öğleni de yedim az önce
yarım kase mercimek çorbası
3-4 kaşık prinç pilavı
iki kibrit kutusu büyüklüğünde kızarmış tavuk
iki dilim ekmek
salata
bunlar çok mu?
öğleni de yedim az önce
yarım kase mercimek çorbası
3-4 kaşık prinç pilavı
iki kibrit kutusu büyüklüğünde kızarmış tavuk
iki dilim ekmek
salata
bunlar çok mu?
tünaydın cnlarımmm sabah erken kalktım ama kahvaltı yemek pişirme kociş derken bu saat oldu anca girdim.döner pıçaaaananaaa yanlardan yontarııııkkkkkkkkkkkkkheeeee bakucıyıkkkkkkk inşallah canım benim innnşallahhhhhh bi deeeeee
artık yapmışsındır herhaldee siiiporunuuuuusi si si si silifkenin yoorduuuuuuuuu
günaydın kıslaaar napıyosunuz bakiyim :76:
günaydın kızlar iyi hafta sonları başka bir topikte bu yazı dikkatimi çekti sizlerlede paylaşmak istedim bu arkadaş biraz kaçamak yapmış ona ragmen 6,5 kilo vermiş topikte bunu görüp uygulayan kızlar var 1 haftada 3 kilo vermiş biri hoşuma gitti diyet aslında sadece kahvaltısı bana kötü geldi çünkü kahvaltı önemli sizlerinde düşüncesini almak isterim ben yaparsam şayet kırmızı eti haftada 1 zor yiyorum hergün yiyemem onun yerine tavuk balıkla çeşitlendirmeyi düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum
tünaydın cnlarımmm sabah erken kalktım ama kahvaltı yemek pişirme kociş derken bu saat oldu anca girdim.
neruşum ne yazık ki dün spor yapamadım bugün eşimle dışarı çıkıcaz biraz yürürüm nasipse akşam spor yaparım diyorum
bu arada bu sabah bi baktım eneeeeeee 64.9 300 gram daha gitmiş oleeeey:92::92::92::92:
bugün kahvaltı ve ögle yemegi normal oldu yani bişi kısmadan normal yeme düzeninde ama kaçamak yok sabah biraz fazla ekmek yedim o kadar 3 dlim beyaz ekmek
ögleyin de semizotu biraz makarna ve köfte yedim gayet normal ama akşama daha hafif yapmak istiyorum bu sabah ki tartı mutluluğunu abartmak istemiyorum yaa 64 ü gördüm yıllar sonra kızlar
günaydın tatlım yine her zaman ki gibi erkencisin
tatlım ben inceledim yukarıdaki menüyü hiç saglıklı bulmadım bu düpedüz sabah aç kalarak günün geri kalanında da sadece vucuda protein basarak yapılan protein diyeti. vucudun karbonhidrata da ihtiyacı var bence bu diyetin 6 günden daha uzun yapılmaması lazım bi arkadaşın diyetisyeni öyle demişti zaten hani kısa süreli olur ama devamının gelmesi çok sakıncalı bence deneme yavaş gitsin yag gitsin eee ne demişler az veren yagdan çok veren kastan
neruda, teşekkürler.söylediklerine dikkat edicem inşallah.özel bi okulda çalışıyorum, öğlen yemekhanede yiyoruz.kendim hazırlama şansım yok ama menüde bunlara dikkat ederek seçmeye çalışırım.spor olarak da sabahları 20 dakika yürüyüşe başladım bugün, okula giderken yürüyorum.
Tüüünaydıııınnn yolicaaaaaaaaaaaaaannnnn kolay gelsin tatlımmmmm hafta sonu oluyor malum ufannnkkk tefenkkkk kaçamaklarrr
Tabii kiiiiii hemen tebbrik ediyorummmmmmm vee geleneği bozmuyorummmmm:92::92::92::92:
Gittikçe daha da bollaşacakkkkkkkk boll boll sallıycazz gidecek tüm fazla yağlar kilolarrr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:13::13:
ya kızlar, iştahımla öyle tanınmışımki, öğlen az yemek alınca millet hemen farketti, niye bu kadar dediler
ya kızlar, iştahımla öyle tanınmışımki, öğlen az yemek alınca millet hemen farketti, niye bu kadar dediler
başlangıçda aşırı yüklenmeyim dedim, yürümeyi artırırım daha sonra.bi de ben çok hareketliyim zaten.o sabah dışında da sık sık yürürüm.zaten öyle olmasa ben o yemeyle 90 kilo olurdum :)
Aynısı bendede oldu hatta sen kesin hastasın yoksa bu kadarla hayatta doymazdın diyorladı benimde iştahım çoktu eee diyete başlayınca da hemen farkediyorlar
ya ben bu kilo çizelgesini bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?