• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok güzel. canım diyetisyenim dediki meyve günlük 3-4 porsiyonu geçmemeliymiş bana 3 porsiyon dedi. fruktozda fazla olunca iyi değil dedi yağa dönüşebiliyormuş. o yüzden canım mesela 1 greyfurtu sıkıp suyunu içiyorsan canım 1 porsiyon meyve hakkını yemiş oluyorsun. sen biliyorsundur zaten bunu. hesaplayıp günlük ona göre içiyorsundur greyfurt suyunu

sağol canım
evet tatlım biliyorum zaten genelde 3 meyve de kalıyo benimki de
dün akşam meyve yemedim, gece greyfurt suyu içtim onun yerine
sabah da 1 greyfurt suyu içtim
şimdi de elma yedim
akşam belki 2 tane kivi yerim, dolapta bozulacaklar walla
bide sütlü kahve yapınca o tıkadığı için meyve yiyemiyorum ama ikisini bi akşamda tüketmenin sakıncası olur mu ki?

sağol canım
evet tatlım biliyorum zaten genelde 3 meyve de kalıyo benimki de
dün akşam meyve yemedim, gece greyfurt suyu içtim onun yerine
sabah da 1 greyfurt suyu içtim
şimdi de elma yedim
akşam belki 2 tane kivi yerim, dolapta bozulacaklar walla
bide sütlü kahve yapınca o tıkadığı için meyve yiyemiyorum ama ikisini bi akşamda tüketmenin sakıncası olur mu ki?

anladım canım. olmaz neden olsun. en başından beri akşamları 2 porsiyon meyve yedim sütlü kahve içtim 13 kilo verdim. olsaydı zaten diyetisyenim vermezdi. daha çok günlük toplam aldığın kalori ile alakalı. örneğin sabah erken saatte 1 dilim pasta yesen akşama kadar yakarım diye. 1 dilim pastanım 4 saat yürüyüşle yakılacağını söylüyor uzmanlar o gün için. eğer o gün 4 saat yürürsen yakarsın ama 4 saatlik yürüyüş veya 4 saatlik yürüyüş kadar enerji yaktıran bişeyler yapmazsan o gün o pastayı çok erken bile yesen yakamazsın sonraki güne kalır. sonraki zamanlarda dengelersen tamam ama dengelezsen yağ olabilir. genel olarak bu böyledir ancak sabah yadiğin için gün içinde en azından yarısını sporla aktiviteyle yakabilirsin ama akşam yenseydi direk yarına kalırdı yakmak. bu açıdan fark olur ama eğer yakabiliyorsan sorun yok akşamda yesen sabahta yesen yakarsın ama yakamıyorsan yinr fark yok sabahta yense öğlede yakamazsın. spor yapanlar genelde yer kalorili şeyler akşama kadar zaten yakar sporla ve onların metabolizmaları zaten çok hızlıdır akşamda yese sabahta yese yakar sorun olmaz ama spor yoksa elbette dikkat etmek gerekir. sendede spor olduğuna göre sorun yok canım az karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir iş sporda bitiyor

sana afiyet olsun canım
ya hugoya tavsiye etmiş diyetisyeni
ben de netten araştırdım bağırsakları çalıştırıyomuş, o yüzden akşam bi deneyeyim dedim ama kokusu dayanılmaz bişi benim için
domatesle çok aram yoktur, kahvaltıda yerimde, çoğu insan o çerileri erik gibi yer ya benim midem kalkar ama akşam içtim işte
arkasından ağzımdaki tada dayanamadığım için de greyfurt içtim
ben bi kaç gündür kabızlık çekiyorum ki bu tartıya da yansıdı, bu hafta gr vermemişim, bide bunu deniyim dedim, sonuçta ilaç değil bişi değil, doğal

sağol canımcım,dediğim gibi benim içinde büyük problemdi ama bugunlerde iyyim çok şükür,kayısı yemediğim halde 2 kere çıktığım bile oldu.sirkeli sudan olabilirmi,bu arda sirkeli suyu normal oda sıcaklığında içiyorum kimisi ılık içiyorum demiti bu sabah ılık içtim midemi yaktı.acaba normal sıcaklıkta olanın etkisi az mı olurki

sağol canımcım, amin inşallah tatlım

ben de 2009yılının ağustos ayına kadar ankarada yaşadım 2002 yılından itibaren ve son evim kocatepenin oralardaydı, libya caddesinde
beğendikten alışveriş yaparım genelde
belki karşılaşmışızdır bile seninle :))))

hoş hala gidiyorum ankaraya, eşimin ailesi orda yaşıyo, benim de teyzemler dayımlar falan orda zaten

