Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spor yapıyor olman nedeniyle tartıda fazla çıkıyorsun bence canımm,yamadığın günler tartıl birde bakalım.bir-iki gün yapmayacaksın ya o günler tartıl yanii.kıyafetlerinden anlarsın kilo verip vermediğini zaten tartıya takılma sen.günaydın kızlarr nasılsınız ben iyiyim uykumda yok şu anda kaç gündür spor yapmıyorum acaba spordanmı uykum geliyorduki benim:44: bugün kızımı hastaneye babasının yanın ziyarete götürcem resimde yapmış babası için kızım hastane odasında babası yatıyo resimde .bugünde spor yapamam yarın çalışmıyorum ama lazere gidicem 12 de öğleden sonra teyzemin kızı geliyo ailesiyle yapamam pazarda yapamam pazertesi giderlerse yaparım gitmezlerse yapamam yine .bu arada muhtemelen bu antidepresan ilaç kilo aldırıyor spor yapmama rağmen vermiş değilde almış görünüyorumdemekki kendimi tutmasam dahada çok alıcam kilo
sabah kahvaltım
domates-salatalık
maydanoz
peynir 2 kk
3 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
günaydın fambık afiyet olsun bu durumları ben halen hergün yaşıyorum hergün anne yarında işe gidcekmisin diye soruyo.akşam yatarkende anne güneştemi gelecen yoksa güneş olmadanmı gelcen diyobende güneşte gelicem dedim.hergün parmaklarıyla göstererek tatil günümüzü hesaplıyo beş parmağını tutuyo anne bunda iştesin bundada iştesin şunda tatilsin demi diyo zor bir durum ama katlanıyoruz işte canım
kızım çok duygusal bende duygusalımm,ikimizde çok etkileniyoruzzz,zamn geçiyor ama işte onsuz geçirdiğim hergün biraz daha büyüüyor,zamn geçince zaten benle oynamk bile istemeyecek bu döbnem tam annesine ihtiyacı olduğu dönem ama ben yokum yanında,birde babsı evde ya.kendi kendine ne düşünüyor acaba babm hepp benimle beraber ama annem beni yalnız bırakıyor mu diyorrr bilmiyorumm.
ağlayınca bbası ben senle yarın şu şu oyunları oynarım,parka gideriz vss falan dedi.
o da ama ben annemle oynamak istiyorum dedi,çok ağladı çokk içini çeke çeke uyudu
offffffffffff işte böleeee..
inglizceyei öğrenmeyi çok ama çok istiyorum yolicim ama bir kursa gitmeden olmuyor,kendi çabamla öğrendiğim dönem oldu ama pratik olmayınca tekrar unutuluyorr,kalıcı olmuyor pek.okulum bitsin bir kursa gitmek istiyorum bende özel ders de olabilir,bilmiyorum ama mutlkaa öğrenmek istiyorummmmm hem de çokkk
spor yapıyor olman nedeniyle tartıda fazla çıkıyorsun bence canımm,yamadığın günler tartıl birde bakalım.bir-iki gün yapmayacaksın ya o günler tartıl yanii.kıyafetlerinden anlarsın kilo verip vermediğini zaten tartıya takılma sen.
bende yine 61,5 çıktımm sabah,tam 1,2 kilo almışımm naber,dün reglimde bitmişti regl şişkinliği falanda değilmiş yanii,tekarra başa döndük iyi mii.
devam etcezzz napalımmm
Günaydın arkadaşlardün fırsat bulupta girip yazamadım bi.bendeki gelişmeleri yazarım.
bir kahvaltı edip
geçmişi okuyayım geleyim.
![]()
hayır akşamları ekmekte yemiyorum kaç aydırda veremiyorum nasıl bi bünyem var anlamış değilim valla.regli bitiminden 3-4 gün sonra tartıl fambık
ya kızlar vallahi içimi parçaladınız çocuklarınızı anlatınca. hele nuügünün kızı minik parmakları ile sayıyormuş ya tatil gününü. hani senin kız adı güzel olan kızıniçini çeke çeke uyudu diyorsun ya yemin ederim kalbime hançer saplandı. sizi anlıyorum dicem inanır mısınız bilmem. çok üzüldüm valla bakın şimdi
![]()
bide sabah içimden geldi nesrin sipahiyi çok severim endülüste raks en sevdiğim şarkısıdır aahh ispanya ahh ölmeden bi görebileydim
sonra da ankara rüzgarını tıkladım aklıma sen geldim fambikitooo.. sana gelsin bu şarkı. hepinize gelsin. ben bu şarkıyı çok sevmezdim be. nesrin ablam beni yaktı kavurdu :26::26:
‪Nesrin Sipahi - Ankara Rüzgarı‬‏ - YouTube
of ya bi regl olsam da şu aşırı duygusal moddan çıksam.![]()
dün ben menülerimi yazamadım patates yemeği yedim dün öğlen yemk olmayınca evde getiremedim bugünde yemek getirmedim kızartma varmış yemekhanede ve makarna ben kızartmadan yemeyi düşünüyorum aslında vücut bi şaşırsın istiyorum makarna yemicem.sizce nasıl başka çaremde yok yemek olmayınca getirmedim bugünde
sağol yolicim bense şu şarkıya bayılırımmm
‪NESRİN SİPAHİ BİRAZ KÜL BİRAZ DUMAN O BENİM İŞTE‬‏ - YouTube
bugünlerdekii ruh halimede pek uygun![]()
arzu valla merakla bekliyorum
nügücüm bence akşamları azda olsa ye. ben artık akşamları da yiyorum eve gidince. eskiden kışın ofiste yiyordum yemegimi şimdi ise evde.ve haftasonları artı oluyorum ya haftaiçin hep eksideyim ya
kızartma yerine makarna ye ondan iyi bence,ekstra yağ almaya gerek yok diye düşünüyorum hem seni doyurmazda kızartma.
