iyi olmana sevindim canımcım...sorma 1000.sayfayı devirince nazara mı geldik ne?çoğumuzda bir sıkıntı var
ama geçecek..yeniden eski enerjimize kavuşucaz hepimiz...
aynen fulyam..bu topikte karamsarlığa,mutsuzluğa geçit yok artık..mutsuzlukları paylaşarak yok edip,mutlulukları yine paylaşarak çoğaltıcaz hep birlikte opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
işte benim beneğimmm...olumlu düşünelim ki olumlu şeyler yaşayalım değil mi...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
pohaça ve pizza bana resmen 1.4 kg eklemiş.ay bu ne yaaa:1shok:!!şaka gibi benneyaptımki yine 62.6 oldum püffff !!!! anlaşıldı kaçamak filan yok artık...
kızlarrr tartılma konusunda bi sisteminiz var mı?en doğru aralık ve vakit ne olur acaba???
canım afiyet olsun...moral bozacak birşey yok...arada öyle şeyler de yemek lazım...ben de birkaç gündür aşırı yedim...yarından itibaren tekrar frene basacağım artık...canım tarılma konusuna gelince haftada bir gün sabah uyanınca tuvalete gittikten sonra aç karnına aynı kıyafetlerle yada iç çamaşırınla tartılmalısın...yerimseniben ben pazar sabahları tartılıyorum ama bu sabah tartılamadım...burada da paylaşıyoruz kilo verip vermediğimizi...