• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol hügocuğum idare derdi işte,geçecek kadar bişyeler alırım sanırım.yemiyorum hügocum canım hiiiiççççç çikolata istemiyor,çook isterde 1 tane bonibon atıyorum ağzıma hafta bir falan tabi,hügocum bu arada beim pantalon belimden düşmeye başladı,ama göbeğim maşşah olduğu gibi duruyor,ee tatlıda neredeyse çok denemcek kadar azalttım,yani arada kaçamklarım oldu ama elle sayılır yani okadarcık,eee nası gitcek bu göbek

spor yapamıyorsun ama pilatese başlasan fark olur canım

herkese hyırlı akşamlar diliyorum spordan yeni geldim
perşem günleri hem kuranımız oluyor 1 de sporda var çakışıyorlar 3 de spora gittim 5 de geldim şimdi gelede yemek yap patates koydum düdüklüge salata yapıcam çorbamda vardı bu akşamlık böyle idare edecepiz bu arada 66,700 ü gördüm bu sabah şaka gibi ama gerçek günden güne gidiyor kılolar bakalım inş. en sağlıklı şekilde istediğimiz kılolara ulaşırız yemekten sonra menümü yazıcam

tosticim maşallah barekellah Allahım nazarlardan korusun sen bu gidişle hemen 65 i göreceksin gibime geliyor canım .hadi hayırlısı inşallah :16::13:

tosticim maşallah barekellah Allahım nazarlardan korusun sen bu gidişle hemen 65 i göreceksin gibime geliyor canım .hadi hayırlısı inşallah :16::13:

sağlıkla gider inş. kılolar hepimizden benım çizelgeyede bir el atıver sana zahmet farmasicim sana abla demıyorum diyesim gelmıyor çünkü maşallah 22 lik çıtır gibisin :nazar:

sağlıkla gider inş. kılolar hepimizden benım çizelgeyede bir el atıver sana zahmet farmasicim sana abla demıyorum diyesim gelmıyor çünkü maşallah 22 lik çıtır gibisin :nazar:

:17::17::17::17::17::17::17::17:
:9::9::9::9::9::9::52::52::52::52::52::52::52::52:

ayyyyyyyyyyyy çok sağol canım benim
darısı başına inşallah çizelgen hemen yolda hem de büyük bir zevkle :32::32::32::32::65::65::65::64::64::64::66::66::52::52:

kızlar yemek sonrası bugünün raporunu yazmak üzere gelirim inşallah :64::64::64::64::16:

akşam yemeğim 4 kaşık pırasa 2 kaşık bamya yemeği 3 kaşık bulgur yarım bardak yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kepçe tarhana. pırasam azdı yarının yemeğini bugünden yaptım bamya yaptım böylece 6 kaşığa tamamladım

akşam yemeğim 4 kaşık pırasa 2 kaşık bamya yemeği 3 kaşık bulgur yarım bardak yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kepçe tarhana. pırasam azdı yarının yemeğini bugünden yaptım bamya yaptım böylece 6 kaşığa tamamladım

afiyet olsun hugocum..dün mesajini okudum..sende pek makyaj sevmiyormusun..hatta kremde kullanmiyormusun..meyvelerden birsey yapiyormusun.cildini nemlendiriyormusun..bende krem sevmem..öyle bisey varsa bende faydalanmak isterim ..tarifini yazarmisin canim neler yapiyorsun meyvelerden nasil faydalanip cildini nemlendiriyorsun...:52:

benim bugünki yediklerim..sabah..esmer kelogs..1 bardak sütlen..
ara ögün 1 elme 1 avuc beyaz leblebi..2 kasik yogurt

öyle yemeyi ..yumurtali ispanak.. 1,5 dilim esmer ekmek..

ara ögün 1 portakal 1 avuc beyaz leblebi

Kızlar ben de bugünümü tamliste yazayım da hem de yeni gelen arkadaşlara da örnek olsun:1::1::nazar::nazar: tabii eksik fazla bir düşüncenizi olursa lütfen yorumları bekliyorum

sabah kalkınca 1 bardak ılık su

kahvaltı: 2 adet lıght üçgen peynir

2 dilim çavdar ekmeği

domates-salatalık-maydonoz

kahvaltı sonrası yeşil çaylı bitki çayı karşımı

1. ara: 1 elma - 1 kahve fincanı beyaz leblebi

öğlen

1 kase lıght ton balıklı karışık salata (1 tk z.yağı ekledim) salatada kıvırcık,dere otu,maydonoz,taze soğan,haşlanmış akrnıbahar vardı

1 dilim çavdar ekmeği

2. ara: 2 adet mandalina

3. ara 1 bardak tarçınlı-Türk kahveli lıght süt

akşam:

2yk tavuklu kabak yemeği (tavuk olduğundan ekstra yağ koymadım ve göğüs tavukla yaptım)

3yk ıspanak yemeği (prinçsiz ve tüm yemeğe 1 yk z.yağı koydum tüm yemek 4-5 porsiyon falandır)

1 kase lıght yoğurt

4. ara: 1 adet greyfurt suyu yarım elma

Afiyet olsun tatlım çok güzel zengin bir akşam yemeği olmuş:16::nazar:

kzlar spora namaza baslayali dahada yogunum..zaten buraya zar zor zaman ayiriyordum..simdi zamanim dahada kisitli oldu..yani düsünmeyin devrim artik ugramiyo burayi terketti diye..sizleri cok özlüyorum..ama sporuda namazlarimida aksatmak istemiyorum...ben biraz gecmise bi gözatim..neler yazmisiniz bakim..hepinizi öpüyorum..:16:

sabah
nesfit
yeşil elma
daha sonra komşular geldi
onlarla şekersiz çay diyet 2tane bisküvü
sonra 45dakka uzaya gittim
şimdi akşam yemegim
yogurtlu marul salatası
4kaşıkkepekli makarna suda haşlanmış üstünede bitutum kıyma serptim
bikepçe mercemek çorbası
bilokmada bitter attım agzıma

Back