yanında ayran ,cacık ne varsa içersin,
salatada varsa süper olurr.
ama kızartma yeme,tatilde her türlü fazla kalorili şeyi yedim ama kızartmaya dokunmadım bile,ekstradanyağ almaya gerak yok vücuda heryerimziden yağ fışkırıyo zaten![]()
aa bu şarkıyı da çok severim daha çok ahmet özhandan dinlerdim ama nesrin sipahi gegirse bile dinlerim valla hihihi çok güzel söylemiş ablam gırtlagına saglık
daa ruh haline ne oldu kız? kocanla mı bi sorun var anlamadım bu şarkıda da hüzün var![]()
kızartma yerine makarna ye ondan iyi bence,ekstra yağ almaya gerek yok diye düşünüyorum hem seni doyurmazda kızartma.
yanında ayran ,cacık ne varsa içersin,
salatada varsa süper olurr.
ama kızartma yeme,tatilde her türlü fazla kalorili şeyi yedim ama kızartmaya dokunmadım bile,ekstradanyağ almaya gerak yok vücuda heryerimziden yağ fışkırıyo zaten![]()
bence de kızartma yeme saglıksız zaten makarna daha saglıklı yanına da ayran veya yogurt bulursan süpper olur
bir mutsuzluk var üzerimdeAlalhtan bela mı arıyorum galiba
![]()
21 imm cnm ekimde 21 i bitiriciimm artıkkın bendeevett enn kücük bendimm emmee sonadann sineray geldii o daha kücüktüüü.. gerci yokk simdi nie girmio acepp:44::44::44::44::44::44:
[/COLOR]
arzucum canını sıkma sakın istediğin gibi kg veremediysek. hazır diyetn başındasın hemmen ölçülerini al. kg yu değil onları rehber edin. mesela ben bu ay tartıya göre hiç kg veremedim ama incelmişim nabeerbenimkide mankendir kesin. motive olsun diye koydum istediim incelikte bu kız çünküüüü
canımcım hakikaten çok gençsin daha bunları düşünmek için. genç evlenenlere sözüm yok ama bana göre 25 ten öncesi erken. annelik için de 27-28 ideal. ben geç kalmışım napim. hayat bu.hayatımın aşkını 25 imde bulamadım bu benim suçum mu :44:
ay olsun ayol benim içn sorun değil. kiloarımız aynı değil ki
senin adına çok sevindim canım
inşallah güzel haberlerle dönersin![]()
spor yapıyor olman nedeniyle tartıda fazla çıkıyorsun bence canımm,yamadığın günler tartıl birde bakalım.bir-iki gün yapmayacaksın ya o günler tartıl yanii.kıyafetlerinden anlarsın kilo verip vermediğini zaten tartıya takılma sen.
bende yine 61,5 çıktımm sabah,tam 1,2 kilo almışımm naber,dün reglimde bitmişti regl şişkinliği falanda değilmiş yanii,tekarra başa döndük iyi mii.
devam etcezzz napalımmm
Teşekkür ederimmmazimle devam ediyorumm
benim sağlıklı beslenmeye başlayalı 7,5 ay oldu ilk aylar tabii daha hızlı veriyodum ama çokşükür şimdi de yavaş da olsa vermeye ediyorum inşallah kalanlar da gidecekkk
darısı emek veren isteyen herkesin başına :13::13:
![]()
arzu bi ara girdin çıktın bizde kg nu yazcen diye merak ettimmmm:44::44:
noldu noldu:44::44:
diyetisyen ne dedi:44:
hadi anlat çatlicaz .:44:.
Bugün arzu diyetisyene gidicekti nooldu acabaainşallah güzel haberlerle dönerr
![]()
arzu valla merakla bekliyorum
nügücüm bence akşamları azda olsa ye. ben artık akşamları da yiyorum eve gidince. eskiden kışın ofiste yiyordum yemegimi şimdi ise evde.ve haftasonları artı oluyorum ya haftaiçin hep eksideyim ya
aman Allah koruusun,işte zaten eski halime geri döneceğim korkusu beni mahvediyor..
famircim bende başa sardım.sil baştan yaptım64 den 71 e çıktık
sıkma canını ne kadar kilo verdin o kadarcık kilo problem değil bence yola devammmm tabiii :13:
![]()
Geçmişi okudum geldim.
pardon canım arkadaşların yazdığı gibi hiç 21 durmuyorsun daondan şaşırmıştım
![]()