Kızlar bir buçuk saatte koşu bandı,bisiklet, birde ayakta bisiklet gibi birseyde toplam 500 kalori yaktım ilk gün için nasıl sizce?? Koşu bandında 7.0 ve 6.0 dan inmedim aşağı çok yoruldum ama://
oluyor. Hatta sedece yoğurt bile yağ yakımını hızlandırıyor. Bilakis kendim şahit oldum.Ve yazmayı unuttum çok acimm
Gittiğim salondaki bayan yogurdun içine limon sık ye dedi göbek için. Sizce faydası olur mu?
O zaman hemen bir kase yoğurt yiyorum. Bu arada çiğköfte yiyesim geldii kalorisi yüksek mioluyor. Hatta sedece yoğurt bile yağ yakımını hızlandırıyor. Bilakis kendim şahit oldum.
Masallah sana.. ama yarin yerinden nasil kalkicaksin, insallah hamlamazsinKızlar bir buçuk saatte koşu bandı,bisiklet, birde ayakta bisiklet gibi birseyde toplam 500 kalori yaktım ilk gün için nasıl sizce?? Koşu bandında 7.0 ve 6.0 dan inmedim aşağı çok yoruldum ama://
Dışarıda satılansa kesinlikle yeme. Kaloriden çok katkı maddesi var içindeO zaman hemen bir kase yoğurt yiyorum. Bu arada çiğköfte yiyesim geldii kalorisi yüksek mi
Yok yok iyiyim duş alıp provaya gitcem şimdi eğer provayi atlatırsam yarın benden iyisi yokMasallah sana.. ama yarin yerinden nasil kalkicaksin, insallah hamlamazsin
Hem pratik hem düşük kalorili birşey arıyorum şu an yoksa açlıktan bayılacağımmDışarıda satılansa kesinlikle yeme. Kaloriden çok katkı maddesi var içinde
evet , evete evettttt... Daha önceden de geliyordum ama hergün yoğun bir şekilde takılmam 5 hafta oldu..5 hafta oldu mu kız?
Tabiki az
kahvaltın gayet iyi ama bence en azından bir yumurtanın sarısını da yiyebilirsin evet daha kalorili ama proteini de çok birde zaten öğlen yogurt yemişsin ara öğününde meyve veya kuruyemiş yiyebilirsin akşam ne yiceksin?
Olsuuuuunnnn, eninde sonunda seni gececegim ama sekerim.seni geçerim
Benim de canim çiğköfte cekiyoooacıktımmmm... bu arada yarın çiğköfte yemek istiyorum . inşallah kalorisi çok çok yüksek değildir. bugün ne yeseeemm. yiyip gelirim kızlar. 18.30 u bulcak galiba yemek yemem
Hem pratik hem düşük kalorili birşey arıyorum şu an yoksa açlıktan bayılacağımm
Ondan değil canım. Çok çabuk geçti onun için dedim.evet , evete evettttt... Daha önceden de geliyordum ama hergün yoğun bir şekilde takılmam 5 hafta oldu..
Bu arada niye gözlerini pörtlettin 3,5 kilo 5 hafta için az mı?
canım istemiyor diye bir şey yok. Ne kadar çok ama az kalorili şey yersen metabolizman o kadar hızlanır.ama canım istemiyo
Olsuuuuunnnn, eninde sonunda seni gececegim ama sekerim.
55 kiloya senden önce gelcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?