senin koooon üsssümm dien dillerini yirimmmm bennnn
ıhhhmmm ıhmmm ıhmm....buyrun benimmmm:82:
tatlım ben english teacher ım canımcım biliosan da hatrlatmış oldum özel ders fiyatları şehrlere hocalar ders verilecek ailelere göre çok fazla değişkenlik gösteriri 15-20 liradan başlar 250 liraya kadar çıkar saat ücreti tabiki özel ders çok iyi dir ama masraflıdır lakin güzel bir kurs bulunursa ve azimle gayrtele çalılışılırsa o da işe yarar ama unutmaki herşey sende bitio.
kimse kimsenin kafasına bilgi ışınlayamaz.
bunlarında dışında axcık olsun bişiler biliosan sana kendi kendine çalışabileceğin kitaplar önerebilirim.evde çalışabilirim dersen.
yada büyük şehr belebiyelerinn kursları oluo ya mesela istanbulda ismek var izmir de de varsa onları hiç kaçırma beleşşş
yok cnmm yaaa evde olmaz kndii kendimee .. acıkögretimm e yazılınca anladım zorlugunuu :97::97: belediye kursu var halk egitime sormustum ama bi tanıdık gitii bişi farketmedii.. burda english fast e baktım, bemar die bi yer varr amaaa amerikan kltür merkezinden daha pahalıya geliyo.. bi iki yer daha var sorcakk bakalımm hangisi hem ucuzz hem kaliteli olcekkbide british culture die bi yer var sormadıgımm:44::44:
valla cnm yeterki sen iste vedede çok güzel kendi kendilerine öğrenneler var bizzat şahidim dir.
yolanda ya kısmen ktılıorum demişya dil öğretilmez öğrenilir die haklı bir yere kadar biz öğretebiliriz kalanı kişiye aittir ama tabi sen kendini daha iyi bilrsn evde yapamam dersen kurlar güzel olur ama yazılırken iyi pazarlık et bak bi arkadaş gtti bizim hem çok indirtmiş hemde 2 haftalık londra eğitiminide kapmış valla
evett kafasıda kocimannn demiiievett pekk yakısıklıı ve cool imişş.. benzeyebilirrr nazarr degmesinn bide cimcimeninkini görsedikk hiç girmiyo artıkk
yok cnmm yaaa evde olmaz kndii kendimee .. acıkögretimm e yazılınca anladım zorlugunuu :97::97: belediye kursu var halk egitime sormustum ama bi tanıdık gitii bişi farketmedii.. burda english fast e baktım, bemar die bi yer varr amaaa amerikan kltür merkezinden daha pahalıya geliyo.. bi iki yer daha var sorcakk bakalımm hangisi hem ucuzz hem kaliteli olcekkbide british culture die bi yer var sormadıgımm:44::44:
ecrinim ben ingilizceyi belediyenin kursunda ögrendim beleşee. ama benim dört yılımı aldı çünkü haftada iki saatti benim sınıfımın dersi sadece. bende diger sınıfların derslerine filan girdim o ara çalışmıyordum hocanın verdiği herşeyi kaptım. bide dediğim gibi kitap + muzik + film çok işe yarıyor. sana tavsiyem haftada en az dört saat olacak bir kursa yazılman ki çabuk ve hızlandırılmış kurs olsun .. eger ismekte bu imkan varsa kaçırma derim
günaydın kızlarrrrr
bugün yine keyfim yokk
dün akşam kıızımm beni çok özlediğini söyledii,annecimm sen benle hiç oyun oynamıyosunn falan dedi ağladı çok(tatil sonrası genelde böyle oluyoo,çok alışıyoo beraber olmayı sonrasında işe başlayınca kendini ihaml edilmişş zannediyor,birde bu hafat temzilik vs çok uğraştım bu nedenle çok da ilgilenemedim sanırım:44:)
tabi o öyle deyince beni can evimden vurmuş oldu ,canımda sıkkın olunca karşılıklıı ağlaşıp durduk
akşam yemekten sonra 30 dk yürüyüş yapmıştımm.
