off moralim çok bozuk karnım ağrıyor adam gibi bir şey yemedim diye kabız oldum sanırım

yarın doğru düzgün beslenicem, ya kızlar yemek yaparken ne kadar yağ kokuyorsunuz, yağsız türlü yemeği yaptım çok kötüydü yiyemedim
ne yemek yapcam ben yaa
Kabızlık bende her türlü var cnm

İlaç kullanıyorum malesef yoksa davul gibi oluyo göbişim

Ki oda 1-2 kilo farkediyo hemde çok sağlıksı bağırsakta kalan besinlerin protein olarak emilmesi gerekirken, bir süre sonra yağlarında emilmesi başlıyor. O yüzden çok çok felaket bişi
Sabah aç karınla 3-4 kuru kayısı ye canım bişiciğin kalmaz
Bugün ölçümlerimi yaptırdım programımı hazırlattım ah bu kollar bu kollar öldürücekler beni

33 cm çıktı yaaaa

şaka gibi

göğüs 92 çıktı mankenlerin bile 90 ama hiç mankenlerinkine benzemiyo

nasıl olucak o
Yarın sabah 9 da gibip fitness ve kardiyo çalışıcam 10:30 da plates sonra işe gelicem nasıl dayanıcam bu tempoya bilemiyorum
Boğazlarım fena ağrıyo sanırım üşütme yolunda emin adımlarla ilerliyorum
Filiz ablacım diyetisyen ne dedi merak ettim valla
wishcim canım o tatlıyı eritmek için bugün hafif beslen

Ayrıca bol bol egzersiz yap bide bol su iç

ben vicdan yapıyorum artık kaçamak yapınca
zeyyno hg aramıza

Öncelikle herşeyden az az yemeye özen göster kahvaltı haricinde pek ekmek yeme ama yapamam ekmeksiz dersen tam buğday ekmeği tavsiye ediyorum hemde faydalı

Kızartma tatlı hamur işinden uzak duruyoruz, günde en az 2 litfe su içiyoruz, suyu çok sevmiyosan yeşilçay içebilirsin birsürü çeşiti var, yağları yakar akşama doğru içmeni tavsiye etmem uykusuzluk yapıo

Gün içinde şekersiz türk kahvesi veya br bardak süte 1 çay kaşığı neskafe metabolimayı hızlandırıyo, onun haricinde günlük yediklerini buraya yazarsan hepimiz sana yardımcı oluruz