60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar :16: dün fırsat bulupta girip yazamadım bi.bendeki gelişmeleri yazarım.:1: bir kahvaltı edip :56: geçmişi okuyayım geleyim.:68:

Son düzenleme:
günaydın kızlarr nasılsınız ben iyiyim uykumda yok şu anda kaç gündür spor yapmıyorum acaba spordanmı uykum geliyorduki benim:44: bugün kızımı hastaneye babasının yanın ziyarete götürcem resimde yapmış babası için kızım hastane odasında babası yatıyo resimde .bugünde spor yapamam yarın çalışmıyorum ama lazere gidicem 12 de öğleden sonra teyzemin kızı geliyo ailesiyle yapamam pazarda yapamam pazertesi giderlerse yaparım gitmezlerse yapamam yine .bu arada muhtemelen bu antidepresan ilaç kilo aldırıyor spor yapmama rağmen vermiş değilde almış görünüyorum:53: demekki kendimi tutmasam dahada çok alıcam kilo

sabah kahvaltım
domates-salatalık
maydanoz
peynir 2 kk
3 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
spor yapıyor olman nedeniyle tartıda fazla çıkıyorsun bence canımm,yamadığın günler tartıl birde bakalım.bir-iki gün yapmayacaksın ya o günler tartıl yanii.kıyafetlerinden anlarsın kilo verip vermediğini zaten tartıya takılma sen.
bende yine 61,5 çıktımm sabah,tam 1,2 kilo almışımm naber,dün reglimde bitmişti regl şişkinliği falanda değilmiş yanii,tekarra başa döndük iyi mii.
devam etcezzz napalımmm

günaydın fambık afiyet olsun bu durumları ben halen hergün yaşıyorum hergün anne yarında işe gidcekmisin diye soruyo.akşam yatarkende anne güneştemi gelecen yoksa güneş olmadanmı gelcen diyo:61: bende güneşte gelicem dedim.hergün parmaklarıyla göstererek tatil günümüzü hesaplıyo beş parmağını tutuyo anne bunda iştesin bundada iştesin şunda tatilsin demi diyo zor bir durum ama katlanıyoruz işte canım

kızım çok duygusal bende duygusalımm,ikimizde çok etkileniyoruzzz,zamn geçiyor ama işte onsuz geçirdiğim hergün biraz daha büyüüyor,zamn geçince zaten benle oynamk bile istemeyecek bu döbnem tam annesine ihtiyacı olduğu dönem ama ben yokum yanında,birde babsı evde ya.kendi kendine ne düşünüyor acaba babm hepp benimle beraber ama annem beni yalnız bırakıyor mu diyorrr bilmiyorumm.
ağlayınca bbası ben senle yarın şu şu oyunları oynarım,parka gideriz vss falan dedi.
o da ama ben annemle oynamak istiyorum dedi,çok ağladı çokk içini çeke çeke uyudu:59:
offffffffffff işte böleeee..

inglizceyei öğrenmeyi çok ama çok istiyorum yolicim ama bir kursa gitmeden olmuyor,kendi çabamla öğrendiğim dönem oldu ama pratik olmayınca tekrar unutuluyorr,kalıcı olmuyor pek.okulum bitsin bir kursa gitmek istiyorum bende özel ders de olabilir,bilmiyorum ama mutlkaa öğrenmek istiyorummmmm hem de çokkk

ya kızlar vallahi içimi parçaladınız çocuklarınızı anlatınca. hele nuügünün kızı minik parmakları ile sayıyormuş ya tatil gününü. hani senin kız adı güzel olan kızın:34: içini çeke çeke uyudu diyorsun ya yemin ederim kalbime hançer saplandı. sizi anlıyorum dicem inanır mısınız bilmem. çok üzüldüm valla bakın şimdi:43::43:

bide sabah içimden geldi nesrin sipahiyi çok severim endülüste raks en sevdiğim şarkısıdır aahh ispanya ahh ölmeden bi görebileydim:27:
sonra da ankara rüzgarını tıkladım aklıma sen geldim fambikitooo.. sana gelsin bu şarkı. hepinize gelsin. ben bu şarkıyı çok sevmezdim be. nesrin ablam beni yaktı kavurdu :26::26:
‪Nesrin Sipahi - Ankara Rüzgarı‬‏ - YouTube
of ya bi regl olsam da şu aşırı duygusal moddan çıksam.:43:

spor yapıyor olman nedeniyle tartıda fazla çıkıyorsun bence canımm,yamadığın günler tartıl birde bakalım.bir-iki gün yapmayacaksın ya o günler tartıl yanii.kıyafetlerinden anlarsın kilo verip vermediğini zaten tartıya takılma sen.
bende yine 61,5 çıktımm sabah,tam 1,2 kilo almışımm naber,dün reglimde bitmişti regl şişkinliği falanda değilmiş yanii,tekarra başa döndük iyi mii.
devam etcezzz napalımmm

hayır akşamları ekmekte yemiyorum kaç aydırda veremiyorum nasıl bi bünyem var anlamış değilim valla.regli bitiminden 3-4 gün sonra tartıl fambık

dün ben menülerimi yazamadım patates yemeği yedim dün öğlen yemk olmayınca evde getiremedim bugünde yemek getirmedim kızartma varmış yemekhanede ve makarna ben kızartmadan yemeyi düşünüyorum aslında vücut bi şaşırsın istiyorum makarna yemicem.sizce nasıl başka çaremde yok yemek olmayınca getirmedim bugünde

Günaydın arkadaşlar :16: dün fırsat bulupta girip yazamadım bi.bendeki gelişmeleri yazarım.:1: bir kahvaltı edip :56: geçmişi okuyayım geleyim.:68:

arzu valla merakla bekliyorum

hayır akşamları ekmekte yemiyorum kaç aydırda veremiyorum nasıl bi bünyem var anlamış değilim valla.regli bitiminden 3-4 gün sonra tartıl fambık

nügücüm bence akşamları azda olsa ye. ben artık akşamları da yiyorum eve gidince. eskiden kışın ofiste yiyordum yemegimi şimdi ise evde.ve haftasonları artı oluyorum ya haftaiçin hep eksideyim ya

ya kızlar vallahi içimi parçaladınız çocuklarınızı anlatınca. hele nuügünün kızı minik parmakları ile sayıyormuş ya tatil gününü. hani senin kız adı güzel olan kızın:34: içini çeke çeke uyudu diyorsun ya yemin ederim kalbime hançer saplandı. sizi anlıyorum dicem inanır mısınız bilmem. çok üzüldüm valla bakın şimdi:43::43:

bide sabah içimden geldi nesrin sipahiyi çok severim endülüste raks en sevdiğim şarkısıdır aahh ispanya ahh ölmeden bi görebileydim:27:
sonra da ankara rüzgarını tıkladım aklıma sen geldim fambikitooo.. sana gelsin bu şarkı. hepinize gelsin. ben bu şarkıyı çok sevmezdim be. nesrin ablam beni yaktı kavurdu :26::26:
‪Nesrin Sipahi - Ankara Rüzgarı‬‏ - YouTube
of ya bi regl olsam da şu aşırı duygusal moddan çıksam.:43:

sağol yolicim bense şu şarkıya bayılırımmm
‪NESRİN SİPAHİ BİRAZ KÜL BİRAZ DUMAN O BENİM İŞTE‬‏ - YouTube
bugünlerdekii ruh halimede pek uygun:69:

dün ben menülerimi yazamadım patates yemeği yedim dün öğlen yemk olmayınca evde getiremedim bugünde yemek getirmedim kızartma varmış yemekhanede ve makarna ben kızartmadan yemeyi düşünüyorum aslında vücut bi şaşırsın istiyorum makarna yemicem.sizce nasıl başka çaremde yok yemek olmayınca getirmedim bugünde