çok yormuşş benii,gece deliksiz uyumuşumm
sabah
1 kk light beyaz peyni
1 yumuerta
1 ince dlm kaşar
1 dlm beyaz ekmek yedimm(hala alışveriş yapmadım)
tebrik ederim seni yolicimm,kiminn yatkınlığı mı oluyor dile bilemiyorum 1 dili tam anlamıyla öğrenince diğerlerinide kolayca öğrenebiliyorlar.
abim,ablam ve erkek kardeşimide düşünerek söyledim,ablam abim 2 dili kardeşimde 3 dili rahat konuşabiliyor.
bense maleseff bir türlü beceremedim şu işi,
öğrenmeden ölüp gidersem gözüm açık gidecek o dere yanii,ama bir çabam yok malesef daha doğruus uygun şartlarım yokk.
banada nasip inşallah bir günn
günaydın kızlarrrrrr
nasılsınız bakem ben iyiyim kaffaltı yapıyorum bugün yiyeceklerimi saklama kapkalarına koydum çorbamı ısıttım termosuma koydum giyincem tammm işeee:76::76::76:
günaydın kızlarr nasılsınız ben iyiyim uykumda yok şu anda kaç gündür spor yapmıyorum acaba spordanmı uykum geliyorduki benim:44: bugün kızımı hastaneye babasının yanın ziyarete götürcem resimde yapmış babası için kızım hastane odasında babası yatıyo resimde .bugünde spor yapamam yarın çalışmıyorum ama lazere gidicem 12 de öğleden sonra teyzemin kızı geliyo ailesiyle yapamam pazarda yapamam pazertesi giderlerse yaparım gitmezlerse yapamam yine .bu arada muhtemelen bu antidepresan ilaç kilo aldırıyor spor yapmama rağmen vermiş değilde almış görünüyorumdemekki kendimi tutmasam dahada çok alıcam kilo
sabah kahvaltım
domates-salatalık
maydanoz
peynir 2 kk
3 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
günaydın yolicimmm
günaydın kızlarrrrr
bugün yine keyfim yokk
dün akşam kıızımm beni çok özlediğini söyledii,annecimm sen benle hiç oyun oynamıyosunn falan dedi ağladı çok(tatil sonrası genelde böyle oluyoo,çok alışıyoo beraber olmayı sonrasında işe başlayınca kendini ihaml edilmişş zannediyor,birde bu hafat temzilik vs çok uğraştım bu nedenle çok da ilgilenemedim sanırım:44:)
tabi o öyle deyince beni can evimden vurmuş oldu ,canımda sıkkın olunca karşılıklıı ağlaşıp durduk
akşam yemekten sonra 30 dk yürüyüş yapmıştımm.
çok yormuşş benii,gece deliksiz uyumuşumm
sabah
1 kk light beyaz peyni
1 yumuerta
1 ince dlm kaşar
1 dlm beyaz ekmek yedimm(hala alışveriş yapmadım)
günaydın canım. kızınla yaşadığına çok üzüldüm ama kendinizi üzmeyin bu kadar ya. biliyorum o daha çok küçük çalışman gerektiğine aklı ermiyor ama ileride seni anlayacak bundan eminim ben.
evet canım biraz da dile yatkınlık önemli sanırım. ama hala ögrenebilirsin benim rahmetli hocam 5 dilden sonra altıncıyı çalışıyordu altmış küsür yaşında. gerçi yaşında etkisi oluyo ben çok zorlanıuyorum rusçada. kafam kazan gibi oluyo iş ev bilmem ne sonra da kursa git zorlanıyorum dogrusu ama bide rusça zor bi dil. ingilizce ise çok daha kolay bir de zaten heryerde ingilizce hakim işin daha kolay. ama çocukla zor tabi ama birşeyi çok istersen yaparsın emin ol. yeter ki kararlı ol ve çok iste..
günaydın fambık afiyet olsun bu durumları ben halen hergün yaşıyorum hergün anne yarında işe gidcekmisin diye soruyo.akşam yatarkende anne güneştemi gelecen yoksa güneş olmadanmı gelcen diyobende güneşte gelicem dedim.hergün parmaklarıyla göstererek tatil günümüzü hesaplıyo beş parmağını tutuyo anne bunda iştesin bundada iştesin şunda tatilsin demi diyo zor bir durum ama katlanıyoruz işte canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?