• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen hafta:61,7
bu hafta:61,0:32:
hedefe doğru emin adımlarla ilerliyorum:9:, en güzeli de zayıfladıkça etraftan ve hatta çok kilo aldın diye benimle dalga geçen sevgilimin övgüleri, iltifatları:52::52::32:

geçen hafta:61,7
bu hafta:61,0:32:
hedefe doğru emin adımlarla ilerliyorum:9:, en güzeli de zayıfladıkça etraftan ve hatta çok kilo aldın diye benimle dalga geçen sevgilimin övgüleri, iltifatları:52::52::32:

tebrikler :46:
verilen kilonun görülüp iltifat edilmesi hakikaten büyük şevk veriyor insana.

merhaba arkadaşlar..diyetlernzde sabır sebat diliyorum sizlere ve umarm en yakın zamanda kalıcı olarak kutuluryuz kilolarımızdan:))ya ben sabahlaruı 59,5 falan geliyorm şu an 60 kg..ben hangi gruba girsem acaba bilemedm kii:)))

evet kesinlikle:1:
asıl ben seni tebrik ediyorum bu hafta birinci sensin herhalde böyle devam eder inşallah:46::1:

tesekkür ederim. önemli olan istikrar, hep diyorum 500 gr olsun her hafta olsun:30:

sen toplamda kaç kilo verdin? 50lere yaklaşmışsın, hedefini merak ediyorum

Son düzenleme:
tesekkür ederim. önemli olan istikrar, hep diyorum 500 gr olsun her hafta olsun:30:

sen toplamda kaç kilo verdin? 50lere yaklaşmışsın, hedefini merak ediyorum
toplamda 6 kilo 200 gram verdim:32: 1 buçuk ay falan oldu sanırım diyete başlayalı. ilk hedefim 57 daha sonra 55 olursa, olmazsa zorlamam bu kiloda bile böyle iyi diyorlar eski halim gözlerinde canlanınca:9: ama 57 olunca daha güzel olacak:9:

selam hanımlar 68 kiloyla aranızdayım şşşş aramızda:Dben antidepresan magduruyum 60 kiloydum ilacı kullanmaya başladıgımda 68 le bıraktım yani hedefim 60..bu arada birde bebek istiyoruz..ben hiç ekmek yemiyorum ama öyle bilinçli yaptıgım bi diyette yok..şeker i ekmeği ve abur cuburu çıkarttım ve bol su içmeye çalışıyorum..bide akşam ki çay faslını bırakmak istiyorum ama zaman geçmiyo sanki çaysız:S..

bugunku monum;

sabah: 1 h yumurta, kk peynir, 2 dilim ekmek, bir parca tahin helvasi ve cay.
ara: 1 paket eti form pirinc patlagi
ogle: 1 portakal, 1,5 kk peynir, 1 dilim ekmek.
ara: 1 paket mavi yesil limonlu kepekli biskuvi ve cay.
aksam: 2 kasik yogurt, 5 kasik zeytinyagli kabak, 3 kasik makarna ve salata.

Spor: 50 mekik

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği , biraz peynir , 1 yk incir reçeli
Ara : 3 kuru incir
Öğle : 1 paket form limonlu
Akşam : 1 kase işkembe çorbası , 1 tabak sebzeli makarna

bugünkü menüm:56:
sabah dışarda olduğum ve işim olduğu için bir şey yiyemedim
öğlen: tavuklu salata+bir bardak ayran+ bir dilim kepek ekmeği
akşam:bir buçuk kepçe çorba+ bir porsiyon tavuk sote+ bir dilim kepek ekmeği+ bir bardak ace tea
spor:30 dkya yakın yürüyüş (spordan sayılırsa:9:)

Merhaba,
Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım .Verdiğim kiloları koruyamayıp yine deli gibi yemeye başladıktan sonra 04/03/2014 tarihinde 67,2 kg ile diyete başladım.Bakalım ne kadar başarılı olacağım.:26:
Bu arada ne zaman kilo bildirimi yapıyorsunuz?

Menüm :
Sabah : 2 dilim tam buğday ekmek arası 1 ince dilim kaşar ile yapılan tost.
Öğlen : Taze fasulye + yoğurt +havuç salatası
Akşam :1/2 kase şehriye çorbası + Ispanak + yoğurt

Toplam 3 li:52:tre su .Suyu diyette olayım olmayayım hep içtiğim için sorun yok.

Merhaba,
Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım .Verdiğim kiloları koruyamayıp yine deli gibi yemeye başladıktan sonra 04/03/2014 tarihinde 67,2 kg ile diyete başladım.Bakalım ne kadar başarılı olacağım.:26:
Bu arada ne zaman kilo bildirimi yapıyorsunuz?
hoşgeldiiiiin :)
kararlı olursan yapamayacağın hiç bir şey yok:6:
seninle başlangıç kilomuz aynı benimde 67,2ydi :1: pazartesi kilo bildirimi yapılıyor birde :1:

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği , biraz peynir , 1 yk incir reçeli
Öğle : 1 tabak tavuklu makarna
Akşam : 6 kaşık sucuklu kuru fasülye , yarım kase yoğurt , 1 dilim kepek ekmeği

kızlar merhaba, bende kilo vermek istiyorum 15 günden beri diyet yapıyorum. 65 kiloyum, beyaz ekmeği yemiyorum artık tam buğday ekmeği yiyorum 1 dilim kadar zaten çok fazla yedirmiyor. akşam yemeğinden sonra ekmek yemiyorum birşey yemiyorum:2: siz neler yapıyorsunuz nasıl kilo veriyorsunuz aranıza katılmak istiyorum

bir kaç sayfa okudum sizde benim gibi yapıyorsunuz ekmeği kestim dikkatlice yiyorum diğer şeyleri. sporumuda yapıyorm(bir kaç günden beri aksadı:( ) hadi bakalım:kkk:

tokken akşamları 62 açken sabahları 60 kiloyum ayrıca 10 gün sıkı rejim yaptım 59 olabıldım ancak...
bu diyet işi bana göre değil kızlar 10 gün rejim yaptım 1 hafta hasta yattım...size kolay gelsin...

Merhaba Nix. bende tam yazdığın durumdayım eski bir mesaj baya bu. o zaman diyet uygulayıp kilo verdiniz mi şu anki kilonuzu merak ediyorum :) bende aynıyım ve zor veriliyor bu kilolarda..

Merhaba arkadaşlar , 66.7 kiloyla bugün diyete başladım inşallah devamı gelir :( hedefim ilk olarak 6'lı rakamlardan kurtulmak sonrası Allah kerim :) boyum 1.63 bu arada

Back
X