Yok ben o tarihlerde pek gitmedim ankaraya ama beğendiğe çok giderdik evet ahhh ahh çocukluğum gedli aklıma :1::16:

28 yaşındayım,bayraktar lisesindeokudum

Aaa bayrakatarı biliyorum tabii ki :9: ben anadolu lisesindeydim ama bayraktardan da arkadaşlarım vardı hatta bizim müdür mavinimiz mehmet alp:47: sonra bayraktara müdür oldu bilmiyorum senin dönemine denk geldi mi:26: ben üniversite sınavına bayraktarda girdim belki karşılaşmışızdır bile antepte:1:

canım çok güzel. canım diyetisyenim dediki meyve günlük 3-4 porsiyonu geçmemeliymiş bana 3 porsiyon dedi. fruktozda fazla olunca iyi değil dedi yağa dönüşebiliyormuş. o yüzden canım mesela 1 greyfurtu sıkıp suyunu içiyorsan canım 1 porsiyon meyve hakkını yemiş oluyorsun. sen biliyorsundur zaten bunu. hesaplayıp günlük ona göre içiyorsundur greyfurt suyunu

Ben de öyle sayıyorum akşam meyvem greyfur suyu bazen bir de mandalina oluyo yanında gündüz de ilk aramda genelde bir elme öğleden sonra da 2 mandalina yiyorum

sağol canımcım,dediğim gibi benim içinde büyük problemdi ama bugunlerde iyyim çok şükür,kayısı yemediğim halde 2 kere çıktığım bile oldu.sirkeli sudan olabilirmi,bu arda sirkeli suyu normal oda sıcaklığında içiyorum kimisi ılık içiyorum demiti bu sabah ılık içtim midemi yaktı.acaba normal sıcaklıkta olanın etkisi az mı olurki

canım nasıl içebiliyorsan öyle iç. sen zaten önce bu işe başlarken sana kilo yapan şeyi buldun değilmi. neden kilo aldığını zaten biliyordun onu kestin zaten kilo vereceksin acele yok. sirkeli su yardımcı sana nasıl içebiliyorsan öyle iç faydası olur zaten bebişim

canım ben de akşmaları yatmadan içiyorum 1yk elma sireksi ve sıcak su koyuyorum ama ılıyınca içiyorum ben de hergün 2 defa falan tuvalete giriyorum (çıkıyorum-gidiyorum:1:) genelde böyleydi benim ama elma sirkesinin de kesin etkisi var

anladım canım. olmaz neden olsun. en başından beri akşamları 2 porsiyon meyve yedim sütlü kahve içtim 13 kilo verdim. olsaydı zaten diyetisyenim vermezdi. daha çok günlük toplam aldığın kalori ile alakalı. örneğin sabah erken saatte 1 dilim pasta yesen akşama kadar yakarım diye. 1 dilim pastanım 4 saat yürüyüşle yakılacağını söylüyor uzmanlar o gün için. eğer o gün 4 saat yürürsen yakarsın ama 4 saatlik yürüyüş veya 4 saatlik yürüyüş kadar enerji yaktıran bişeyler yapmazsan o gün o pastayı çok erken bile yesen yakamazsın sonraki güne kalır. sonraki zamanlarda dengelersen tamam ama dengelezsen yağ olabilir. genel olarak bu böyledir ancak sabah yadiğin için gün içinde en azından yarısını sporla aktiviteyle yakabilirsin ama akşam yenseydi direk yarına kalırdı yakmak. bu açıdan fark olur ama eğer yakabiliyorsan sorun yok akşamda yesen sabahta yesen yakarsın ama yakamıyorsan yinr fark yok sabahta yense öğlede yakamazsın. spor yapanlar genelde yer kalorili şeyler akşama kadar zaten yakar sporla ve onların metabolizmaları zaten çok hızlıdır akşamda yese sabahta yese yakar sorun olmaz ama spor yoksa elbette dikkat etmek gerekir. sendede spor olduğuna göre sorun yok canım az karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir iş sporda bitiyor

