60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amaaaan bugün topicik pek hareketliymişti maşallah maşallahh
niyse madem kimse yok bende pazara gideyimm evde ne peynir ne bal bişey yokk ceviz bile bitmişş
arı poleni keçiboynuzu tozuda alıcamm
paluk günü bugünn palukta alıcamm
alayım pazar arabamı topçik karnımla gideyimm

ayol kim sevmez seni
yıkıliyiii ortalık nugi nugi diyee

dinlen canım artık karnın burnunda daha nereye kadar temizlik yapıcan yaffff

dimek balık günü minnakta alsın hem vitaminden kıpır kıpır olsun iyice

selam kızlar napıysınız?....hugocum geçmiş olsun dikkat kendine bebişine hamilelikte öksürük hastalık çok zor oluyor bende hamileliğimin son aylarında grip öksürük oldum yani astım olmuşum öksürmekten göbişim hop hop zıplıyodu doktor fazla öksürmemeye dikkat et zararlı bebeklere demişti ams elinde olmiyki öksürmek zor bela atlattım valla o yüzden aman dikkat son ayların....tam hastalık ayları....
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersizçay
1 dilim peynir
az yağlı omlet
arada kaçamak yaptım bugün
1 dilim tiremusi
ardından şekersiz türk kahvesi ve soda
öğle yemeği yimiycem artık 1 bardak light keçi boynuzu tozuyla süt
1 bardak yeşil çay
ara
1 muz

yarın bende alanyaya görümceme gidiyorum eşim annem babam annannem bir gün kalıp kızımıda getiricez ordan.görümcemi severim ben hepsini severim onlarda beni sever sevilmeyecek kadınmıyım ayol ben
ben görümcemi sevmem.
kaynanamla sorunum yok ama bayılmıyorum da.. akrabalarına hala oğulunun evlendiini sölememiş ona da kızgınım ama eşimle aram bozulmasın diye bişi demiyorum..
işte beyle..

kolay gelsin canımmm.. bizim evde de bişi kalmamış. peyündürüm bitmiş eminönünden almam lazım başka yerin peynirine sanki margarin katmışlar gibi kokuyiii. yarın giderim oraya. bi sürü eksik var evde kaynana gideli boşaldı ev. çayım şekerim bitmiş valla.. gidem de alam..
burada çok kar var..
kar yagıyo yaaaagyoo
sazan eve gidicek kim düşüncek bilmiyo....:
kocasının şarjıda bitmiş netmiş bilmiyoooo :
öğle yemeğim
tarhana çorbası
pırasa
yoğurt
1 yk irmik helvası
2-3 lokma kepek ekmek

afiyet olsun.
ben de saat 10.30 gibi bi simit vardı yanımda onu yidim canım çektii.
üstüne 15 tane kavrulmamış badem yidim bi incir yidim yeşil çay içtim..
dolayısı ile öglen az yidim biraz patates fırın üç dört kaşık took yidim işte bu

kaç gündür yoktum geldim şimdi
yazamadığım günler dikkatli yiyodum ve aşırıya kaçmamaya dikkat ediyordum akşamları geç yemiyordum
ama ara öğün çok yapamadım
sabah 8 30 da bir poğça yedim
sonra saat 12 de kahvaltı yaptım bizim yoresel kuymak var tırabzona has ondan yedim bira ve bir dilim ekmek
ara
bir avuç fındık ve incir
bir saat sonrada bir elma

bu arada hugocum geçmiş olsun çabuk atlatırsın inş

Ben de uzun zamandır yoktum yine geldim :)
Menülerimi düzenli olarak yazacağım. 7-8 kilo fazlam var.
Ne alemdesiniz millet

evet canım benimde göğsüme indi
antibiyotik kullanmadığım için oldu
pazardan polen bal ceviz badem ne bulursam aldımm valla

sağol canımm o kumakta epey yağlı peynirli oliii

pazazar gittim bi soğuk bi soğuk kar yok ama soğuğu var
gelir gelmez duşa attım sıcak suya kendimii
sonrada paluklarımı temizledim yanına tarhana çorbası salata varr
arkadaşım gelebilir bu akşam

konunun tamamını okumdm pek mümkün görnmedi ama benmde kilo vermem lazım aciil hemdeee 168 boyum var ama 64 kiloyum ya 60 veya 59 olmam
lazım 58 olunca yüzüm çirknleşio napıosunuz kilo vermek için :/

Merhaba. geçen yıl 47 kilo olmakla birlikte sağlık problemleriyle 69 a kadar çıktım diyetisyene başladım fakat hala dyete başlayamadım. beni de aranza alın şimdi 69 kiloyum yarın başlıcam.

Kimseler uğramamış bugün...akşam yemeğim mercimek çorba,fırında patatesli köfte,nohutlu pilav,marul salatası..

bugün sabahtan beri bişey canım istemedi depresyonamı ne giriyorum dışarı çıktım bir tane cubuk yedim
istanbul forma gittim orda saat 17 de iskender yedim
19 da bir elma ,

şimdide salep içiyorum

böyle biraz sağlıksız bir beslenme şekli oluyor galiba yanlış mı yapıyorum canım yemek istemediğinde sizce ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…