60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltımı yaptımmm..

1 kücükk domates,ccük zeytinyagıı, 1 yumurtaa, 3_5 seffaf dilimm peynirr lee adına ne denirsee ondan pişirdimmm.. 7 tane zeytinnn ve 2 dilimm kepekli ekmekkk folic imidee içtimmm löpp löpp omurilikk olsunn bebikeeeeee

Son düzenleme:
herkeze gny dın kızlar platesimi yaptım geldimmmmmmmm nasılsınız bakey canım çıktı amaya karın günüydü valla yaktı bizi :)

canım tebrik ederimm öncelikleeeee:92::92::92::92::92::92:ama bence yağ oranında bir yanlışlık var 13.3 çok düşük acaba bu farklı birimde bir değer mii en düşük 18 olabiliyor diye biliyorummm:26::26::26:

afiyet olsun cınımmmm ben de güyaa antepliyim ama bayılırım meselaaaa ama tabii ben kerevizee falan da bayılırımmmm ben daha çok ege akdeniz mutfağı insanıyımm pek doğu mutfağı bana göre değil sanırım ondan çok sevim enginarı daaa ama damak tadı tabii işte sana kerevizin kokusu tuhaf geliyorr bana misssss

allahh allahh işte damkk tadııı...bana sorsalarr cennet sebzesii varsa enginarr cennetten cıkma derimmmm:90::90::90::90: benimm kocamm basta olmakk üzreee sevmeyenlerde varr ilgincccc

hee bence de çok lezzetli ama evet damak tadı çok farklı bişey tabii ben sanırım anneme çekmişim o mersinli çünkü nerde bir ot bulsa haşlar üzerine z.yağı gezdiriri yerr ben de ona çekmişimmm

Hügocumm diyeti bozunca bi süre girmedim, sonra iş güç derken bide eşimle ilgili problemler çıktı, boşanıyoruz. Bunlardan dolayı canım. yoksa sizden ayrılmak istemedim hiçç.

öylemi canım çok üzüldüm çok zor bir durum allah kimseye göstermesin
inşallah çabuk atlatırsın toparlarsın canım

Selamlaar,

Herkeze afiyet olsun.....
Geçmişte 30 sayfa oluşmuş aboo... Çalçeneler sizi

Dün sabah içtim form çayını içtim üstüne yarım litreden fazla suyu tam altı saat arabadaydım ve düşünün halimi daha yeni tanıştığımız bir firma sahibine ilk sorduğum soru merhaba wc nerde... Tut tut nereye kadar.

Dün sabah omlet yaptım
öğlen 6 köfte 2 dilim kepek ekmeği yedim
ara 8-10 kiraz
akşam iki köfte + normal çay şekersiz

çok yoğun ve değişik bir gündü... spor yapamadım.

Bu gün sabah;

1 dilim acı soslu d. l . ekmek
6 misket köfte

Ara 2 kayısı + bir bardak kefir

Öğlen
köfte yicem bi köftedir gidiyorum hayrolsun
salatalık yicem

Ara
kayısı + erik yerim

Akşam special - k

Bu gün inşallah spor yapabilirim... Günler sonra ilk kez 64 lü rakamları görüyorum tartıda Allah 50 li rakamlarıda görmeyi nasip etsin inşallah hepimize... valla bu gün hiç yemek yiyesim yok aslında kilo verdiğimi gördükçe iştahım kesiliyor. Dün neler neler ikram ettiler hepsini yok midem rahatsız diyerek reddettim. Arkadaşım çok şaşırdı ama sen seversin diyo.... Kola -ki kola fabrikasının yarı hissesini almışımdır -, nescafe - ki üretilenin %90 ını ben tüketmişimdir -, döner çerez hiçbirine yan gözle bile bakmadım, özenmedim bile....Helal olsun bana. Rejim karşıtlarına geçiş yok. Gobeğim daha bi düz bu plates işe yarıyo valla. Hala bir düzene oturtamasamda faydasını görmeye başladığım gibi.