anladım canım
allahtan canım tatlı falan çekmiyor
buraya geldiğimden beri o kadar az tatlı yedimki
canım da hiç çekmedi zaten
cumaları genelde geç yattığım için o yüzden merak ettim sorun olur mu diye, sevindim ama
sporu düzenli yapamadım canım ne zamandır, o yüzden de durdu sanırım kilo vermem, şu bademciklerim bi düzelsin leslie yapıcam tekrar, uzaya gitmek terletmiyo beni, sadece şekillendiriyo
ama 2-3 gün onu da yapamıcam, eklemlerim çok fena, boynumu dik tutamıyorum zaten
inşallah pazartesiye düzelirm de başlarım yine
siz yapıyosunuz içim gidiyo benim de
geçen işte xxh uzaya gidiyorum diyince ben de gaza geldim saat 11den sonra 45 dk gittim

canım nasıl içebiliyorsan öyle iç. sen zaten önce bu işe başlarken sana kilo yapan şeyi buldun değilmi. neden kilo aldığını zaten biliyordun onu kestin zaten kilo vereceksin acele yok. sirkeli su yardımcı sana nasıl içebiliyorsan öyle iç faydası olur zaten bebişim

sağol hügocuğum evet sayenizde öğrendim tüm arkadaşalrıma yediden teşekkür ediyorum,hala hatalarım oluyor ama eski yaptığım diyetlerde ne kadar yanlış yaptığımı siizlerle öğrenmiş oldum,ozamanlarda farkına varamadığımdan hatalarımın kilo vermemde problem var sanıyodum,bir sürü hormon testi yaptırmıştım.hiçbirşey çıkmadı tabi

kızlar okulda saat 17 00 de veli toplantımız var oraya gideceğim çocukları anneme bırakıp .
akşam yemeğimi hazırladım bu arada

yeşil mercimek ve de( yeşil mercimeğimi et suyu ile yaptım ona da 3 yk kaşığı bulgur attım )
bulgurlu ıspanak

bu arada 2 kuru erik
250 ml su

Son düzenleme:
canım ben de akşmaları yatmadan içiyorum 1yk elma sireksi ve sıcak su koyuyorum ama ılıyınca içiyorum ben de hergün 2 defa falan tuvalete giriyorum (çıkıyorum-gidiyorum:1:) genelde böyleydi benim ama elma sirkesinin de kesin etkisi var

bencede etkisi var nerudaacım

sirke de var evde ama tadı kötü geliyo
ay bende ne mıymıyım o kötü bu kötü, hem hastayım spor yapamıyorum hem de faydalı şeyleri beğenmiyorum, çok şımardım ben çoookk :20:

Yok ben o tarihlerde pek gitmedim ankaraya ama beğendiğe çok giderdik evet ahhh ahh çocukluğum gedli aklıma :1::16:

Aaa bayrakatarı biliyorum tabii ki :9: ben anadolu lisesindeydim ama bayraktardan da arkadaşlarım vardı hatta bizim müdür mavinimiz mehmet alp:47: sonra bayraktara müdür oldu bilmiyorum senin dönemine denk geldi mi:26: ben üniversite sınavına bayraktarda girdim belki karşılaşmışızdır bile antepte:1:

Ben de öyle sayıyorum akşam meyvem greyfur suyu bazen bir de mandalina oluyo yanında gündüz de ilk aramda genelde bir elme öğleden sonra da 2 mandalina yiyorum

anladım canım
senin zaten maşallah yemediğin yok tere tohumları, elma sirkeleri
sen çıkma da ben mi gideyim tuvalete :))))

