- 22 Şubat 2015
- 124
- 75
- 43
günaydın güzellerr.................
Geçen sene diyetteyken günde kaç kalori alıyordun ortalama?Selam bayanlar...
Uzun uzun zaman sonra tekrardan rejime geri döneceğim!!!
Bugün itibariyle başlıyorum İnşallah :)
Ben 31 yaşında mart sonu 32 olcam :)
3.5 yaşında kızım var!!!
Gecen sene Nisan ayında 71.2 kg ile başladığım rejime Temmuz ortası son bulmuştu 3-3,5 ay içerisinde 62 kiloya ulaşmıştım.
Kalori hesabı yaparak ve spor ile verdim kilomu ...
Ondan önceki yaptıgım diyetler yani listelere uyduğum diyet hiç bir zaman bir işe yaramıyordu bıraktığım zaman hepsini geri alıyordum üstünede ekleniyordu kilocuklar. Hep 70 üzere kilodan bıkmıştım.
Ama kalori hesabı yaparak neredeyse kilomu korumuş durumdayım 3 kilo artış oldu sadece....
Şimdi tekrardan başlamayı düşünüyorum ve hedefime bu sefer ulaşmayı umuyorum...
Başlangıç kilom : 71.2
Rejimi bıraktığım zaman : 62
Toplam giden 9.2
Şuanki kilom : 65
Hedef kilom : 57
Banada şans dileyin hedefime bu sefer ulaşmak istiyorum !!!
Not : bu forumdaki arkadaşlarla hep beraber yediklerimizi ve yaptığımız sporu paylaşarak verdik ve umarım burda tekrar sizlerle hep beraber verecez kiloları benide alın yanınıza :))
boyla kilon kaç ? :)bu hafta 65i ucundan bile olsa görmeliyim
Bebek mi geliyor?Hoşbuldumbugunden itibaren tatlıyı abur cuburu kesmeye karar verdim. Zaten hastayım iştahım yok tam zamanı başlamanın
Geçen sene diyetteyken günde kaç kalori alıyordun ortalama?
Bebek mi geliyor?[/QUO
Hahah :) hayır , ben 18 yaşındayım ve öğrenciyimkısmet olur inşallah
hoşgeldin canım.iradesizsen aramıza hoşgeldin.tam yerine gelmişsin
boyla kilon kaç ? :)
İradesiz değiliz biz.Dün 15000 adım attım ben.
kendi adıma...pide yediğim günler geldi aklıma
Selam kizlar bende araniza katiliyorum bugun.2 hafta oldu diyete baslayali.giden 1kg.arada kacamak yaptim tabi.ama ona da sukur.bu hafta kacamak yok bakalim hayirlisi.daha once dukanla 3 ayda 13kg verdim.50kg a dustum.hamilelik derken 28 kg aldim.su an 66kg im.hedef 55.ben dukanla kilo verebilecegime inaniyorum.onun icin yine dukan yapicam.baska turlu olmuyor cunku.dukanda biraz midemi bulandirdi ama yapcak bisiy yok.kararliyim.azimliyim.55 olucam.herkese kolay gelsin.bol eksili gunler hepinize.
Kalori takibi yapmaya başladım 3-4 gündür..
Kontrolü elime alıyorum artık. Matematik yapıcam birazda. ilk gün yediklerimi hesapladım 2000 kalori çıktı. Yuhh dedim kendime. Şimdi 1200-1500 civarı tutmaya çalışıyorum bakalım ne olacak.
Merhabalaar , ben yeni katıldım. Boyum 1.61 kilom 64 kaç defa diyete başladım kendimce ama hep bi yerde. Patlak verdi ne yazııki . Buraları takip ediyordum ama üye değildim. En sonunda tak etti dedim bi katılıyım belki yardımcı olur. Öğrenci oldugum için buldugumla yetiniyorum ya da dışarda yiyorum. Bu dışardan yemeği bi de abur cuburu kesmem lazım ama çok iradesizim
Selam bayanlar...
Uzun uzun zaman sonra tekrardan rejime geri döneceğim!!!
Bugün itibariyle başlıyorum İnşallah :)
Ben 31 yaşında mart sonu 32 olcam :)
3.5 yaşında kızım var!!!
Gecen sene Nisan ayında 71.2 kg ile başladığım rejime Temmuz ortası son bulmuştu 3-3,5 ay içerisinde 62 kiloya ulaşmıştım.
Kalori hesabı yaparak ve spor ile verdim kilomu ...
Ondan önceki yaptıgım diyetler yani listelere uyduğum diyet hiç bir zaman bir işe yaramıyordu bıraktığım zaman hepsini geri alıyordum üstünede ekleniyordu kilocuklar. Hep 70 üzere kilodan bıkmıştım.
Ama kalori hesabı yaparak neredeyse kilomu korumuş durumdayım 3 kilo artış oldu sadece....
Şimdi tekrardan başlamayı düşünüyorum ve hedefime bu sefer ulaşmayı umuyorum...
Başlangıç kilom : 71.2
Rejimi bıraktığım zaman : 62
Toplam giden 9.2
Şuanki kilom : 65
Hedef kilom : 57
Banada şans dileyin hedefime bu sefer ulaşmak istiyorum !!!
Not : bu forumdaki arkadaşlarla hep beraber yediklerimizi ve yaptığımız sporu paylaşarak verdik ve umarım burda tekrar sizlerle hep beraber verecez kiloları benide alın yanınıza :))
Ya bir şey daha yemiştin sen. İskender miydi o?
Yaaaa yapmayın ama böyle. Bir arkadaşta lahmacun yedim demişti de 2 hafta yememek için direnmiştim.En son yedim.Şimdi de iskender demeyin ne olur.ayyyy canım nassssıııııılll iskender istiyo ahhhh bir bilsenizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?