60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar dün ne duydum ;

bi tanıdığımın iş arkadaşı çok kiloluymuş, şu haplardan kullanmış şimdi hastanede yatıyormuş ve beyin fonksiyonlarını yerine getirmiyormuş (

valla verilmiş sadakam varmış bende kullandım zamanında onlardan, hiçde bi işe yaramıyor. Ama insan ozaman her duyduğundan medet umuyor.

off yaaa Allah'ım acıl sıfalar versın ..... ben cok korkuyorum o tur seylerden sonucta 2 tane kızım var en azından onları dusunerek boyle seylere kalkısmıyorum vermesemde olur dıyorum saglıgım yerınde olsunda gerısı kolay

Bel ve karın bölgemizde artan yağlanmalar, hepimizin büyük derdi! Peki, kilo alımı ne zaman tehlike oluşturmaya başlıyor ve özellikle bu çevredeki yağlar nasıl eritiliyor? İşte tüm bunların cevabını Diyetisyen ve Kaliteli Yaşam Koçu Haluk Saçaklı veriyor.

Bacak, kol ve diğer uzuvlardaki yağlanma, bel-karın bölgelerindeki yağlanma kadar tehlikeli değildir. Karın bölgesinde biriken yağlar, bazen organların çevresinde bazen karnın arka bölümünde ya da cilt altında yoğunlaşıyor.

Erkeklerde (Göbek çevresi): En geniş bölgeden ölçülecek.

70 -93 cm: Normal
94 -101 cm: Risk
102 cm ve üzeri: Yüksek riskli

Kadınlarda (Bel çevresi): En dar bölgeden ölçülecek.

60 – 79 cm: Normal
80 – 87 cm: Risk
88 cm ve üzeri: Yüksek riskli

Bu Yağları Nasıl Eriteceğiz?

1- Haftada 3 ya da 5 kez, 30 – 60 dakikalık tempolu yürüyüş ile karın bölgesinde birikmiş olan yağları yakmaya başlarsınız.

2- Yürüyüşlerin dışında haftada 2 ya da 3 sıklıkla 10’ar dakikadan toplam 20 veya 30 dakikalık bölgesel direnç çalışmaları ile karın bölgesinde bulunan yağların daha hızlı yanmasını sağlarken diğer taraftan da karın kaslarını güçlendirerek bölgenin sıkılaşmasını sağlayabilirsiniz.

3- Egzersizi sevmiyorsanız: Her sabah uyandığınızda camınızı açın temiz bir havada 30 kere karnınızı şişirerek derin bir nefes alın, 2-3 sn. burundan aldığınız bu nefesi tutun, sonra yavaşça burun ya da ağızdan, soluduğunuz nefesi bırakın. Aynı uygulamayı akşam yatmadan öncede 30 kere tekrarlayın. Masa başında ofis ortamındaysanız arkanıza yaslanmadan karnınızı içeri çekin, göğsünüzü öne doğru bırakın, oturabildiğiniz kadar her gün bu pozisyonda çalışın.

4 - Alkol ve tatlı tüketimini sınırlayın. Aşırı yağlı yiyeceklerden sakının. Özellikle gece atıştırmaları ve akşam yemeğinden sonra tüketeceğiniz tatlıların belinizde birikeceğini de unutmayın. Biradan uzak kalın

ben rısk grubundayım gercı 1 aydan berı olcmuyorum. masa bası calıstıgım ıcın 3. mad yapıyorum karnımı ıcerı cekıp gogsu dısarı verıyorum

Oy kiyamam ben sana canim. ben ogle yemegimi tam yesem bile aksam yemegine kadar en az iki ara ogun yapiyorum. Ama kahve ama meyve olur.sende yapabilirsin.zaten isin sirri ara ogunlerde. Simdi anladim ben senin neden doymadigini? Araogin yapmiyorsun

Madamcim ben aksama patates salatasi yapacagim sende seversen yapabilirsin hem doyurucu hem hafif.

evet ama iş yerinden direk spora gidecektim. evde de yemeğim yok. sebze bulamam ki

az önce 1 kuru incir, yarım ceviz içi ve 1 br. yeşil çay içtim.

