• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yemeğim 4 kaşık pırasa 2 kaşık bamya yemeği 3 kaşık bulgur yarım bardak yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kepçe tarhana. pırasam azdı yarının yemeğini bugünden yaptım bamya yaptım böylece 6 kaşığa tamamladım

tatlım güzel menü inşallah kendini toparlamışsındır afiyet olsun canım
benim bugünki yediklerim..sabah..esmer kelogs..1 bardak sütlen..
ara ögün 1 elme 1 avuc beyaz leblebi..2 kasik yogurt

öyle yemeyi ..yumurtali ispanak.. 1,5 dilim esmer ekmek..

ara ögün 1 portakal 1 avuc beyaz leblebi

afiyet olsun canım keşke bende 60 kiloyu görebilsem canım takıldı kaldı benim de kafama takıldı dikkat ediyorum normalde kilo vermem lazımdı şimdiye kadar bir endokrinoloji uzmanına gitmeliyim sanırım
Kızlar ben de bugünümü tamliste yazayım da hem de yeni gelen arkadaşlara da örnek olsun:1::1::nazar::nazar: tabii eksik fazla bir düşüncenizi olursa lütfen yorumları bekliyorum

sabah kalkınca 1 bardak ılık su

kahvaltı: 2 adet lıght üçgen peynir

2 dilim çavdar ekmeği

domates-salatalık-maydonoz

kahvaltı sonrası yeşil çaylı bitki çayı karşımı

1. ara: 1 elma - 1 kahve fincanı beyaz leblebi

öğlen

1 kase lıght ton balıklı karışık salata (1 tk z.yağı ekledim) salatada kıvırcık,dere otu,maydonoz,taze soğan,haşlanmış akrnıbahar vardı

1 dilim çavdar ekmeği

2. ara: 2 adet mandalina

3. ara 1 bardak tarçınlı-Türk kahveli lıght süt

akşam:

2yk tavuklu kabak yemeği (tavuk olduğundan ekstra yağ koymadım ve göğüs tavukla yaptım)

3yk ıspanak yemeği (prinçsiz ve tüm yemeğe 1 yk z.yağı koydum tüm yemek 4-5 porsiyon falandır)

1 kase lıght yoğurt

4. ara: 1 adet greyfurt suyu yarım elma

canım afiyet olsun güzel menü :16:

arkadaslar merhaba bugun hıc yazamadım tam lıste veryorum
sabah 3\4 sımıt ,bır kucuk dılım beyaz peynır,cay,salatalık domates 1 er tane
ara bır bardak greyfurt suyu
oglen 3 kasık kerevız yemegı bır dılım ekmek
ara ogun bır cokoprens kactı ıcıme :14::18:
aksam yarım kepce yayla corbası,5 kasık kerevız yemegı 1 buyuk bardak ayran bır dılım ekmek yıcem ınsallah daha yemedım bı de su cokoprens de olmasaydı ıyıydı.
bu arada tabı 45 dk tempolu kosumu yaptım oglenn:21: ayrıca bugun tartıda 65.4 u gordum :65::64:
hepınızın menulerını de cok begendımm :62:

yasemincim benimde takıldı ama listemi yeniledi. sen diyetisyen kontrolune gitmiyormusun canımcım :16: bu arada iyiyim canım sağol

sabah
nesfit
yeşil elma
daha sonra komşular geldi
onlarla şekersiz çay diyet 2tane bisküvü
sonra 45dakka uzaya gittim
şimdi akşam yemegim
yogurtlu marul salatası
4kaşıkkepekli makarna suda haşlanmış üstünede bitutum kıyma serptim
bikepçe mercemek çorbası
bilokmada bitter attım agzıma
makarnnana azcık salça baharatta kleseydin canım ben domates sosu yapardım içine kuru sğan sarımsak baharat koyar küp küp doğradığım domatesleride ekler çevirirdim tavada ve makarnama eklerdim ve kıymada olur üzerine. fikir olsun sana

yasemincim benimde takıldı ama listemi yeniledi. sen diyetisyen kontrolune gitmiyormusun canımcım :16: bu arada iyiyim canım sağol

diyetisyene gitmedim canım ama en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum en azından bir problem yoksa bile rahat ederim gerçi ben bünyemi biliyorum geç kilo veriyorum belki de normaldir ben bunları sorayım en iyisi yaptığım diyet menülerini de götürürüm artık bakalım ne olacak

bugünkü listem kızlar

sabah kalkınca : 500 ml ılık su
1 kuru kayısı

kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı tahin- pekmez
4 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 yeşil biber
1 tutam maydanoz

okuldaki öğleye kadar olan ara öğünlerim

ara:100 ml şkersiz çay

ara: 200 ml çilekli süt
1 paket maviyeşil light limonlu kepekli bisküvi

ara: 100 ml şekersiz çay

öğlen menüm :
5 yk barbunya yemeği ( kuzu kuşbaşı etli -havuçlu )
4 yk yoğurt

öğleden sonraki ara öğünlerim

ara: 300 ml şekersiz adaçayı

ara: 700 ml su

ara: 1/2 muz
2 ceviz
1 çay kaşığı bal

ara: 5 badem
250 ml su 1 elma

ara: 250 ml su

akşam menüm
2 yk tavuk ciğer sote
5-6 yk fırında kaşarlı karnıbahar ( üzerine de ketçap döktüm en fazla 1 yemek kaşığıdır)
1 tabak haşhaşotu
300 ml ayran

şimdilik bu kadar bundan sonra da yatana kadar 500 ml su içerim.
belki 1 adet meyve yerim portakal ya da elma olur.

