60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğleni de yedim az önce

yarım kase mercimek çorbası
3-4 kaşık prinç pilavı
iki kibrit kutusu büyüklüğünde kızarmış tavuk
iki dilim ekmek
salata

bunlar çok mu?

öğleni de yedim az önce

yarım kase mercimek çorbası
3-4 kaşık prinç pilavı
iki kibrit kutusu büyüklüğünde kızarmış tavuk
iki dilim ekmek
salata

bunlar çok mu?

şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tavuk-et balıkkk ızgara olursa süperrr olurrrr

sebze yemeklerini eğer içinde et yoksa 1yk sıvı yağ ile et varsa sıfır yağile yapıyoruz

2yk pilav makarna 1 dilim ekmeğe eşit ve eğer spor yoksa günlük 3-4 dilim ekmek yiyoruz spor varsa 5-6 dilim mesela sen şimdi 3-4yk pilav yemişsin ki bu 2 dilim ekmek eder sabah da avrdı sanırım ekmek ona göre dengelemen lazım.

hergün 1 su bardağı süt bir su bardağı yoğurt tüketiyoruzz yarım yağlı olucak; ekmek çavdar,tam tahıl ya da çok tahıllı; 3 porsiyon meyve yiyoruz hergün.

Kahvaltı da yumurta varsa peynir 1kkk yumurta yoksa peynir 2kk olabilir her öğünde boll yeşillik salata sebze yemekleri 6yk etli sebze yemekleri 5yk bakliyatlar 4 yk yeniyor pilav prinç tercihe tmezsen iyi olur çünkü patates,prinç,beyaz ekmek,beyaz makarna acıktırıyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlarrr

tünaydın cnlarımmm sabah erken kalktım ama kahvaltı yemek pişirme kociş derken bu saat oldu anca girdim.
neruşum ne yazık ki dün spor yapamadım bugün eşimle dışarı çıkıcaz biraz yürürüm nasipse akşam spor yaparım diyorum
bu arada bu sabah bi baktım eneeeeeee 64.9 300 gram daha gitmiş oleeeey:92::92::92::92:
bugün kahvaltı ve ögle yemegi normal oldu yani bişi kısmadan normal yeme düzeninde ama kaçamak yok sabah biraz fazla ekmek yedim o kadar 3 dlim beyaz ekmek
ögleyin de semizotu biraz makarna ve köfte yedim gayet normal ama akşama daha hafif yapmak istiyorum bu sabah ki tartı mutluluğunu abartmak istemiyorum yaa 64 ü gördüm yıllar sonra kızlar

günaydın kıslaaar napıyosunuz bakiyim :76:

günaydın tatlım yine her zaman ki gibi erkencisin

tatlım ben inceledim yukarıdaki menüyü hiç saglıklı bulmadım bu düpedüz sabah aç kalarak günün geri kalanında da sadece vucuda protein basarak yapılan protein diyeti. vucudun karbonhidrata da ihtiyacı var bence bu diyetin 6 günden daha uzun yapılmaması lazım bi arkadaşın diyetisyeni öyle demişti zaten hani kısa süreli olur ama devamının gelmesi çok sakıncalı bence deneme yavaş gitsin yag gitsin eee ne demişler az veren yagdan çok veren kastan

neruda, teşekkürler.söylediklerine dikkat edicem inşallah.özel bi okulda çalışıyorum, öğlen yemekhanede yiyoruz.kendim hazırlama şansım yok ama menüde bunlara dikkat ederek seçmeye çalışırım.spor olarak da sabahları 20 dakika yürüyüşe başladım bugün, okula giderken yürüyorum.

