• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tosticim öyle deme, çok güzel terletiyo, bide bunun 70dk olanı var, ben onu 45dk falan yapıyodum, acaip terletiyodu

[ı]öyleyse cok güzel canımcım
ve sizin ki daha ii aslında ben evde hayatta disipline giripte spor yapamam diyet yapamam anca salona gidicem o şekilde disipline giriyorum ve kılo verebiliyorum :26[/ı]
:

[ı]öyleyse cok güzel canımcım
ve sizin ki daha ii aslında ben evde hayatta disipline giripte spor yapamam diyet yapamam anca salona gidicem o şekilde disipline giriyorum ve kılo verebiliyorum :26[/ı]
:

canım spora gitme imkanı olmayınca mecburen evde yapıyorum

imkanın varken spora gitmen çok güzel

kızlar ben çıkıyorum, hepinize iyi geceler
yarın görüşmek üzere

ooo herkescikler yatmaya gitmiş:16: sağlıklı,mutlu,huzurlu bir güne uyanmak dileğiyle kızlarcım ben 1-2 gibi yatıyorum

az önce 1,5 mandalina yedim yatmadan da sirkeli suyumu hüppletirim artık:16:

öpücüklerrr ,iyi geceler herkeseeee:nazar::13::16:

kızlar herkese merhaba!!
3ay içersinde 49 kilodan 59 kiloya çıktım iştah patlaması yüzünden..2 hafta önce kendi uyguladığım 5 günde 5kilo diyetiyle 4,5 kilo vermiştim ama boğazımı tutamadığımdan 3,5 geri aldım,bu pisboğazlığımdan resmen utanıyorum,evdekilerin yediğinin 3 katını yiyorum nerdeyse kıtlıktan çıkmış moddayım! artık kendimi dana gibi hissetmeye başladım:84: ama şuandan itibaren bende zayıflamaya karar verdim yarın isveç diyetine başlıyorum daha önce hiç denememiştim,ama gördüğüm kadarıyla sonuçları baya olumlu.deneyenler varsa tavsiyelerinizi yada farklı diyetlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 20 günde 6-7 kilo vermem gerek çok moralim bozuk yardım edin bana:43:

merhaba günaydın hayırlı cumalar kızlar
sağlıklı ,mutlu ,huzurlu bir cuma gününü yaşamayı nasip etsin Rabbim...:16:

kızlar herkese merhaba!!
3ay içersinde 49 kilodan 59 kiloya çıktım iştah patlaması yüzünden..2 hafta önce kendi uyguladığım 5 günde 5kilo diyetiyle 4,5 kilo vermiştim ama boğazımı tutamadığımdan 3,5 geri aldım,bu pisboğazlığımdan resmen utanıyorum,evdekilerin yediğinin 3 katını yiyorum nerdeyse kıtlıktan çıkmış moddayım! artık kendimi dana gibi hissetmeye başladım:84: ama şuandan itibaren bende zayıflamaya karar verdim yarın isveç diyetine başlıyorum daha önce hiç denememiştim,ama gördüğüm kadarıyla sonuçları baya olumlu.deneyenler varsa tavsiyelerinizi yada farklı diyetlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 20 günde 6-7 kilo vermem gerek çok moralim bozuk yardım edin bana:43:

merhaba canım bizler burada sağlıklı dengeli beslenerek ve de kimi arkadaşlar günlük yaşam tarzının gereği gibi kendilerine bir plan yapıp spor yaparak ya da benim gibi günlük koşuşturması çoksa günlük ara öğünlerinin sayısı bile 6 - 7 taneyi bularak :9::9::9: kendimize göre metotlarımız çerçevesinde ya da kimi arkadaşlar bir uzman yardımı yani diyetisyen yardımı alarak kendilerini kontrol etmeye çalışarak kalıcı bir şekilde zayıflama olsun ve de uzun zaman diliminde olsun diyoruz canım sana kolaylıklar dilerim:16:

Son düzenleme:
günaydın herkese :16:
saat 7 de kahvaltı yaptım:2 dilim kepek ekmek, 1 dilim peynir, domates-salatalık, 3 yeşil biber, marul, nane, maydanoz, 2 kuru kayısı, 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı, 1 kivi, 1 ceviz, 3 badem, 3 fındık, 1 kupa yeşil çay
şimdide bir kahve pişirmeye gidiyorum

günaydin kizlar..herkeze hayirli cumalar...bende bugün erkenciyim.su an kahvaltimi yapiyorum..

1 dilim esmer ekmek
1 dal yesil sogan..
1 parca salatalik,,5 cm kadar
2 zeytin
yarim light mozarella
1/4 kk kadar küflü peynir
1 kupa yesil cay..birazdan cocuklari götüreceyim okula-krese
dün pilates yaptim..karin günüydü..bayagi yorucuydu karnim hala aciyo..ama acisin..yaglar gitsinde:47:
yarinda tartilma günüm..:18:umarim yillar sonra ilk kez 5 li sayilari görebilirim..

Son düzenleme:
günaydın herkese :16:
saat 7 de kahvaltı yaptım:2 dilim kepek ekmek, 1 dilim peynir, domates-salatalık, 3 yeşil biber, marul, nane, maydanoz, 2 kuru kayısı, 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı, 1 kivi, 1 ceviz, 3 badem, 3 fındık, 1 kupa yeşil çay
şimdide bir kahve pişirmeye gidiyorum
afiyet olsun yasemincim...

lahana suyuda cok faydali kizlar tavsiye ederim..:34:
ben bundan sonra iceceyim..bana cok iyi geliyo..insulin direnci icin cok iyiymis.
neyse ben cocuklari uyandirayim..ancak hazirlanirlar kahvaltilarini yaparlar..sonra görüsürüz:16:

günaydin kizlar..herkeze hayirli cumalar...bende bugün erkenciyim.su an kahvaltimi yapiyorum..

1 dilim esmer ekmek
1 dal yesil sogan..
1 parca salatalik,,5 cm kadar
2 zeytin
yarim light mozarella
1/4 kk kadar küflü peynir
1 kupa yesil cay..birazdan cocuklari götüreceyim okula-krese
dün pilates yaptim..karin günüydü..bayagi yorucuydu karnim hala aciyo..ama acisin..yaglar gitsinde:47:
yarinda tartilma günüm..:18:umarim yillar sonra ilk kez 5 li sayilari görebilirim..

canım afiyet olsun menün gayet güzel bu gidişle yağların kalmayacak maşallah yarın kiloların eksik çıkacak bu gidişle merakla yarını bekliyoruz öyleyse :16:

Back
X