hoşbulduk canım :))
60 kıloyumm canım pkoluyum ve zor kılo verıyorum hedefım 54-55 olmak.neler yapıyorsunuz nasıl beslenıyorsunuz ara öğün falan yapıyormusun meyva serbestmı mesela kuruyemiş falan yiyormusunuz spor bazı akşamlar 45 dk yürüyüş yapıyorum haftanın 3 günü falan daha ok yapmak stiyorum ama çalıştıgım için zor geliyorr ama 2 akşamdır 30 dk yürüyüyorum sabah 15 dk akşam 15dk yürüyor işe gelirkenn çocuk için tedavı oluyordum pko dan dolayı doktorum zayıflaa zayıflarsan yumurtlaman düzelir 1sene dene gel dedi 65 kılodan 60 düştüm ama çok zor verdim valla şimdi takıldım kaldım
O zaman canım hemen zayıflaman gerekiyor. Bir kere çalışıyorum egzersiz yapamıyorumu bırak. Ben fazla mesai yaptığım günler bile egzersiz yapıyordum azmettim kilo verecem diye , bir de zaman da kısıtlı. Çoluk çocuk vakit yok, kısa sürede zayıflamam lazım diyerekten.
Karbonhidratları minimuma indireceksin. Beyaz ekmeği hayatından çıkar.. Şekerdi vs. tatlıydı bunları da çıkar.
Çok canın isterse başlarda felan dondurma ye (ölçülü) ama akşam belli bir saatten sonra asla ağzına bişey koyma.
Akşam yemeğini hafif ye. Canın özel bişeyler isterse öğlen veya ertesi sabaha ye ama hep egzersizle dengele...
Sabah akşam yürümelerine devam..
Onun dışında günlük en az yarım saat egzersiz yapman gerekiyor.
Benden şimdilik bu kadar, soruların olursa cevaplayabildiğimiz kadarıyla cevaplarız..
Canım benim sorunum kendimle.İşyerinde wc ye giremediğimden bağırsaklarımın dengesini bozuyorum.Şöyle bişey yesem 1-2 saat sonra çalıştırsa da eve denk gelse ne güzzel olur![]()
Valla o durumu aşacaksın, işyerinde wc.ye girilmez mi ya...
Ben günde 20-30 kere gidiyorum.
Eskiden öğrencilik yıllarında felan ben de senin gibiydim. Wc.ye doğru dürüst gitmezdim tüm gün boyunca. Bağırsaklar sıfır çalışıyordu zaten...
Böbrekler de bir o kadardı heralde.
Şimdi bol su içtiğim için zaten dağda taşta bile mecbur kalıp gidiyorum napim...
Bağırsakların işlemez hale gelir daha kötü hasta olursun bak.