Bide doktorların dısardan bakıp teşhiş koyması yok mu benı benden alıyolar

Bu arada 65.2 geldim oglen tartıldıgımda gene dunyalar benım oldu.Yemeklerden nasıl bu derece sogudum ben bıle bugun bı dusundum oyle, ben ve yemekten sogumak hayret bısey yanı ben ki asırı yeme bozuklugu olan ınsandım.
Örnek vericem daha ıyı anlarsın eskı ıstahımı

yarım ekmegın arasına bır kalın dılım yaglı peynırı bol bol salcayı 9-10a yakın zeytını 4 dılım salam varsa yada sucugu ketcabı ve mayonezı de bolca sıkmak kaydıyla oturup hemen hemen hergun yapar yerdım.Bir baska ornek makarnayla olan aşkımdı :) makarnayı bıldıgımız usul yapıp uzerıne bolca yogurt ve cezvede kırmızı pul bıber salça nane tuz karısımını yakıp uzerıne dokup 3 tabak yıyen bır ınsandım ve bunu her sınırım bozuk canım sıkkın delı gıbı acken yaptıgım ıcın 3 tabak o sınırle cok rahat gıdıyodu mıgdeme.Yanı bır paket makarnaya tekabul edıyordu buda :) Aklıma gelen bişey daha giderdim tatlı krızlerım ıcın topluca satılan kremalı çilekli biskuvılerı alır oturur caya banıp banıp yerdım kek poğaça börek çörek onları saymıyorum bıle.Kemalpaşa tatlısını yapar (1 paket gene) özellıkle uzerıne koymak ıcın üşenmiyodum kaymak alıyodum dolaptan gidip gelip yerdım.Bu ve daha bir çok gözüm kararmıs gibi tabiri caizsse TIKINMAK diyebileceğim yeme bozukluguna sahıptim.Şükürler olsun bıçak gibi kesildi iştahım darısı tum zayıflamak ısteyenlerın basına inşallah.Bu arada kan şurubu feci iştah acar ve kılo almana sebeptir.Dikkatli kullanmanı onerırım.Ama saglıgın ıcınde gereklı bı ılacsa bır donem katlanman gerekıcektır tabıkı.