kızartma yerine makarna ye ondan iyi bence,ekstra yağ almaya gerek yok diye düşünüyorum hem seni doyurmazda kızartma.
yanında ayran ,cacık ne varsa içersin,
salatada varsa süper olurr.
ama kızartma yeme,tatilde her türlü fazla kalorili şeyi yedim ama kızartmaya dokunmadım bile,ekstradanyağ almaya gerak yok vücuda heryerimziden yağ fışkırıyo zaten:50:

nügücüm bence akşamları azda olsa ye. ben artık akşamları da yiyorum eve gidince. eskiden kışın ofiste yiyordum yemegimi şimdi ise evde.ve haftasonları artı oluyorum ya haftaiçin hep eksideyim ya

bende kışın erken yiyodum genelde okulda olduğum için sandviç oluyodu ama uzun zmanadır akşamları yiyorum bende,hemde fazlasıyla hatta en zengin menüm akşam menümm malesefff:59:
bencede akşamları yenmeli abartmadan tabi

kızartma yerine makarna ye ondan iyi bence,ekstra yağ almaya gerek yok diye düşünüyorum hem seni doyurmazda kızartma.
ama kızartma yeme,tatilde her türlü fazla kalorili şeyi yedim ama kızartmaya dokunmadım bile,ekstradanyağ almaya gerak yok vücuda heryerimziden yağ fışkırıyo zaten:50:

bence de kızartma yeme saglıksız zaten makarna daha saglıklı yanına da ayran veya yogurt bulursan süpper olur

aa bu şarkıyı da çok severim daha çok ahmet özhandan dinlerdim ama nesrin sipahi gegirse bile dinlerim valla hihihi çok güzel söylemiş ablam gırtlagına saglık:34::34::34:
daa ruh haline ne oldu kız? kocanla mı bi sorun var anlamadım bu şarkıda da hüzün var :50:

bir mutsuzluk var üzerimde :69:Alalhtan bela mı arıyorum galiba:4:

bence de kızartma yeme saglıksız zaten makarna daha saglıklı yanına da ayran veya yogurt bulursan süpper olur

yoğurt var o zaman makarnayla yoğurt yiyeyim

Geçmişi okudum geldim.:32:

21 imm cnm ekimde 21 i bitiriciimm artıkkın bende:1::1::1:evett enn kücük bendimm emmee sonadann sineray geldii o daha kücüktüüü.. gerci yokk simdi nie girmio acepp:44::44::44::44::44::44:

pardon canım arkadaşların yazdığı gibi hiç 21 durmuyorsun da :1: ondan şaşırmıştım :34:

[/COLOR]
arzucum canını sıkma sakın istediğin gibi kg veremediysek. hazır diyetn başındasın hemmen ölçülerini al. kg yu değil onları rehber edin. mesela ben bu ay tartıya göre hiç kg veremedim ama incelmişim nabeer:52::52::52: benimkide mankendir kesin. motive olsun diye koydum istediim incelikte bu kız çünküüüü:27:

canımcım hakikaten çok gençsin daha bunları düşünmek için. genç evlenenlere sözüm yok ama bana göre 25 ten öncesi erken. annelik için de 27-28 ideal. ben geç kalmışım napim. hayat bu. :69: hayatımın aşkını 25 imde bulamadım bu benim suçum mu :44:

ay olsun ayol benim içn sorun değil. kiloarımız aynı değil ki

sağol canım :70: canımı sıkmamaya çalıştım.sende avatarında yazdığı gibi inceden inceliyorsun :9: :nazar:
diğer konu içinse evet baya bi gencim :21: bende zor hazır olurum diye düşünüyorum bakalım hayırlısı hakkımızda :34:
arada ticker değişimi iyi oluyor ona demiştim :1:

senin adına çok sevindim canım
inşallah güzel haberlerle dönersin :9:

sana da demiştim iki üç kere gidemedim diye gidebildim sonunda canım. sağol canım sonuçlarını yazıcam :40::40:

devam etcezzz napalımmm

famircim bende başa sardım.sil baştan yaptım :27: 64 den 71 e çıktık :17: sıkma canını ne kadar kilo verdin o kadarcık kilo problem değil bence yola devammmm tabiii :13: :10:

