- 9 Ekim 2014
- 306
- 273
- 53
Hoşbulduk :)))hoşgeldiniz...
Yaaaa yapmayın ama böyle. Bir arkadaşta lahmacun yedim demişti de 2 hafta yememek için direnmiştim.En son yedim.Şimdi de iskender demeyin ne olur.
ben demediiimmm kiii
lahmacun yine masum yenebiliniyor rejimde ama iskender büyük cız lardan
pinoli bak canım bir yeşil elma alacaksın bir güzel yıkayacaksın sonra şöleeee bi dilimleee azda tarçın serp hımmmmm missssss...
buda kendimde çok uyguladığım züğürt tesellisi... gerçi beni pek teselli etmiyo ama belki seni eder
Merhaba iyi haftalar kızlar,
Hafta sonu az kaçamaklı kapattım.
Bugün :
Sabah : (07:00) Detoks çayı (Yarın 1 hafta olacak başlayalı ama hiçbir işe yaradığını söyleyemem)
(08:00) 2 dilim çavdar ekmeği arası peynir ile tost
Öğlen : 1/2 kase tarhana çorbası + 3 kaşık kuru fasulye + 1 kase yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği
Akşam : 1 porsiyon sardalya + marul salatası
Ama bennn gram vermiyorum
Kuzum neredesin sen?Merhaba kizlar!!!
Rejime geri döndüm ve ilk günümün menüsü :
Sabah:
-2 dilim uno tam buğday
-25 gr tulum peyniri
-4 adet yeşil zeytin
-1 dilim salam
-1 adet yumurta haşlanmış
Öğleden sonra:
- 1 paket eti form çikolata kaplı bisküvi
-1 adet yeşil elma
Aksam yemeği:
-100 gr tavuk
-2 adet haşlanmış patates
Aldığım kalori 1040
35 dakika koşu bandı 3.2 km hafif tempolu yürüdüm 200 kalori yaktım.
İlk günümü böylece kapattım ....
Not : 2 litre üzeri su tükettim şimdilik .
Hoşgeldin sefalar getirdin ...eylülcansin ben geldim kuzum
Kuzum neredesin sen?
Aynen canim bugünü artik es geciyorum yiyecegimi yedim güzel bit final yaptim senin anlayacagin artik yarina insallahHoşgeldin sefalar getirdin ...
Başlamaya karar mi verdin sende süper :)
50-52 olursan erirsin kizzzz :)
Ama geldiğine Cok sevindim Valla
Canimsin kız :)))Aynen canim bugünü artik es geciyorum yiyecegimi yedim güzel bit final yaptim senin anlayacagin artik yarina insallah
ben seni hic yanliz birakirmiyim sen benim motivasyon kaynagim olursun yine hem frenleriz birbirimizi
Canimsin kız :)))
Bırakma beni kız sende benim motivasyon kaynagimsin biliyorsun.
Oh afiyet olsun iyi final yaptın mi bari???
Benim ilk günüm iyi gecti sayılır uzun zaman sonra tekrar rejime dönmek zor ama aşacağız bu zor dönemi hep birlikte İnşallah :))
Sana katılıyorum azimle kavuşacağız İnşallah bende buna inanıyorum....beraberiz yine canim...
valla final super oldu cok sevdigim kiymali makarnayi bir yedim bir yedim sonra kendimi cikolataya bogdum
Bakalim benim yarin ilk günüm nasil gecicek bas agrisi ve stres ama asicagiz bu durumu yine azimle istedigimiz kiloya kavusucaz ben inaniyorum buna
yeter ki isteyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?