Günaydınlar KK nın en güzel,enn sexyyy hatunlarının oldugu grupbugun kociş işe gec gıttı beraber kahvaltı ettık.şimcik yazıyorum;
1 yumurta
1 tane etimek
1-2 çatal domates salatalık aldım(cnm hıc ıstemıyordu kahvaltı)
cevap hakkı doğmasın deyüüüüüüüüüüü alıntı yapmadan konuşuyorummmm
ehemmmmmmmmmmmmmmmmmm ehhemmmmmm
bi keremmmmmm nugii seksü şempanzesini koymamızın nedeniiiiii,işte bunları yersenizzzzz sizde fıstık kimin olurusnuz demek içindirrrrrr,yoğsammmmm satsın diye değülllll(bende iletişim okumuşş biri olarak reklammmmm tuzaklarınııııı biliyoruz heraldeeee)
ayrıyeten hügomm imla kurallarını bilmiyor mu kineeee onun cümlelerini düzeltiyorsunnnnn
biizm kitap halktan bizden biri,biz birizzzz,hepimiz kardeşizzzzzbu nednel cümlelrimiiz düzletmemize gerek yohtirrrrrrrrr
Selam herkese, beni hatırladınız mı kızlar.. çok uzun zaman oldu. şu an 62 kilodayım, diyet yaptım ara ara bozdum, şu an süper hissediyorum kendimi, daha da vericem. hepinizi çok özledim. bu arada ben hollywood diyeti yaptım en son o diyetle 4 kilo erdim 1 haftada. çok sağlıksız dediğin,zi duyar gibiyim. ama bi şok diyete ihtiyacım vardı. öpüyorum hepinizi...
günaydın bıldırcınselam kızlarrrr
bugün neler yedimmmm??
1 su bardağı light süt
2 yk nesfit
1 simit
2 üçgen peynir
yarım domates
1 fincan şekersiz çay
dün akşam 2km tempolu yürüyüş yaptım hemide yokuş çıktım aferin bana dimi?
akşam yemeğinde 1yk yağsız şakşuka 2yk taze fasulye 3 yk bol yeşillikli kısır yedim limonlu limonlu
güüüüüüüüüüünaydıınnnn seksüüüü nugiii ve dier totiş gombiriklerrrrr
nasılsınız bakalım? ben iyiyim şükür.akaşm yemeğinden soona kocişle yürüdük yine 40 dk. ohhhh missss
sooona eve gelince yrım şişe soda içtim
soona 1 kupa çay içtim yanında 2 kuru incir yedim
sona yarım kase sade dondurma yedim
soona 2 kayısı
5-6 erik
yarım portakal yedim
sona uyudum artık.
kahvaltımmm
1 kupa şkersiz açık çay
2.5 dilim ruşeymli ekmek
3 kk peynir
2 tk pekmez
2 yk yooort
domates
slatalık
maydonoz
yarım tk acı sos
yarım ceviz
2 zeytin
bugün yine işlerim var.dolap içlerini düzenlemeye devam kitap kolilerini düzelticm gereksiz kpsss kitaplarından kurtulmam lazım artıkkkk
işte böööle
nerruş dicem dicem unutuyorum aklıma gelmişken diyeyim arada dinlenme payı olmalı. uzun süre sürekli spor yapanlar arada bir iki hafta dinlenme payı olursa daha iyi oluyo
bi nevi kalıbı dinlendiriyoruz anlayacağın
kasların gelişimi için dinlenmeyede ihtiyaç vardır yafriim
hem değişiklik içinde çok işe yarıyo dinlenme.
sende ne zamandır spor yapıyosunya bikaç zaman dinlenme iyi gelmiştir sanada araad bende dinleniyorum çünkü.
selam kızlarrrr
bugün neler yedimmmm??
1 su bardağı light süt
2 yk nesfit
1 simit
2 üçgen peynir
yarım domates
1 fincan şekersiz çay
dün akşam 2km tempolu yürüyüş yaptım hemide yokuş çıktım aferin bana dimi?
akşam yemeğinde 1yk yağsız şakşuka 2yk taze fasulye 3 yk bol yeşillikli kısır yedim limonlu limonlu
bunu dedüğün iyi olduuu,heveslenip almiyim barriii,gün olurda bir yerde yersemm tadını beğenirsem alıırm artıkınnnhaaa bide dünkü enginar maceramı anlatayım fambıkkkkk sende hiç yemedğin için sölüom sanada.
bence öleee aman aman çok güzel süperrr yenecek bişi deil.
ama madem o kadar faydalı bişi
ara sıra yenebilir ama çok iyiyp otunu çıkarmamak lazım insan tiksinebilir.
kereviz gibi öle tuhaf kokusu neyimde yok.
fena sayılmaz yani yenebilir.:44:
şimciiiik ben pilates yapmaya gidiorum soona duşa az sooona dönerimmmm
haaa bide dünkü enginar maceramı anlatayım fambıkkkkk sende hiç yemedğin için sölüom sanada.
bence öleee aman aman çok güzel süperrr yenecek bişi deil.
ama madem o kadar faydalı bişi
ara sıra yenebilir ama çok iyiyp otunu çıkarmamak lazım insan tiksinebilir.
kereviz gibi öle tuhaf kokusu neyimde yok.
fena sayılmaz yani yenebilir.:44:
şimciiiik ben pilates yapmaya gidiorum soona duşa az sooona dönerimmmm
hatırladım tabee hatırlamazmıyız. aramızdan neden ayrıldın peki onu anlamadım ama
sağol kukimmm,bunlar beni dinlemiyolar yawwwwwwben gerekli açıklamayı yapmıştum fambukcummm
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?