canım benim hoş geldin.yeterki vermek iste burda hepimiz sana yardımcı oluruz emin ol.hepimiz aynı dertten burdayız.yediğin herşeyi bizlerle paylaşırsan kaçamaklar dahil.bizlerde nerde yanlış yaptığını öğrenirsin.kesinlikle aç kalarak vermiyoruz kiloları.ozaman geri gelmeside çok kolay oluyor çünkü.ama sağlıklı besleniyoruz herşeyi ölçünde yiyoruz.sende gerçekten niyetliysen aramıza hoş geldin ozaman..
platesi şiddetle tavsiye ediyorum size acayip inceltiyor kilo kaybetmiyorsun ama değişim oluyor ben 3 aycık gittim ne kadar güsel olmuştu keske bırakmasaydımöğle yemeğimi yedimm.dünkünün aynısı.bitti sonunda..
6 kaşık taze fasulye
1 dilim denge ekmeği
1 tabak karışık salata
ardından sade soda
şincik çocuklar uyudu pilatesimi yapıp geliyim.malum bayramda salarız ipleri.yapamayız spor felan.
hımm anladım canımm bigayı pek bilmem ben bikaç kez gittim sadece
ama iyi para kazanıyodur çok tutuyo bu tip yerler burda ama işte işin ustası olacak
eee kaynında zaten urfadan gelmiş süper iş yapıyodur orası
kızlar bişy sorcam kaç gündür midem ağrıyor ve midem karnım davuş gibi şiş.üşüttüm heralde çok terliyorum çocuklarla evin işi vs derken bide üzerimde kuruyor bazen.neysem midem karnım falan şiş ya kilo fazla çıkarmı tartılsamm.kaç gündür tartılcam kg fazla çıkacak diye korkumdam tartılmadım.sizce çokmu çıkar:97:
Allahım yaa...
korkunun ecele faydası yok,tartıl gitsin
bende 1 haftadır 60ın altını grmez oldum yine..
dert değil..
zaman zman yükselmeler,yada birden düşmeler olabiliyor..
önemli olan nasıl göründüğün..,
çok da kafaya takma bence..
sporunu yapıyorsun nasılsa..
vücudun çok güzel şekillenecek devam et sen
Merhaba kızlar..
ben de yoğunluktan bakamadım bile size..
Önümüzdeki hafta da bayram ve sonrasında da izinliyim. evdeyim..
Ayy kilo almasam bari... Üfff...
Allahım yaa...
korkunun ecele faydası yok,tartıl gitsin
bende 1 haftadır 60ın altını grmez oldum yine..
dert değil..
zaman zman yükselmeler,yada birden düşmeler olabiliyor..
önemli olan nasıl göründüğün..,
çok da kafaya takma bence..
sporunu yapıyorsun nasılsa..
vücudun çok güzel şekillenecek devam et sen
hoşgeldin cnm yalnız deilsin aynı kaderi paylaşıodukkkarkadaşlar evlenirken 58 kiloydum ki o bile fazlaydı bana boyu 1.63 25 yaşındayım. Evleneli 1 yıl oldu 68lere kadar çıktım şimdi 65 kiloyum zayıflamak istiyorum ama oturarak çalıştığım bir işim var. üst kısmım pek yok ama kalçalarım geniş kilo vermek istiyorum ideal kilom bence 55-56 en az on kilo vermem lazım birlikte birbirimizi gaza getirirek zayıflarız belki:)
evet cnm kaç günür ayın kaçında başlayacağımı öğrenmeye çalışıorum ona göre bilet alacağız yani bayram arası biltler tükenidi bile şükür bugün öğrendim ayın 5 inde başlıycam inşallahhhhoşgeldin canım benim allah kolaylık versin..sen ayın 2 sinde başlayacağını söylemiştin bence ama resmi tatil değilmi o tarih canım.inşallah dediğin gibi olur herşey yoluna girer...
cnm hoşgeldin nerlerdesin bi gttin kayboldun gttin yani..arkadaslar meraba foruma ara vermiştim bayagı mısafırlerdend olayı size bırsey sormak ıstıyorum burda bir ark ev taşırken porselen tabakları bır bez adı sölemıstı onunla sarıyormus adını unuttum satıldıgını falan sölemıstı hugocuk senhatırlarsın belkii
almazsın almazsın hem güzel güzel yemekler yaparsın sen sağlıklı böööle bibier domates peynir de yemezsin ne güselllllMerhaba kızlar..
ben de yoğunluktan bakamadım bile size..
Önümüzdeki hafta da bayram ve sonrasında da izinliyim. evdeyim..
Ayy kilo almasam bari... Üfff...
sporumu yaptım geldimm.şincik yeşil çayımı içiyorum.ardından da kefir içicemm.evt famirtom kızı prensesi yanındaya ondan bukadan pozitif bu kadar mutlu s
kesinn.
evet cnm kaç günür ayın kaçında başlayacağımı öğrenmeye çalışıorum ona göre bilet alacağız yani bayram arası biltler tükenidi bile şükür bugün öğrendim ayın 5 inde başlıycam inşallahhh:26:
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?