Canim senin ogle yemegi iyiymis ben hala kara kara dusunuyorum ne yapacagimi???öğle yemeği zamanı yaklaşıyor kızlarrrr!
Zeytin yağlı pırasa ve bol salata yanında :))
Guzel kahvalti canım tebrikler. Migrenin gecmistir umarim canım. bilirim nasil zorladigini bende de var.. Caresi: duzenli beslenme duzenli uyku ve spor!slm kızlar:1 dilim ekmek,1 şekersiz çay,1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,domates,salatalık
Wish soyle bakalim kac dilim pizza yedin?ben de pazar aksami pizzaya dayanamamis 2 dilim yemistim
Ya kizlar badem fistik aldim surekli yiyiyorum biri bana dur desin
Merhaba canlarim, kahvalti: 2 ince dilim kepekli ekmek 1 kk peynir 5-6 zeytin 1 bardak meyvesuyu
Ogle yemeginde de corba, haslanmis et, taze fasulye ve sekerpare varmis. Sekerpareye de bayilirim. Bide yemekhanede cikanlar cok guzel oluyormmm..
Ne yapsam ki???
Haklisin canım. aksam karnimi resmen badem findik fistikla doyurdum. Ama artik yemeyecegim yaa. Bu arada madamtusotcum seni baya azimli gordum yaris isi seni baya gaza gerirmis tebrikler... Bakalim hanginiz daha cok kilo verecek? Takipcinizim:)
canım özel mesaj atayım dedim ama doluymuş sanırım mesaj kutun atamadım.
27 yaşındayım, İstanbul Avrupa yakası'ndayım, kamu'da çalışıyorum, 10 aylık evliyim. 58le sözlendim. 60la evlendim ve 68i görünce şok oldum.
bu arada dün akşam hep aklıma sen geldin, tatlı krizine ve açlıktan midemin gurultusuyla uyurken hep aklımdaydın :)))))))))))
canım valla ben ev hanımı değilim ne yazık ki ve sırf kendime özel diyet kahvaltı hazırlayacağım diye işe her gün yarım saat gecikiyorum, bi türlü erken kalkmayı beceremedim.
demek ki geceden hazırlayıp sabah alıp çıkman lazım.
zor değil o kadar,
kıvırcıkları yıka önceden hepsini, sonra dilimle peyniri sandivicini hazırla al çık.
geç mi kaldın al yanına kutu nesfiti, kaseni kaşığını...
artık yanımda çantamın dışında 1 valiz de yiyecek var. :)))
umarım benimki de gelirhala gelmedi. karnımdaki şişkinlikten gelecekmiş gibi geliyor ama sanırım gelmeyecek artık
listen güzeldi, tebrikler, demek ki bu misafirliklere evde yemek yiyip gideceksin
valla ben de aldım onları yiyorum, çekmecemde, ara öğünüm onlar. mümkünse gece değil gündüz yemeye çalış.
şu dukan diyetine hiç cesaret edemedim. malzemelerini bulmak ayrı dert. ya ben de onu denemek istiyorum ama çalışırken menülerini yapabilir miyim ki?
lahana hiç yiyemeden bu yıl mevsimi bitiyormuş :s ben buna uyamam sanırım çünkü spora başladım. protein ağırlıklı beslenmem lazım ki yağlar erisin, kaslar kuvvetlensin.
***********************************************************************************************
dün akşam:
1 tabak soya soslu, sebzeli tavuk,
1 kase yoğurt,
30 dk. yürüyüş.
6-7 bardak su içmişimdir sonra, (susuz yürüdüm, dilim damağıma yapıştı da)
1 br.şekersiz çay,
1 tarçınlı elma (lequiem'le yarış yaptığımız için tatlı krizindeydim en son böyle bir çözüm buldum)
bu sabah:
2.br su
2 dilim çok tahıllı ekmek,
1 dilim çerkez peyniri,
1 akdeniz kıvırcığı,
4 y.zeytin,
1 br.şekersiz çay,
ara:
1 br.su,
1 br.yeşil çay,
kahvaltıyı biraz geç yaptım bugün kalkamadım spor beni çok yormuş sanırım.
akşama gene spor vaaaaarrr..
sabah 66,6 çıktım tartıda yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii.
gurultularım işe yaradı.
hiç alma o tatlıyıkahvaltı gayet güzel. yemekleri ye yeter, istersen tadına bak ama ben hiç alma derim.
excity valla bu yarışla sanırım gaza geldim.
dün akşam çikolatalı sufle'ye,
dondurmaya
ve bilumum zararlı şeylere YOK demiş insanım
hayatımda ilk kez ne üni.de ne lisede ne de sonrasında kimseyle yarışa girmemişim yahu.
valla çok korkuyorum çünkü lequiem bir kez başarmış, hem de 7 ay devam ettirmiş.
ben daha 5 günü kazasız atlatamadım
öğlen yemeğe gitmedim bugün ne olur ne olmaz kaçırmıyım fazla diye...
onun yerine: keten tohumlu nesfit 1 kase, normal yağlı sütle yedim. (doymadım :18:)
1 br.su içtim,
c.tesi misafirlerim var, :18:
sağlıklı diyete uygun neler yapabilirim kızlar hele bi akıl verin?:44::44:
lequiem ne yediklerini yaz lütfennnnn
Haklisin canım. aksam karnimi resmen badem findik fistikla doyurdum. Ama artik yemeyecegim yaa. Bu arada madamtusotcum seni baya azimli gordum yaris isi seni baya gaza gerirmis tebrikler... Bakalim hanginiz daha cok kilo verecek? Takipcinizim:)
Hihi:) mantikli bence de:) napalim onlar da bize surekli israr ediyorlar ye ye diye.. Etmeselermis..hakettiler bence:) aferin canım bu arada sana da ben daha bi dilim pizza yiyerek hic kalkmadim pizzanin basindan ama kiskandim bende 1 dilim yicem bundan sonra pizza onume gelirse:)pek keyfim yok deyip 1 dilim yedim ve masadan kaçtım Yoksa birsürü soru neden yemiyorsun aaa olur mu diye hem böylelikle benden kalanlarıda onlar yedi Yeni taktiğim sen zayıflayamıyorsan etrafındakilere kilo aldır çok kötüyüm çokkkk
sebze yemegi yiyebilirsin bence yaninda da yogurt yada salata..akşam da nesfit yersem, sporda halsiz kalırım. ne yapsam acaba?
sebze yemegi yiyebilirsin bence yaninda da yogurt yada salata..
Zaten ogle de nesfit yedin dengesiz beslenme olmasin canim sonra halsiz kalir pes edersin. Cok da abartmaya gerek yok
ara:
1 br.su,
1 amasya elması
öğleden sonra 2. bir ara daha yapacağım çünkü öğlen nesfitle doymuyorum ve bir anda tansiyonum düşüyor.
1 kivim var, belki onu yerim ya da ne yapmalı bilmiyorum.
kimse benim yazılarıma cevap vermiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?