- 6 Ağustos 2010
- 42.009
- 77.056
- 1.123
ay cok teşekkür ederim farmanicim inş. senin yasına gelince senın kadar azimli ve genç durum![]()
inşallah canımcım neden olmasın daha da azimli bile olursun
ben de ozaman ihtiyar bir kokona olurum herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay cok teşekkür ederim farmanicim inş. senin yasına gelince senın kadar azimli ve genç durum![]()
inşallah canımcım neden olmasın daha da azimli bile olursun
ben de ozaman ihtiyar bir kokona olurum herhalde
farmasicim sen zaten burdada yayınladın yeni resimlerini ama eskiyle yeni arasında tabiki daglar kadar fark var herhalde 5 sen önceki resmindi su an daha genc duruyorsun 22 lik çıtırlar gibi maşallah![]()
boy kılo kaçtı canımcım
nerudacım bugün benim yaramazla bana sardılar. parmaklarımla oynamaya çalışıyorlardı bende hastayım onlarada geçer belki diye istemedim. ay nasıl kızmışlar nasıl bağırıyorlar bana. geldiler saçlarımı çekiştiriyorlar tepemde pır pır taciş uçuşları yapıyorlar![]()
evet nerudacım muhakkak sorun çıkıyo çok gıcık dişler. benim zaten önler porselendi şimdi yenilenecekler. işte diğer yerlerde çektirdiklerim vardı onların yerine porselenler olacak bayağı var yani eşim ilk duyduğunda evin yolunu şaşırdı![]()
sağol canım benim
o bile fazla geldi ama yaa
ekmeği yemesem olacakmış :)
ay kızlar yemekten sonra eşofmanın üstünden göbek azıcık pırtladı sadece
nası hoşuma gitti, eşime de gösterdim bak dedim bu kadarcık pırtladı yemek sonrası olmasına rağmen :)))))))
Canım ben sen ne diyosun nedir ki 5 kilocukkk senin canın sağolsun verirsin bak ben 1.60 ım kilom 67 5 hafta önce 72.3 tüm sağlıklı beslenmek ve spor aldıı götürdü 5.3ü darısı kalanönce 7 kg nin sonra 5kg nin başınaboyum 160 kilo 60 ama 55 olmak istiyorum.![]()
boyum 160 kilo 60 ama 55 olmak istiyorum.![]()
günaydın herkese![]()
günaydın canım kahvaltın her zamanki gibi muhteşem canım
günaydın tatlım![]()