60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menüm..........
sabah:
3 haşhaşlı çörek
çay
öğle:
yarım tabak nohut yemeği
2-3 kaşık pilav
az turşu
ara:
1 portakal
akşam:
yarım tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
ara:
1 elma

Merhaba bayanlar bende katila bilirmiyim araniza

ben iki tur 5 günde 5 kilo diyetini yaptim toplam 5 kilo verdim
simdi iki gündür yedigime dikat ederek aksamlari yemeyerek veya az yiyerek kilo vermeye karar verdim

ben 168cm boyunda suan 61 kiloyum hedefim 55 kg olmak yaza dügünüm var ozamana kadar incecik olmak istiyorum

hoşgeldin canım..eee hadi bakalım yaza rüya gibi bir gelin ol inşallah

Şimdi herkesin ulaşmak istediği belli bi kilo bi hedefi var iyi hoşta unutmayın bayanlar bu sözleri -'kadının kalçalısı yemeğin

Hahaha o da güzel . Ya zaten çoğu kadın kilo aldımı ya göbeği çıkıyor ya basenden alıyor biraz dengesiz. Mesela bende basen bacaklar falan kalın. Her gün üni.ye yürüyerek gidip geliyorum biraz sıkılaştıda bakalım diyetle inşallah daha iyi olur

Olur olur. Yürümeyi bırakmayın sakın. hepbera 'nın samimiyetine güvenerek espri yaptım. Kızmaz o bana.Diyetin ilk başladığı zamanlar döner yemişti de ailesiyle onun için takılıyorum.Ben ne yesem direk basenlerime popoma gider.

dün bir arkadaş şöyle güzel bir paylaşımda bulundu...
"aileyle yapılan kahvaltının kalorisi olmaz"

bişi sorcam kızlar B12 vitamini hakkında ne yaptınız
kullanmalımı kullanmamalımı ben bilemedim

Kızlar valla iskender diye diye canımı çektirdiniz:)
Bugünkü menüm :
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği arası peynirli tost ( Sabah kahvaltısını evde yapabilsem yumurta eklesem süper olacak ama oğlumu okula yetiştireyim derken servise zor yetişiyorum )
Ara : 1 dilim havuçlu kek (Yemeseydim iyiydi ama nefsime hakim olamadım )
Öğlen : 1/2 kase ezogelin çorba + 4 küçük köfte + 1/2 lavaş + 1 brd.ayran
Ara : 1 elma
Akşam : 1/2 tarhana çorba + zeytinyağlı bamya + 1 dilim tam buğday ekmeği
Hergün 2,5 litre su içiyorum bu arada.
Spor yapamıyorum malesef işten çıkıp eve git yemekti bulaşıktı sonra kızımın ödevleriydi derken gün bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…