- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
- 248
yastokat diyet konusunda pek azimli değilim ama başka konuılarda azmettiğim olmuştur. hep o başka konuları kendime hatırlatarak neden diyette de azmedemiyorum diye kendime soruyorum.ve kesinlikle katıldığım bi r şey var İNSAN NEYİ İSTİYORSA ONU TERCİH EDER VE YAPARbende bir çocuk annesiyim evlendiğimde 52 kiloydum:)ama şu an 69 da çakıldım...gerçi inmek içinde bi çabam yok..yazın yürüyüş vardı şimdi çocuk da hasta oldu havalardan hep evdeyiz..off off nasıl gitcek bilmiyorum..bi tam gaza geliyorum sonra bırakıyorum...aslında çok da istiyorum zayıflamak ama ne bileyim işte ..millete bakıyorum hepten kızıyorum yok 900 kalori yemiş yok 1000 yemiş..şimdi yürüyüşte 200 yakcakmış falan:)azime bakk.bende o azim olsa atanırdım şimdiye vallaa...neyse o da ayrı bi aci konusu zatenn.hadi bakalım iyi akşamlar...
kilo vermek istiyorum ama diyet yapamıyorum diyen kişi demek ki 1 dlim baklava yemeyi baskülde 100 gram eksikl olmaktan daha çok seviyor ve arzuluyordur (kendim için söyliyim 66 kiloyum ama toplum içinde kilomun sırıtmadığını düşünüyorum ne zamanki daha zayıf insanlarla bir araya gelsem veya şık bir kıyafet giyömek zorunda olsam işte o zaman işin rengi değişiyor yoksa bana hava hoş yani. neymiş bana kilo verdirecek şey şık giyinecek şey bulamammakmış)
atanmak istiyorum ama çok da ders çalışmıyorum diyen kişinin evde kleyfi yerindedir veya mesleği zordur ...gerçekten neyi istiyorum diye sık sık sormak lazım herhalde .