Tüüünaydıııınnn yolicaaaaaaaaaaaaaannnnn kolay gelsin tatlımmmmm hafta sonu oluyor malum ufannnkkk tefenkkkk kaçamaklarrr

Tabii kiiiiii hemen tebbrik ediyorummmmmmm vee geleneği bozmuyorummmmm:92::92::92::92:

Gittikçe daha da bollaşacakkkkkkkk boll boll sallıycazz gidecek tüm fazla yağlar kilolarrr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:13::13:

Süpperr tamamdır işte ne yapsan kar canım benimmm burda çalışan ama çok da güzel kilo veren birsürü arkadaş var kahvaltı özellikle çok önemliii ve 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenmek 2 saatte bir bişeyler yeek lazım ara öğünlerde meyve olur süt olurrr öğlen yemekte de ne çıkarsa sana uygun olanalrdan seçersin hatta evden bile götürenler var yani öyle bir şansın yoksa da uygun olanları seçersinnnnn spor şartt yani keşke daha fazla yapabilsen ama 20dk da hiç yoktan iyidirrr

canım neruşum teşekkür ederim hep beraber eritçeez bu yagları kiloları pıt pıt eriyicekler kalan üjj bejj minnak kiloda yazın sıcakta eriycek oleeeyy diyorum gelsin minnakk miniş narinnn ince hatunlar eheeyyt:92::92::92::92:

başlangıçda aşırı yüklenmeyim dedim, yürümeyi artırırım daha sonra.bi de ben çok hareketliyim zaten.o sabah dışında da sık sık yürürüm.zaten öyle olmasa ben o yemeyle 90 kilo olurdum :)

evet, öyle oluyo,diyet filan da diyemiyorum gülecekler diye.çünkü bu okulda kiloyla ilgilenmeyen tek kişi bendim.annem aklıma soktu benimde.kendisi 110 kilo.çocuk doğurursan beni gibi olursun diye diye korkuttu beni

ya kızlar, iştahımla öyle tanınmışımki, öğlen az yemek alınca millet hemen farketti, niye bu kadar dediler

evet oluyo öyle şeylerrr hatta bir süre sonra nezamandır az yiyosun kilo da verememişsin falan da diyceklerrrrr herkes bayılıyorrr böyle şeyleri söylemeye sormaya ama sabırla yolumuza devam edicezzzz kim ne derse desinnn aldırmıycazz ve gidecekkk tüm fazla kilolarrr yağlarrrrr ama o zaman da ya kilo verdiğini farketmezler ya da kıskançlıktan söylemezlerrr birkaç iyi niyetli olan farkeder söyler ama çoğunluk susar kilo alınca hepsi ay nekadar kilo almışsınd err ama verince kimseden sess çıkmazzzz herkeseeee herşeye inattt önce kendi mutluluğumuz ve sağlığımızz için göndericezz tüm fazla yağları kilolarııı innnşallahhhhhhhhhhh:13::13::13:

Son düzenleme:

oo süper o zaman tatlım kısa zamanda sonuç almaya başlicaksın gram gram da olsa. hani bakim senin kilo çizelgen hıı ?

Aynısı bendede oldu hatta sen kesin hastasın yoksa bu kadarla hayatta doymazdın diyorladı benimde iştahım çoktu eee diyete başlayınca da hemen farkediyorlar

benimde işyerinde cogu zaman kafama göre yemek çıkmıyor evden getiriyorum ve aralarda atıştırırken bazen odama biri dalıyo. " paso yiyorsunuz Yolanda hanım ama zayfılıyorsunuz. biz buna bir anlam veremedik " diyorlar .

ben geldimm işler bitti. pazara gittim ayy neruş dayanamadım kısa kollu ince bir gömlek aldım L beden aldım çünkü dar kesimli oturan cinsten. biliyosunki benim kociş arıza çıkarır aldım. aslında benim yanımda benden kilolu kadın vardı o alacaktı elinde tutuyodu bırakınca aldım hemencik fiyatıda uygundu. eşofman altı aldım ince yazlık. ama tabee bol sonra eşim evden dışarda giydirmiyo. sonra birde s beden tişört aldım tişörtte tam oldu dar değil.
gördüğün gibi neruşum ne giysem oluyo artıkın s,m,l hepiciği oluyo :86:

halen daha baskılı ayıcıklı tişörtler alıyorum onları seviyorum sanırım çocukluktan kurtulamadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…