60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım evet. doktorda c vitamini verdiz suda eriyenlerden alıyorum onu. birde tam düzelmeden azcık kendimi iyi hissedince nugişin dediği gibi salon siliyorum filan terleyince buz gibi oluyorum üşüyorum

günaydınn canlarımmm, hayırlı cumalarr, h.sonu geldii yaşasınnn kahvaltıdan önce dünki akşam yemeğimi yazayım, işim çok bugün;
1 kepçe mercimek çorbası
6 kaşık kuru fasülye (az sulu)
salata
6-7 kaşık cacık
3 lokma ekmek yidimmmm
pilav yimedim
sonrasında; 2 brkdk tavşan kanı çay
3-4 çilek
yarım elma
2 dilim armut
portakal
mayveyi biras fazla yidim ya, annmelrdeydim akşam yidim artık,

bu günde cuma old. için siimit almışlar arkadaşlar
yarım simit
1 kk peynir
3 zeytin
1 tk bal
salatalık
yarım yumurtaa yidimm
çokmu yiyorum kızlar, neyi eksiltmeliyim yada ne eklemeyim beni tok tutucak, daha önceleri akşama kdr doğru dürüst bişi yemesdim ama şimdi inadına acıkıyorrummm

HEHEH bende çok güldüm...tamam sen yeterki ye de bana hiiçç ikiletmem yaz geldi ayva gçöbeğimin erimesi lazımm:89:

arkadaşlar uyusam tam süper olacak yoksa hastalık ilerleyecek.mutfakta bikaç bulaşık var ellemedim bile bi iş yapmadım uyucam şimdi sonra gelirim

bence güzel memün afiyet olsun canım benim.meyve zaten günde 3 porsiyon yiyiyouz.çok yememişsin ayrıca...

günaydın kızlar sabah uayanamadıgım ıcın evde kahvaltı yapamadım gelirken 1 simit aldım yanında cay ıcıyorum (şekersiz)

bugun kotu bır baslangıç oldu :26::26::26::26::26:

bırde gecen hafta salıdan bu yana 700 gr vermısım :92::92::92::92::92::92:

günaydın kızlar
kahvaltımı yaptım hem de çok yedim
2 dilim yulaf ekmeği
1 dilim peyner
8 çatal falan maydanozlu çökelek
1 domates
1 salatalık
1 biber

afiyet olsun canım benim arada oluyor simit 4 dilim ekmeğe denk bilgin olsun diğer öğünlerinde bunu dengemeye çalışırsın artık.ayrıca canım benim 1 simit 300-350 kaloriymiş bilginiz olsun.simit yerken bunu hesaplayım...bende yeni öğrendim....tebrik ederim süpermiş...:92::92:

Diyet programlarında genelde bir kibrit kutusu peynir lafı çok geçer. 30 gr yani ortalama bir kibrit kutusu peynir ne kadar kalori içerir? Bu sorunun cevabı hangi peynir olduğuna göre değişiyor.

BRİE: 96 kalori, CAMEMBERT: 89 kalori, PARMESAN : 136 kalori, SÜZME PEYNİR : 29 kalori, KAŞAR PEYNİRİ : 124 kalori, MOZARELLA : 90 kalori, RİCOTTA : 56 kalori, KEÇİ PEYNİRİ : 59 kalori, BEYAZ PEYNİR : 75 kalori içeriyor.

Zayıflamak isteyenler tarafından en çok tüketilen simit ise aslında kalori açısından pek fakir sayılmaz. Ama çok küçük miktarda tüketildiği için ve bazen bir öğün yerine geçtiğinden dolayı tercih ediliyor. Her bir simidin hamuru 60 gramdır, pişerken 20 gram fire verir ve 40 gram gelir. Bu 40 gr simitin kalorisi yaklaşık olarak 240-260 kaloridir. Bazı diyetisyenlere göre bu 300 kaloriyi bile bulabilmektedir.

100 gr kuru fasulyenin kalorisi ise 326, yine 100 gr keçi boynuzunun ise 308 kalorisi vardır.

Salatanın kalorisi ise içine koyacağınız malzemeye göre değişecektir. Domates, salatalık, marul, havuç, soğan, yağ gibi besinlerin kalori miktarları ana sayfada bazı besinlerin kalorisi bölümünden (Kalori cetvelinden) öğrenilebilir.

1 porsiyon kuzu kebapta 455 kalori var. 1 lahmacunda ise 250 kalori bulunuyor.

Günde kaç kalori almak gerekir?

Öncelikle, dengeli bir beslenme programı uygulayarak vücudunuzdaki her bir kilo için 20 kalori almalısınız. Buna, günlük aktivite durumunuza göre 400-700 kalori daha eklemelisiniz. Mesela 65 kiloda aktif bir kadın günlük olarak 1800-2000 kalori alması gerekir. Bu kişi haftada yarım ile bir kilo vermek istediğinde, günlük kalori miktarını 500 kalori azaltması lazım. Eğer daha kalıcı ve sağlıklı kilo çözümleri istiyorsanız, diyet yaparken günlük kalori miktarından 250 kalori indirin ve 250 kaloriyi yaktıracak kadar da egzersiz yapın.

:92::92::92::92::92:tebrik ederim canım, ben 10 gündür gr veremedim yaa.deli olcam

günaydın kızlar nasılsınız ?
benim canım biraz sıkkın bakalım o yüzden sizi sadece okuyacağım sanırım. ilerleyen saatlerde değişmezse durum bu böyle
sabah 06.45 kalkar kalkmaz kansızlığımdan dolay 3 tatlı kaşığı harnup pekmezi içtim ardından süt içmek istedim ama demir emilimine engel olduğunu duyduğumdan demir içeren yiyecekleri ve süt ürünlerini beri bir arada tüketmiyorum ...
sonra duş ardından akşam yemegim için salatalık yıkadım,dogradım hazırlayıp çantama attım.kahvaltı için çayımı koydum. kahvaltıda çeyrek kk peynir 1 dilim ev yapımı çavdar ekmegi bir adet içinde 3 parça ince sucuk dilimleri olan yumurta 2 domates çeyrek salatalık ve bol nane yedim.
ofise gelirken 500 ml su içtim şimdi de yeşil çay içiyorum. ardından efervesan tablet vitamin ve aferin alacam. bi kaç gündür boaz agrısı başgösterdi hemen önlemini almak istiyorum.
bu arada geçen haftadan beri 300 gr gitmişti dün tartıldığımda 65.2 gelmiştim

tşkr edrim canım .Simitin acısını cıkarırım bugun hıc ekmek yemem

HEHEH bende çok güldüm...tamam sen yeterki ye de bana hiiçç ikiletmem yaz geldi ayva gçöbeğimin erimesi lazımm:89:

sana ye dediysem fazlada cozutma kız.yani ben mesela sabah bir öğlen bir akşam bir dilim ekmek yerdim ama bende spor olmadığı için sabah 2 öğlen 2 akşam dilim akşam yemiyorum çünkü eritemem diye sabahtan akşama kadar işyerinde oturuyorum e sporda yapmıyorum yapamıyorum bi nevi başlıcam inşallah onun için ama spor yaparsan sen akşamda bir dilim yiyebilirsin ekmek.

yok canım afiyet olsun fazla olab bişey yok bence yarım simit 2 dilim ekmek eder.yumurta yersen peyniri bir kk ye yemezsen 2 kk yiyebilirsin.akşam meyveside 2 porsiyon gibi olmuş normal yani oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…