş yapmadım uyucam şimdi sonra gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?