60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın 8 nisanda bu sayfaya geldiğimde 67-67,5 kg idim, şuan 61.5 kg yim :)
Buraya gelen arkadaşlar bir var bir yok, o yüzden bende haftalık cuma yarışmalarına katılıyorum, hem orası daha hareketli hem de hızlı kilo veriliyor..

Ablalarım kardeslerim burda yeniyim kilomu çok dert ediyorum kendime özgüvenim hiç kalmadı bu sebepten uzun süredir bir çok konuda yararlandığim kadinlarkulubu ne bu gün üye oldum kısmet bu güneymis benim gibi kilosundan rahatsız olan ve zayıflamaya karar verenler (bu arada 67 kiloyum) günlük oluşturup link atsa ve birbirimize destek olsak bir yardımcı olurmusunuz yeni olduğum için burayı bile zor buldum

Selam arkadaşlar ben açken 66.5 tokken 67.6 geliyorum. Bundan bir yıl önce 78 kiloydum. 2 ayda 64e düştüm. Tabi yoğun bir spor ve aç kalarak. Bu zamana kadar da en fazla 69a çıktım. Boyum 1,64 Gelelim yaptıklarıma ve yapacaklarıma; en büyük hatam ekmeği kesmek oldu. Ve sabahları müsli yemek. Posalı meyvelerden tüketmemek. Bitki çayı içmemek. Diyetisyenimin önerisi; Sabah domatesi biberi salatalığı bol tüketip 2 ince dilim tam tahıllı ekmek yemeliyiz. En fazla 4 zeytin ya da bir tam ceviz, bir çay bardağı yarım yağlı süt şekersiz çay. Şekeri tamamen hayatımızdan çıkarıyoruz. Tuzu bırakmasanız da olur ama abartmayın. Kahvaltıdan hemen sonra yeşil çay ya da ıhlamur içmenizi tavsiye ederim. 2 saat sonra ara öğünde mevsim meyvelerinden bir porsiyon yiyoruz. Porsiyon derken bir tabağa olan meyveyi tıkmayın tabi eğer isteyen olursa o ölçüleri de yazarım. Öğlen bir köfte büyüklüğünde et balık ya da tavuk ızgara haşlama ya da fırında yiyoruz sınırsız salata ve bir kase yoğurt salata yağsız ve tuzsuz olacak. 6 kaşık da az pişmiş sebze yemeği yiyoruz. Aradan iki saat geçiyor ve yarım porsiyon meyve ve bir çay bardağı yoğurt tüketiyoruz. Akşam yemeğinde öğle yemeği gibi fakat yoğurt yok. Öğlen ve akşam yemeğinde birer ince dilim tam tahıllı ekmek yiyebilirsiniz. Diyetisyenim yatmaya 3 saat kala hiçbir şey yememelisin demişti. Günlük en az 8 bardak su tüketiyoruz. Salça yiyebilirsiniz. Bu protein diyetidir ve haftada 2 kilo verdirir. Sağlıklı zayıflamak ve geri almamak için bunu günlük en az yarım saat tempolu yürüyüşle yaparsak rahat oluruz. Öğünler doyurucu gerçekten. Yorumlarınızı bekliyorum. Ben de hemen bugün başlıyorum

günaydın kızlar..sürekli bu gruba gelir giderim..sonuç hep hüsran tam 61 i görürüm hooooopp sonra yine 69 olurum..işte yine o zamanlardan biri..ben yine 69 kiloyu gördüm..bu böyle olmayacak dedim ve dün rejime girdim..şimdilik iyi bakalım..zaten kilo vermeye başlasam çok hırslıyımdır veririm..2 tane çocuğum var..biri 3,5 diğeri 1.5 yaşında..sürekli koşusturmaca ve doğru düzgün yemek yiyememden kilo alıyorum..çünkü abur cubur tek kurtarıcım oluyor bu koşusturmacada..haliyle merhaba diyorum kilolalara..fit bir anne olmam lazım..hedefim 55 ne eksik ne fazla 55 olayım yeter bana..bu arada yürüyüş ve sporda yaptım dün..bakalım hep birlikte göreceğiz neler olacak..

Dogumdan sonra 10 kg almistim we 75 kgdum
Boyum 154 oldugu icin top gibi bisey olmustum 23 martta diyete basladim bugun 62 kiloyum ramazan nedeniyle diyetime tam dewam edemedim yoksa simdi 50li rakamlardaydim neyse ramazan bitti wwe diyete dewam insallah herkes istedigi kg ulasir

hayatımda ilk kez 64 kiloyum ve vermek istiyorum. Normalde 55-58 arasında gidip gelirdim. Bu durum psikolojimi de bozuyor zaman zaman ramazan bittiğine göre hızlıca kilo verip sabitlemek istiyorum.Özellikle göbeğim çok çıktı herkese kolaylık diliyorum

selam tekrar aranızdayım uzun zamandır ramazandı bayramdı derken diyeti bıraktım . bir buçuk ayda 7 kilo vermiştim sonra bir buçu ay ara verdim ramazanda . en son 65 den 58 indim ramazanda ise 60 a yükseldim daha fazla almadan bu defa bırakmadan 50 ye kadar inmek istiyorum bu topik gerçekten çok motive etmişti beni tekrardan burda deneyimlerimi paylaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…