Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaaaav!tebrikler!süpersin!gunaydın kızlar...
kilo bildirimimi yapayım. 60 ları göremedim daha. ama yakındır. haftaya görurum.
hedef:52
baslangıc:72,5
gecen hafta: 72,5
bu hafta: 70,3
verilen: 2,2
ilk haftanın güzelliği. ödemim gitti.vaaaav!tebrikler!süpersin!![]()
pardon kızlar!sabah suyu çok içmiştim,afedersiniz lavaboya gittikçe kilom azalıyor şu an 62.500 üm.sizin gruba girdikten sonra kaç kilo verdim bilmiyorum,çünkü inişli çıkışlı dönemlerim oldu.ama ben diyete başlayalı 17-18 gün oldu ara da kaçamaklarım çok oldu.başladığımda 64.800 gr dım.şu an 62.800 üm.
2 haftada 2 kilo vermissin iste daha ne olsun. masallah...sizin gruba girdikten sonra kaç kilo verdim bilmiyorum,çünkü inişli çıkışlı dönemlerim oldu.ama ben diyete başlayalı 17-18 gün oldu ara da kaçamaklarım çok oldu.başladığımda 64.800 gr dım.şu an 62.800 üm.
olsun canım. 400 de iyidir. sonucta vermissin hic aldıgın olmamıs basladıgından beri. tebrikler...Günaydın kızlar :)
Kilo bildirimi:
Başlangıç:62,8 kg
Hedef:57 kg
İlk hafta:61.6 kg
İkinci hafta:60.8 kg
Üçüncü hafta:59.7 kg
Şuanki kilo:59,3 kg
Bu hafta verilen kilo: 400 gram
Toplamda verilen:3,5 kg
Aslında haftaiçi 58,9u gördüm ama 3-4 gün içinde geri aldım.yaz yediğim için ve hareketsiz olduğum için metabolizmam yavaşladı sanırım.400 gram ancak verebilmişim.
olsun canım akşam hafif yersin dengelersinkoca bir dilim yas pasta yedim biraz önce:-( vicdan azabı cekiyorum... ara ögunum olsun artık ,napayım olmusa care yok
haklısın almamışım en azından vermişim.teşekkür ederim.:)olsun canım. 400 de iyidir. sonucta vermissin hic aldıgın olmamıs basladıgından beri. tebrikler...
koca bir dilim yas pasta yedim biraz önce:-( vicdan azabı cekiyorum... ara ögunum olsun artık ,napayım olmusa care yok
hayırdır ne estetiği?kızlar ben gecen hafta 58.7 idim bu hafta 58.8 olmusum 100 gr almısım malesef , yarın da estetik olucam artık 2 hafta diyet olaylarına ara veriyorum , forumu takip etmeye calısıcam
5km,1 saat yurudum bile kızımı öğle uykusuna yatırıp.Öğlen akşam hafif yersen bi saatte yürürsen hiçbişey olmaz :)
kaç km hızla yürüyorsun5km,1 saat yurudum bile kızımı öğle uykusuna yatırıp.
5 km hızla yuruyorumkaç km hızla yürüyorsun
bende sabah kahvaltıda çooook yedim ondan beri de bişey yemedim ama acıktımBen bugün baya abarttım![]()