canım ben sayfanın birinde haftada 3 gün spor fazla değil demiştim ama sayfayı genel okudum da sana kimse sporu fazla kaçırıyorsun dememiş zaten sadece sporda yapıyorsun biraz daha sabah iyi beslenmek gerekmiyormu diye bir yaklaşım olmuş. sabah kahvaltısı çok önemli beyin uzun süre gece boyu aç kalıyor onunda çalışabilmesi için yakıta ihtiyaç var sonuçta. günde zinde başlaman için. birde ara öğünün nasıl kaldırır anlamadım ara öğünde yenen 1 kase yoğurdun ya da 3 cevizin kayısının ne zararı varmış ki... metabolizmanın çalışabilmesi ve hızlı yağ yakımı için ara da tetiklemek gerek.ç vücuda uyarı vermessen kendisini kombilerin ekonomi programına alması gibi programlar ve bana yiyecek gelmiyor diyerek elindekileri daha idare kullanır insan vucudu harika birşey:)) rahat ol bence sen sağlıklı olmak için herşeyi yapıyorsun buradaki herkes seni çok seviyor ve sana zarar gelemsini kimse istemiyor çok şanslısın:)
ay canım sen yenisin tabiki bazen biz burda atışıyoruz ben mesela en az 6 kaşık az yağlı sebze yenmeli diyorum bazen yok 6 kaşık fazla daha az yenmeli diye düşünen olabiliyor o yüzden bence sen günlük ne kadar sebze protein falan almak lazım porsiyonla söylesene daha iyi olur bence tartışmada ortadan kalkar böylece