Ah canım senin isin zor o zaman bilemedim ki simdi ne yesen disardan hazir biseyler yemek de cok tehlikeli yani bizim icin hepsi birer dusman

Aman ha kizlar yerin dibine batsin onlarin ilaclari sakin medet ummayin onlardan Kullanmayin kullandirmayin da yakininizda birileri varsa ben de duydum insani ipe goturuyor o ilaclar valla ben 5i bir arada caymis neymis ben onlardan bile korkuyorum

Bende 3. maddeyi deneyeyim dedim pek bi seksimi oldum ne

Madamcim bu arada yemekte sekerpare almadim ama ne oldu dersin? Oda arkadasim sekerpare getirmis. Bu kadar da olmaz dedim 1 tane yedim

Madamcim bu arada yemekte sekerpare almadim ama ne oldu dersin? Oda arkadasim sekerpare getirmis. Bu kadar da olmaz dedim 1 tane yedim

tatlılar heryerde kaçarakta kurtulunmuyor buna özetle tatlının intikamı diyebiliriz...

Guzel kahvalti canım tebrikler. Migrenin gecmistir umarim canım. bilirim nasil zorladigini bende de var.. Caresi: duzenli beslenme duzenli uyku ve spor!

sağol canım.sabah 4 e kadar çektim.zor uyuyabildim.birde regl'e denk gelince her tarafım ağrıdı.ama son çarem olarak hap yuttum.iyiyim şükür.

Son düzenleme:
merhaba kızlar

bugün her günkü gibi kahvaltı yapamadım sabah bir bardak elma sirkeli suyumu içtim
sonra tenefüs arasında bir bardak sıcak çikolata diğer tenefüste bir bardak kahve
öğlen: bizim burda biberli ekmek denilen lahmacuna benzeyen ama daha ince ve üzerine salça sürülerek yapılan bi hamur işi var ondan iki tane yedim, sonra spor niyetine çocukları 23 nisan dans gösterisine çalıştırdım :)

bu arada çok su içemiyorum çünkü sürekli wc ye taşınmaktan sıkılıyorum :) siz ne yapıyosunuz?

canım tarcın kat ıcıne ben o sekılde dengelıyorum hıc denedın mı bılmıyorum ama benı baya tok tutuyor 4 gıbı bı elma yıyorum rahat oluyor
:44:
nesfitin içine tarçın hiç denemedim. bi de öyle deniyim.

oh oh olsa da yesem ama patates kilo yapmıyor mu ya:44:
h.sonu misafirim var o zaman patates yiyim bari.

ben yapıyorum ara öğün her zaman. bugün 10da kahvaltı ettim diye yapmadım bi tek.
ama ara öğünlerde ceviz kayısı v.s yetmiyor ya da elma acıktırıyor.

şimdi ben gidip çorba içip salata yiyip spora gitsem ne olur?

aynen oyle canim. Bu durumda benim de tatlidan intikam almam lazim. Ama nasil??

canım arkadaşın da bence senin zayıflamanı istemiyor. sinir oldum şimdiiiiii, insan nasıl dayansın ya..

şu an acıktım valla ne yapmalı bilmiyorum,:44: kivi yiyip 4-5 galeta yiyeceğim.

Slm kizlat artik 60l kg indim benide alin araniza deligibi zayflamk isyiyorum sonra hecefim 50li kg topigine grcmk olurmu sizce benim azmim cok iyi hemen hemen 1,5 aydir supet gidiyor destege ve kilo vermemi hizlandirack bilgilete ihtiyacim vat

bişi olmaz tatlımm çok şişmediğin müddetçe iyi olur erkenden günü kapamış olursun :)

bende şimdi bir muz yedim şimdide wasa sandviç yicem spora geçicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…