Son düzenleme:
takılmalarda değişiklik yapılınca beslenme düzeninde yine kilo veriliyo kızlar arada değişiklik yapın

bugünkü listem kızlar

sabah kalkınca : 500 ml ılık su
1 kuru kayısı

kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı tahin- pekmez
4 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 yeşil biber
1 tutam maydanoz

okuldaki öğleye kadar olan ara öğünlerim

ara:100 ml şkersiz çay

ara: 200 ml çilekli süt
1 paket maviyeşil light limonlu kepekli bisküvi

ara: 100 ml şekersiz çay

öğlen menüm :
5 yk barbunya yemeği ( kuzu kuşbaşı etli -havuçlu )
4 yk yoğurt

öğleden sonraki ara öğünlerim

ara: 300 ml şekersiz adaçayı

ara: 700 ml su

ara: 1/2 muz
2 ceviz
1 çay kaşığı bal

ara: 5 badem
250 ml su 1 elma

ara: 250 ml su

akşam menüm
2 yk tavuk ciğer sote
5-6 yk fırında kaşarlı karnıbahar
1 tabak haşhaşotu
300 ml ayran

şimdilik bu kadar bundan sonra da yatana kadar 500 ml su içerim.
belki 1 adet meyve yerim portakal ya da elma olur.

farmasiciğim çok şık olmuş listen :16:
bayılıyorum senin bu çilekli sütlere :16:
afiyet olsun canım

diyetisyene gitmedim canım ama en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum en azından bir problem yoksa bile rahat ederim gerçi ben bünyemi biliyorum geç kilo veriyorum belki de normaldir ben bunları sorayım en iyisi yaptığım diyet menülerini de götürürüm artık bakalım ne olacak

canım önce endokrinolajiye git tahlillerin olsun ordan kilo vermek istediğini söyle seni diyetisyene yollarlar için rahat olur en azından kaç kilo verdin canım ne kadar oldu

canım önce endokrinolajiye git tahlillerin olsun ordan kilo vermek istediğini söyle seni diyetisyene yollarlar için rahat olur en azından kaç kilo verdin canım ne kadar oldu

inşallah canım biliyorsun çok dikkat etmeme rağmen yürüyüş yapmamam rağmen sadece 1,5 ayda 1 kilo gitmiş normal değil sanki ama dediğin gibi en iysi gidip öğrenmek

makarnnana azcık salça baharatta kleseydin canım ben domates sosu yapardım içine kuru sğan sarımsak baharat koyar küp küp doğradığım domatesleride ekler çevirirdim tavada ve makarnama eklerdim ve kıymada olur üzerine. fikir olsun sana

tşkler canım sagol iyifikir

inşallah canım biliyorsun çok dikkat etmeme rağmen yürüyüş yapmamam rağmen sadece 1,5 ayda 1 kilo gitmiş normal değil sanki ama dediğin gibi en iysi gidip öğrenmek

evet canım git için rahat olsun. spora diyete ilk başlanıldığında daha hızlı gider aslında bi baktır hem diyetisyen düzenli ölçer yardım eder

farmasiciğim çok şık olmuş listen :16:
bayılıyorum senin bu çilekli sütlere :16:
afiyet olsun canım

sağolasın canım ayrıca sonradan ekledim karnıbaharımı ketçapla yedim.
yaseminciğim bence tek tip beslenme listesiyle beslenince canım vücut anladığım kadarıyla yediğin yiyecekten tut da yediğin saate kadar alışıyor ve kilo vermek zorlaşıyor arada listelerde ve öğün saatlerinde ve öğünleerdeki beslenme tarzlarında değişiklik yapılırsa daha verimli sonuçlar alınacağı kanaatindeyim canım .
ben kendi adıma söylemem gerekirse hafta içi hafta sonu bile farklı miktarda beslenirim ya da öğünlerimin kimisini daha hafif kahvaltı tarzı yaparım kimi zaman hususi canım istemese bile çikolata tatlı yerim sırf vücudumu kontrol ettiğimi görmek ve de şaşırtmak için.
ya da kahvaltılarım bile tek tip değildir. ya çorba ya tost ya da kahvaltılık olsa bile bazen domates biber olur bazen hususi koymam. umarım anlatabilmişimdir.:16:

bu gün yediklerim şunlar
saat 7 de 2 dilim kepek ekmek,1 dilim tuzsuz beyaz peynir, 5 zeytin, domates- salatalık, 2 yeşil biber,marul, nane, maydanoz, 1 ceviz, 3 badem , 3 fındık, 1 kivi, 2 kuru kayısı, 1 kupa yeşil çay,
saat 11 de 2 mandalina
saat 12 de zeytinyağlı ıspanak, şehriyeli tavuk çorbası, közbiberli yoğurtlu salata, roka, marul nane, 1 domatesten oluşan salata
saat 16 da 1 elma , 1 portakal,
saat 18 de haşlanmış kabak, 2 kaşık bezelye üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm kuru nane ve keten tohumu kattım, tavuk sote yedim
şimdide 1 elma yiyorum

Back
X