- 6 Ağustos 2010
- 41.901
- 76.655
- 1.123
birazdaha yapmak istemiyomama birazdana geçsin ilk sana diyecem
canım benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birazdaha yapmak istemiyomama birazdana geçsin ilk sana diyecem
süper olmuştur ellerine saglıksağol canım
saat geç olunca abartmayayım dedim
et kesti zaten, haşlarken tuzunu attım da kızartarken köri, pul biber, kırmızı toz biber ve karabibere bulayıp öyle kızarttım, gayet iyi oldu :)
canım benim![]()
bugünkü listem kızlar
sabah kalkınca : 500 ml ılık su
1 kuru kayısı
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı tahin- pekmez
4 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 yeşil biber
1 tutam maydanoz
okuldaki öğleye kadar olan ara öğünlerim
ara:100 ml şkersiz çay
ara: 200 ml çilekli süt
1 paket maviyeşil light limonlu kepekli bisküvi
ara: 100 ml şekersiz çay
öğlen menüm :
5 yk barbunya yemeği ( kuzu kuşbaşı etli -havuçlu )
4 yk yoğurt
öğleden sonraki ara öğünlerim
ara: 300 ml şekersiz adaçayı
ara: 700 ml su
ara: 1/2 muz
2 ceviz
1 çay kaşığı bal
ara: 5 badem
250 ml su 1 elma
ara: 250 ml su
akşam menüm
2 yk tavuk ciğer sote
5-6 yk fırında kaşarlı karnıbahar ( üzerine de ketçap döktüm en fazla 1 yemek kaşığıdır)
1 tabak haşhaşotu
300 ml ayran
şimdilik bu kadar bundan sonra da yatana kadar 500 ml su içerim.
belki 1 adet meyve yerim portakal ya da elma olur.
bu gün yediklerim şunlar
saat 7 de 2 dilim kepek ekmek,1 dilim tuzsuz beyaz peynir, 5 zeytin, domates- salatalık, 2 yeşil biber,marul, nane, maydanoz, 1 ceviz, 3 badem , 3 fındık, 1 kivi, 2 kuru kayısı, 1 kupa yeşil çay,
saat 11 de 2 mandalina
saat 12 de zeytinyağlı ıspanak, şehriyeli tavuk çorbası, közbiberli yoğurtlu salata, roka, marul nane, 1 domatesten oluşan salata
saat 16 da 1 elma , 1 portakal,
saat 18 de haşlanmış kabak, 2 kaşık bezelye üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm kuru nane ve keten tohumu kattım, tavuk sote yedim
şimdide 1 elma yiyorum
herkese iyi akşamlar
keyifler iyidir umarım
akşam yemeğimi az önce yedim, geç oldu biliyorum ama bugün böyle oldu
akşam saat 5 gibi bi bardak tarçınlı sıcak süt içtim 5 dındıkla beraber
1 saat önce 5 fındık daha yedim
akşam yemeğim
1 kase brokoli salatası
1 ayran
1 göüğs etini haşladım, baharatlayıp 1 yk yağda kızarttım, yarısını yedim
ekmek yok
:92::92::92::92::92::92:afiyetler olsun gayet güzel menüler bende yazım artık bugün yediklerimi![]()
süper olmuştur ellerine saglık
sende canım benim :13:
:92::92::92::92::92::92:afiyetler olsun gayet güzel menüler bende yazım artık bugün yediklerimi![]()
süper olmuştur ellerine saglık
sende canım benim :13:
kahvaltı:
1 br su
1 dilim kek(kalınca bir dilim)
1 kuru kayısı
3 dilim peynir
2 zeytin
2 çatal erik reçeli
1 çatal ayva reçeli
1 br şekersiz çay
ara:aralarda bolca su her zaman ki gibi kuru kayısı yedim
öğlen:
6 kaşık mantılı nohut yemeği
4 çatal menemen
1 dilim çavdar ekmeği
2 küçük bardak ayran ( bayılıyorum ayrana)
saat 15:00 da 2 ince dilim revani yedim(kuranımız vardı ev sahibine ayıp olmasın diye)
kurandan sonra sporuma gittim 2 saat sporumu yaptım 1,5 lt ılık suyumu içtim spor boyunca kızlar ben bu suyun faydasını gördüğümü düşünüyorum
akşam:
5 yk patates salatası
3 dilim peynir
5 zeytin
2 çatal vişne reçeli
1 dilim çavdar ekmeği
2 br şekersiz çay
şu andada limonlu yeşil çayımın yanında
10 fındık
2 ceviz
10 kuru üzüm yiyorum
bugün cok yoruldum hem kuran hem spor akşam yemek yapasım gelmedi biraz atıştırmalık oldu bugün![]()
selam kızlar bi bakmaya geldim menüler süperkendi adıma hep tam liste yazmanızı rica ediyorum.
yol gösterici örnek oluyor bana açıkçası.sağolun :) nerudacım sen ara öğünlerini arttırdın mı bana mı öyle geldi canım.
bugün yapıcam yazmıştım yürüyüşümü yapamadım yorgun hissettim kendimi bi kırıklık var üzerimde atamadım hala.bi dışarı çıktım işim vardı biraz yürüdüm.