Teşekkür ederimmm:16::16:azimle devam ediyorumm:nazar::10: benim sağlıklı beslenmeye başlayalı 7,5 ay oldu ilk aylar tabii daha hızlı veriyodum ama çokşükür şimdi de yavaş da olsa vermeye ediyorum inşallah kalanlar da gidecekkk:65::65::65:darısı emek veren isteyen herkesin başına :13::13::nazar::nazar:

:70::70: :46::46: :16::16: :nazar::nazar::nazar::nazar:

arzu bi ara girdin çıktın bizde kg nu yazcen diye merak ettimmmm:44::44:
noldu noldu:44::44:
diyetisyen ne dedi:44:
hadi anlat çatlicaz .:44:.

Bugün arzu diyetisyene gidicekti nooldu acabaa:61::61: inşallah güzel haberlerle dönerr:16::16::16::nazar::nazar:

geldim arkadaşlar :16: kusura bakmayın hemen yazamadım :34: evet yolandacım gece girdim yazayim diye beyefendiyle ilgilenmem gerekti :61: yatmadan yazarım dedim uyuyup kalmışım :1:

tamam canım hemencecik yazıyorum :34:

Son düzenleme:

famircim bende başa sardım.sil baştan yaptım :27: 64 den 71 e çıktık :17: sıkma canını ne kadar kilo verdin o kadarcık kilo problem değil bence yola devammmm tabiii :13: :10:
aman Allah koruusun,işte zaten eski halime geri döneceğim korkusu beni mahvediyor..:50:
tekrar eski kiloları almak kadar kötü bişey yoktur sanırımm.
bu nedenle sporunuda,yeme içme düznininde fazla abartılmması gerktiğini düşünüyorum.
yaşam biçimi haline getirdikten sonra böyle yaşamayı bir şekilde gider zaten.
eskiden yediğimiz pek çok zararlı şeyi yiyip içmiyoruz sonuçta.
gidecek ama sabır lazımm işte:97:

yolicim avatarındaki kızda pek seksüüüü:69:
ancak 45 kilo olursam öyle görünebilirim ben sanırsammm:97:

arkadaşlar dün diyetisyene gittim işte.çıktıktan sonra anladım ki bir diyetsiyene gerçekten ihtiyacım varmış :53: genel olarak memnun kaldım ama daha bu ilk izlenim tabi. ben anlattım o anlattı.bazı noktalara dikkat çekti.onları size de yazıcam.. 1300 kalorilik diyet listesi verdi.vücut kompozisyon analizimi çıkardı.

vücut kompozisyon analizi
boy:167
kilo : 69.8
BMI:25.0
Yağ : % 23.5
Metabolizma yaşı : 17
BMR / Kilo : 23

BMR Bazal metabolizma hızı : 1608 kcal – 6732 kj
Aktivite kal. 195.25 toplam : 1803.16

WHR bel kalça oranı : 0.806 normal değerler : (0.70 – 0.80)
BMI 25.00 Vücut kütle indeksi
Sıvı ağırlığı : 37.90 sıvı oranı : % 54.30
Normal ( % 50 - % 61 )
Yağ ağırlığı (kg) 16.40 yağ oranı : % 23.50
Normal : ( % 18 - % 26 )

Hedef kilo kontrolü :
Vücut kitle indeksi : 25.00
İdeal kilo : 61.40
Obezite derecesi : 13.70 %

Referans analizi

Bölüm : değer ideal değerler
Yağsız kütle : 53.4 kg % 76.50 %74 - % 82
Mineral miktarı : 3.90 kg % 5.58 % 5.40 - % 6.00
Protein miktarı : 11.60kg % 16.62 %14.00 - % 15.50
İç yağlanma : 1 (1-13)
Beden yoğunluğu : 1.044 1.038 – 1.057

Kütlesel analiz :

