günaydın canlarımmmm
herkesten alıntılarımı yaptım pc bi kitlendi kafaları yedimmm

klava:
mervecim canım geçmiş olsun tatlım 55 kilon ve pisiciğin için hayırlı olsun diyorum vee darısı başımızaaaa zemuszemus
sabınımmm,fulyammm,fiu cummm ve diğer canlarımm.hepiniz iyisiniz inşallahh.hoş hepinizin haberlerini okudum zaten ama.dedimya alıntı yapamayınca böyle bi gıcık oldum kötükedihüso
cumartesi günü fitnessin 2. günüydü ve çıktığımda keşke resmimi çekseydim dedim.perşembe günü yaptığım sporun 3 katını yaptım ve hatta üstüne 6 tane daha alet eklediler.bugün akşamda var sporum ve çıktıktan sonra kendimi pestil gibi ama acaip iyi hiseidyorumm.
dünde biraz fazla dolaştım ve güneşte fazla kaldım galiba akşam tansiyon sorunu yüzünden hastanelik oldum mafoldumben (büyük5-küçük2) bayaa bi uğraştırdım hastanedekileri ama sonunda yükselebildi biraz :) çok komikti herkesten ve herşeyden 5 tane vardı delikafadulden
bugün allaha şükür iyiyim biraz baş ağrısı ve halsizlik dışında bişeyim yok.doktor diyetine bi kaç yüz kalori eklerssen daha iyi olursun dedi :1shok: sabah patronumada anlattım halim feciydi biraz öğlen yemek söylemişler bana sormadan allahtan hafif şeylerdi tavuk pilav cacık cokacimcoook sanki biraz daha iyi bakmam lazım kendime.
bu sabah tartıldım.gram gram gidiyo sanki kilolar 53.5 gözüküyo.ama pek inanamadım gibi oldu.dün akşam yediğim
kocaman burger menüden 
ve hastaneden verilen serumdan sonrada 53.5 sem ben bayaa iyiyimmm
neysem canlarım işte böle bi gün.umarım bidaha öyle bi durumla karşılaşmam.
sağlığımıza dikkat etmeliyiz çok fena hemdee
sizi çoook seviyorummmmm opuyorumnanaktan