bugün iyiyim yolandacım sabah ilaca başladım bakalım hayırlısı
allah iyilik versin tatlım benimm
piki janimm o zaman benim entellektüel cızgıma uyacahh bi proceee çıkarsa beni de dahil eymeyüü unutman

İşten yarın için izin aldımmm... Sevdiceğizim ve arkadaşlarımla adalara gidicez
Yarın kesin kaçamak yaparım dayanamam
ohhh işyerine bak bee çiftlikkkk
ne güzel

afiyet olsun ecrincimmm

herkeze gny dın kızlar platesimi yaptım geldimmmmmmmm nasılsınız bakey canım çıktı amaya karın günüydü valla yaktı bizi :)

ohhhhh tebrik ediyorum canım benim darısı başımaaaa

1 ılık yeşilçayysu ısınmadan almışım
1 hurma yidim

şu ana kadarrr 1,5 lt suyum bitti

afiyet olsun fambııımmmmm bu arada çok takdir ediyorum sizin şu tv açmama durumunu inşallh ilerde ben de uyguliyciiiimmmmmm

tebrik ederim canım.:92::92:

afiyet olsunn cınımmmm öğünlerinde sebze biraz az bence ama dün yoğunmuşsun ondan sanırımmmmm:26::26: genel olarak salata-sebze daha bol tüketirsen süperr olurrr ama uygulamalarrr harikaaaa hem platess hem ikramları geri çevirmennngidecekk bu yağlarr gidecekkkkk hepberaberr kurtulucazz inşallahhhhh:13::13:

evettt ott sevdasııı baska bişiiii... sanırımm denizz börülcesinideee bii ot sevdalısıı kesfettiii... sonaa benimgibii ott meraklılarıdaaa alıpp alıpp yemeee basladııı.. aksamm yaptımm bi demett dahaa varr cok lezzelii amaa benimm gibii balıkk sevmeyenn birisii içinn fazlaa denizz kokuluuuu kocamaa didimkii yerkenn askıııııııııımmmm acabaa bunuu suyunn içindee nasıll kesfettilerr( bilmiyorumm) askııııımmmmm bişi dicemmm hadii bunu buldularr içindeki kılcıgı cıkarmayı nasıll akıll ettiilerr(bilmeeeemm) askıııııımmm yaa neyine güvniptee bunuu yedilerrr gercii denizdekii böcükleri bilemm yiyioo bunlarr ottan mıı korkcakklarr (nefeslii bii gülücükk) askııııımm balıklarr buna pislemiomudurrrrr yaaaa beeeeyyy (askım bizim evdee cocuga ihtiyacc yokkkk bencee) delüü yaaaaaa en sonn pardonn askımm kaptırdımm error veriom yineee ondannnn

Son düzenleme:

teprikler betüllllllllllllllllcümmmmmeferimm seneee
kız sabah akşam et yemeöğle et yediysen,akşam sebze ye canımcımm,bide haftada 3 gün kırmız,3 gün beyaz et,yii tatmmam mıııı

tşkler nerudacım canım balım kanımmmmm sen olmasan ben neyaparım

canımmmm sağoll sen de iyi ki varsınnn:13::13:

sağol canım. amazonlar asla ağlamaz dimi :112: kaybedenler üzülsün. şimdi yaşadıklarıma inat, daha fit olucam eskisinden.

canımm inşallah bundan sonra tertemiz bir başlangıç olur ve senin için herşeyin en güzeli en hayırlısı olurrrr

günaydın bıldırcın bende bu sabah erkenden pilates karın egzersizleriye callanetics karın egzersizlerini yaptım çıktı aradan. bugün karın günümdü zatii

günaydın bebişim
aferin çiçeğime
benim de bugün göğüs günüm gene rüyalarıma girecek koca koca memelerim olmuş böyle lambır lumbur ayı gibi kışlık karı olcammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…