Bölüm: değerler :
Yumuşak kas dokusu (kg) : 49.50
Kemik mineralleri ağırlığı (kg) 2.70
İskeletsel kaslar(kg) 30.22
Hücre dışı sıvı (kg) 15.34
Hücre içi sıvı (kg) 22.56
Hücre kütlesi (kg) 35.36

28.07.2011
Kilo : 69.800
Yağ : 16.400
Kas : 50.700
Sıvı kg : 37.900
Yağ dışı kg : 53.4
Yağ oranı : 23.50

nasıl sizce kızlar :78::78: :44::44: öğlen gidince kıyafetle suyla falan öyle çıkmışım.bu sabah tartıldım 69.3 çıktım.:25:

söylediklerine gelince ölçünün öneminden bahsetti.avuç içimiz bizim ölçümüzmüş.her yediğimi içtiğimi daha da sorgulayacakmışım.ayrıca ben bi ara yo yo sendromuna girmişim :53::18: işte kilo verirken verdiğim kilolardan aldım ya.bi 7 kilo kadar. bana yasak kısıtlama koymadı hiç ben onları yapmıyorum dedi ileriki zamanlarda oluyormuş tabi de ya benim geçmişimi bildiğinden birazda biliyorum az çok ona.birdahaki gittiğimde klavuz verecekmiş bana.her zaman kepek ekmeği yemememi söyledi.bir hafta çavdar bir hafta ruşeymli gibi.ekmeksiz kesinlikle sağlıklı kilo verilmez dedi.çikolatadan mümkün olduğunca uzak durmamı söyledi :58: çok canım çekerse bir kare çikolatayı damağıma yappıştıracakmışım.tarçın çok önemli dedi sütler mutlaka tarçınla içilecekmiş.patatesi de önermedi nişasta var içinde zaten ben patates yemiyordum.salatalara 1 tk zeytinyağı koyacakmışım suda eriyen vitaminler için.sebze yemekleri susuz hep.her öğünde salata ve yoğurt yada ayran şart dedi her öğünde her besin grubundan almak lazımmış.aklıma gelen bunlar zaten çoğumuzun genel olarak bildiği şeyler ama bir hatırlatma olsun :27:

en önemlisi her zaman buzdolabına astığın listeyle yaşanmaz dedi mutlaka normal beslenmeye geçeceksin dedi.ömür boyu bu listelerle yaşanmaz dedi. mesela ben hiç dışarda yemek yemiyordum.hem sağlıksız diye hem bana uygun birşey yok diye dışarda ızgara köfte,salata ayran tercih edebilirsin dedi.

benim tamamen spora ihtiyacım varmış.:8: zaten bel ve karın bölgeme baktı anladı durumu.heryere yürüyerek git dedi zaten öyle yapıyorum :1: bol oksijenli havada yürümemi tavsiye etti spor salonuna pek sıcak bakmıyor ama spor salonu da bence disipline olmanızı sağlıyor.tabi ordaki aletler falanda önemli.hem spor salonuna devam edip hemde açık havada yürümeye çalışıcam bol bol spor yaparken kendini yorma dedi.pilatesi önerdi.onun önerdiği 2 hafta bir ilk ay sonra her ay gelmemmiş.ama ben maddi durumu deyince ayda 1 gel sen dedi öyle yapıcam.her ay bakıcak yağdan mı gitti kastan mı gitti değerlerime iyi dedi ödemim yokmuş su oranım iyimiş iyi su içmeye devam et dedi.yağ oranım 23.50 ben 26 çıkar diye tahmin ediyordum ona şaşırdım :53: yağ oranın iyi dedi ama tabi kilo vermem ve yağ oranının minumuma inmesi gerekiyor..
inşallah 20 lere düşürücem.kas yoğunluğumu da arttıracakmışız biraz.kilomu da ilk etapta 59 istiyorum sonra 57 ye kadar düşerim eğer aynadaki görüntüm daha iyi olacak ise..
daha yaşım çok genç ilerde sıkıntı çekmemek için şimdi elimden geleni yapıp dişimi de sıkıp hedefime ulaşmak istiyorum :69:

Back
X