60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar. Cuma günü kilolarınızı yazabilirsiniz.

Tablo yapılmıyor. Herkes dağınık zaten. Bir gün yazıyor gelen üyeler sonra bir daha yok. Ben de onun için burada takılmıyorum pek fazla. Ama istersen Cuma zayıflama yarışmaları var oraya da gelebilirsin.Orası daha disiplinli.

zaten katılmış oldun canım hoşgeldin :)
herkez ruh haline göre yazıyor canım bazen güzel kilo veriyoruz paylaşıyoruz bazen de veremediğimizi ve sorunun ne olabileceğini konuşup yediklerimi tartışıyoruz bazen moral almak bazen moral vermek için sayfada paylaşıyoruz :)

Günaydın herkese.. Ben bugünde tartıldım 61,7kgyim, değişiklik yok ama bu hafta cuma regl olacağım pöf şimdiden sıkıntısı bastı hanımlar.

Günaydın iyi haftalar dilerim
Yeni aya girdik artık yaz geldi Güzel güzel kilolarımızı verelim

Hafta sonu kaçamak yok bende
Biraz önce de yürüyüşten geldim 8 km Yürüdüm
Yağsız Sütlü Müslim'i yedim sonra geldim kulübe bakalım kim ne yapmış
Benimde sabah kilom 61,600 kg

Kızlar elma diyeti hakkında bilginiz varmı bizim takımda da epey uygulayan vAr tam anlamıyla kimse uygulayamıyor ama kısa sürede güzel kilo veriliyor en azından uzun süre takılan kilolar için motivasyon oluyor

kızlar ben diyete eskisi kadar sadık kalamıyorum hala 3 haftadır 58 kiloyum sizde durumlar iyidir umarım

Bana bildirim bile gelmiyor bu topikten nasil uzak kalmissam diyet yapmiyorum okuz gibi pizzalar hamburgerler yiyorum 58 kiloyum hala daha .. Of puf bir arkadasim 7gunluk meyve sebze detoks tarzi bir sey onerdi onu bi deniycem ..

bende şuan regl oldum , yediklerime dikkat ediyorum ama yürüyüşe çıkamadım dün akşam

bende regl yeni bitti ama hala kilo kaybetmedim gecen ayda nerdeyse bir kilo farketmişti ve almamıştım bu defa hiç veremedim ama eskisi kadar kasmıyorum biraz verince rahatlık geldi ama daha vermem gereken 8 kilo var yarında erkek arkadaşım izne gelcek yine yicem bir sürü şey alıcm kalorileri

Kızlar Merhaba :) bende 63 kiloda takildim kaldim
metabolizma hizlandirici tarif detox varsa bir el atin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…