60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bend 1 haftadır diyete başladım ve sadece 1 kilo verebildim beninde gruba alabilirmisiniz

Eger burasi aktif bir topikse ben de katilnak istiyorum..kilom konu basligina uymasa da katilmak istiyorum..malesef 78 kiloyum dogum yaptim 3ay once..diyet yapmak istiyorum..topikte neler yapiyorsunuz..kilo bildirimi hangi gun

Eger burasi aktif bir topikse ben de katilnak istiyorum..kilom konu basligina uymasa da katilmak istiyorum..malesef 78 kiloyum dogum yaptim 3ay once..diyet yapmak istiyorum..topikte neler yapiyorsunuz..kilo bildirimi hangi gun
canım bende yeniyim neler yaptığımızı paylaşalım bende akşam yarım saat tempolu yürüyüş ve ekmeği azaltmakla başladım işe ve ne ysem yazıyorum cep telfonuma bir uygulama indirdim sana da tavsiye ederim kalorini hesaplıyor ismi myfitnesspal..

Merhabalar
14 gün önce yazdığımda 62,5 tum bayram ve sonrası 64.5 a çıktım 3 gündür dikkat ediyorum 62.7 ye tekrar düştüm myfitnespal yükledim 1200 kaloriyi uygun gördü bu program bana ona dikkat etmeye çalışıyorum 6 dan sonra çay,su,soda içiyorum sadece katı tüketmemeye çalışıyorum fazla kaçırdığım zaman mutlaka akşam yemekten sonra yarım saat te olsa yürüyorum

Bende 61,6 kiloyum bi türlü 50 Leri göremiyorum ;( bende burda sizinle devam etmek istiyorum diyet ve spor programıma umarım 59 u görürüm

Not 61,6 kiloyu 2 gün önce tartıda gördüm sıkı diyet yapıyorum Çarşamba tartılcam bakalım kaç çıkıcam

Uyguladığımız diyetleri ve günlük yediklerimizi yazarsak daha çok motive ederiz birbirimizi
Kahvaltıdan önce 2 büyük bardak limonlu ılık su

Kahvaltım
Şekersiz çay
Menemen
2 dilim ekmek arasına beyaz peynirli yağsız tost
5 zeytin
4 çay kaşığı bal
(472 kalori Kahvaltım)
Bol eksiler...

Ben sabah kalınca 1 bardak limonlu su içtim kahvaltıda 1 bardak kefir içtim 21 tane yaban Mersin'i ve bi bardak su içtim

Merhaba öncelikle tebrikler tekrardan düşmüş kilon.senle kilomuz aynı..bende bayramda 2 kilo alarak 64.4 e çıktım şimdi dikkat ediyorum yememe ve yürüyüş

Merhaba tekrar 62 lere düşmene sevindim öncelikle.bende bayram ve sonrasinda 64,5 e çıkmıştım 3 gundur tekrar rejime ve yürüyüşe başladım tekrardan 62.0 a düştüm bugun tartıldım.diyecegim aynı kilodayız birbirimizi gaza getirip beraber zayıflayalım burda umarım 60 lı kilolardan kurtulup 50 li kilolara ineriz

Merhaba öncelikle tebrikler tekrardan düşmüş kilon.senle kilomuz aynı..bende bayramda 2 kilo alarak 64.4 e çıktım şimdi dikkat ediyorum yememe ve yürüyüş
Merhaba.benimde kilom senle aynı 64,5 dim bayramda.3 gundur yuruyuş diyet le 62 ye düştüm .günlük 800 kalori alıyorum sen nekadar alıyosun?

Kızlar himalaya tuzunu suyla karıştırıp için hem zayıflatıyor hemde cok sağlıklı bi tuz.birde yeşil çay için. .ben acı biberleri dograyıp yesil cay ve limon ekleyip sürahiye çay hazırlıyorum gun boyu içiyorum iştah kesiyo

Ne güzel düşmüşsün ben günlük 1200 kalori alıyorum bazen geçiyor yürüyüşle dengeliyorum 2 gündür malum gündeyim 63 lerde gidip geliyorum eğer bittiğinde düşmezsen ben de ya kalori azaltacam ya da bi diyet programı uygulamayı düşünüyorum ben de 50 lere merhaba demek istiyorum çok sıkıldım 6 lı rakamlardan

Selam kizlar beni de araniza kabul eder misiniz ?

Kisaca kendimi tanitayim :
Ben yurtdisinda oturuyorum (Belçika), çalisiyorum ve yeni evliyim.
Evlendikten sonra esimle beraber biraz (baya) kilo aldik... Galiba çogu insan bu tuzaga düsüyor
Boyum 175, 67.3 kilodayim ve hedefim 60-61 kilo insaAllah Evlenmeden önce 65 kilodaydim (o zamanda stresten 2 kilo felan almistim)
Bir haftadir diyete girdik... Ben Dukan rejimini uyguluyorum. 5 sene önce yapmistim çok faydasini görmüstüm ... 3 ayda 12 kilo vermistim ve geri almamistim. Daha sonralari aldim ben , söz nisan hazirliklarinda...

Neyse, bu sabah ki yediklerim/ içtiklerim :
Uyaninca mutlaka bir bardak su içerim
Kahvalti'da : yesil çay, yulaf kepeginden yapilan 3 adet krep tatlandirmak için üstüne biraz bal sürüyorum
Simdi de biberiye çayi yudumluyorum

Herkese kolay gelsin

Bende 800 kalori alıyorum günlük cnm.1.bucuk saat de yürüyüş yapıyorum..malüm Günler'de 1-2 kilo fazlalık oluyo ama bitince hemen düşüyosun merak etme

Bende 800 kalori alıyorum günlük cnm.1.bucuk saat de yürüyüş yapıyorum..malüm Günler'de 1-2 kilo fazlalık oluyo ama bitince hemen düşüyosun merak etme
800 kalori ile ne kadar kilo veriyorsun canım benim 26 aylık oğlum var istediğim zaman yürüyüşe çıkamıyorum bugünlerde gündüzler de feci sıcak arada parka götürüyordum bana da hareket oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…