ayrıca bugün yazdığım listeye ek olarak bir şekersiz bol köpüklü türk kahvesi yanında bir eti sticks yedim.54 kaloricik![]()
birde kahve içtim krema attım bir tatlı kaşığı soğudu yarısını anca içtim.sıfır şeker sert kahve bazen ağır geliyor da bana.
abartmadım umarım
bitter sticks 49 kalori haftada bi iki üç kere canım çekince yemeyi düşünüyorum ne dersiniz?
vücudu şaşırtmak konusunda da söylediklerinize katılıyorum.mesela ben ara öğünlerde takmışım iki galetayabana hep aynı şeyleri yemek aynı saatte yemek ters geliyor kişiliğim itibariyle.dozajını kaçırmamak üzere değiştiricem artık menülerime yorum yapmaya devam edersiniz sevinirim.
sağol tatlı dilli farmasiafiyet olsun canım ödüller de kararında senin gibi spor yapan biri için özellikle...
bir de akşam menüne bayıldım![]()
selam kızlar bi bakmaya geldim menüler süperkendi adıma hep tam liste yazmanızı rica ediyorum.
yol gösterici örnek oluyor bana açıkçası.sağolun :) nerudacım sen ara öğünlerini arttırdın mı bana mı öyle geldi canım.
bugün yapıcam yazmıştım yürüyüşümü yapamadım yorgun hissettim kendimi bi kırıklık var üzerimde atamadım hala.bi dışarı çıktım işim vardı biraz yürüdüm.
ayrıca bugün yazdığım listeye ek olarak bir şekersiz bol köpüklü türk kahvesi yanında bir eti sticks yedim.54 kaloricik![]()
birde kahve içtim krema attım bir tatlı kaşığı soğudu yarısını anca içtim.sıfır şeker sert kahve bazen ağır geliyor da bana.
abartmadım umarım
bitter sticks 49 kalori haftada bi iki üç kere canım çekince yemeyi düşünüyorum ne dersiniz?
vücudu şaşırtmak konusunda da söylediklerinize katılıyorum.mesela ben ara öğünlerde takmışım iki galetayabana hep aynı şeyleri yemek aynı saatte yemek ters geliyor kişiliğim itibariyle.dozajını kaçırmamak üzere değiştiricem artık menülerime yorum yapmaya devam edersiniz sevinirim.
merhaba hoşgeldin yerinde bir karar canım :13:
canım vücut endeksine baktımda belli ki boyun kısa değil kilona göre vucut endeksin güzel görünüyor öyle asırı bir kilon yok gibi o yüzden kendini cokta sıkma gerçi çikolataya dayanamayan insanlar oluyor ben hiç aramam çikolata öncedende cok yemezdim belkide ondan bence canın ne istiyorsa ye tabi kararında eşim eline bir çikolata alır yemeye başlar görünce bazen canım ister bir ısrık alırım o kadar bunlada kilo alacaksam alayım yanidiyeceğim herşeyden ye az az kararında ye
![]()
merhaba öğretmenim hoşbulduksevindim
tosti keşke azcık daha uzun olsaymışım 1.66 boyum.yok canım aşırı kilom yok artıkbiraz karnım var.
çeke çeke o da kalmayacak ya
haklısın kendimi sıkmasam daha iyi gibi.2 ay çok çok sıktım sonra patladım bir keresinde allahtan aşırıya kaçmadım.sen zorlanmamışsındır benim çikolatayla aram çok iyiydi bir zamanlar kalmadı eskisi gibi.bu sticks hoşuma gidiyor minik parçalara bölüp tadına vara vara yiyorum
midemde küçüldü yiyemem ki eskisi gibi.haklısın kendini kilo verme sürecinde çok kısıtlamak katı yasaklar koymak zarar veriyor kişiye.bizzat yaşadım.
ıyı aksamlar kızlar ben geldımmmm
nasılsınız bakımm oooo menuler sahane olmus heheh ben bugun acı badem kurabıyesı yedımm ama napım 1 haftadır cok canım kek bıskuvı ıstıyodu bugun yedım vallaaa olur o kadar dımı
haha
bugun pek bı keyıflıyım yada bı enerjı patlaması yasıyorumm bırı bana dur desın
merhaba öğretmenim hoşbulduksevindim
tosti keşke azcık daha uzun olsaymışım 1.66 boyum.yok canım aşırı kilom yok artıkbiraz karnım var.
çeke çeke o da kalmayacak ya
haklısın kendimi sıkmasam daha iyi gibi.2 ay çok çok sıktım sonra patladım bir keresinde allahtan aşırıya kaçmadım.sen zorlanmamışsındır benim çikolatayla aram çok iyiydi bir zamanlar kalmadı eskisi gibi.bu sticks hoşuma gidiyor minik parçalara bölüp tadına vara vara yiyorum
midemde küçüldü yiyemem ki eskisi gibi.haklısın kendini kilo verme sürecinde çok kısıtlamak katı yasaklar koymak zarar veriyor kişiye.bizzat yaşadım.