şimdilik hoşçakalın kızlar
bu aralar baya yoğunum yarım cumartesi öğleden sonra da açıköğretim lisesi öğrencilerinin sınavı var gözetmenlik yapacağım:1:

bence normal su daha etkili olur,geçen diyetisyen söylemişti tvde sıcak ılık olsun soğuk olsun,vücut hepsini kendi sıcklığına getirir diye,bende ıkıl yapıyorum çok soğuk içilmiyo sirkeli su,2 gündür içiyorum bakalım

akşam yemeği olarak yediklerimi yazayım size bugün liste zaten baştan yalan oldu neyse
dünden eşiem kadar yemek vardı bende başka bişey yapmadım,kendime 2 yumurta kırdım yağsız ve tuzsuz,baharat ekledim,birde tuzsuz beyaz peynir,evde ekmek de yoktu kepekli,3 tane şu sunta bisküviler var ya onlarla yedim yumurtamı,öncesinde ve sonrasında 1 bardak su içtim,1 yk yoğurt yedim,aam benim yediğimyoğurt ve içtiğim süt hep tam yağlı evde onlar var ne yapayım,illa light mı olsa acaba? şimdi bu satten sonra bişey yemiycem
eşim kilolarıma takık değil sanıyordum ama zayıflamamı içten içe istiyormuş canım ya,bişey diyemedi tabi bana,sen biraz ayıfla bak ben sana neler alıcam dedi bugün telde,baya destekçi olacak sanırım bana :) sevindim moral oldu:)

nette gezerken bişeyler buldum güya denenmiş % 100 müş ama bilmiyorum duyan var mı bunu? 2 elma,1 limon,1 tk karabiber 1 tk karanfil,3 lt suyla kaynatılacak,elmaların iyice posası çıkana kadar,günde 2 kez 1 bardak içilecekmiş,1 haftada 4 kilo garantiymiş,işe yarar mı ki? geri alınır gerçi bir kısmı ama vücudu şaşırtırmı acep?

kızlar ben çıkıyorum
hepinize iyi akşamlar

beyazcım çok sevindim eşinin sana destek olmasına, bence çok önemli, bazı erkekler köstek olup bide kilo muhabbetinden kalp kırabiliyolar çünkü

benimki de saolsun şimdilik destekliyo ama nereye kadar bilmiyorum, öğğğk dicek yakında onu yemem bunu yemem, ay sporum kaldı, ay pilates yapıcam laptop lazım dedikçe sinirleniyo da bi parça :9::9::9:

nette gezerken bişeyler buldum güya denenmiş % 100 müş ama bilmiyorum duyan var mı bunu? 2 elma,1 limon,1 tk karabiber 1 tk karanfil,3 lt suyla kaynatılacak,elmaların iyice posası çıkana kadar,günde 2 kez 1 bardak içilecekmiş,1 haftada 4 kilo garantiymiş,işe yarar mı ki? geri alınır gerçi bir kısmı ama vücudu şaşırtırmı acep?

evet canım daha öncedende yazıldı bu tarif buraya.hatta hugucukda da biraz farlı değişik bi tarif var

kızlar ben çıkıyorum
hepinize iyi akşamlar

beyazcım çok sevindim eşinin sana destek olmasına, bence çok önemli, bazı erkekler köstek olup bide kilo muhabbetinden kalp kırabiliyolar çünkü

benimki de saolsun şimdilik destekliyo ama nereye kadar bilmiyorum, öğğğk dicek yakında onu yemem bunu yemem, ay sporum kaldı, ay pilates yapıcam laptop lazım dedikçe sinirleniyo da bi parça :9::9::9:
iyi akşamlar cnm,bakalım şimdilik böyle dedi,sonra kabusa döndürmesinde işi,aslında yaptığımı söylemeyecektim ama hafta sonu ne olacak fire vermem lazım diye anlattım dün,sonra alay konusu olmam inş hala veremedin falan diye:(
evet canım daha öncedende yazıldı bu tarif buraya.hatta hugucukda da biraz farlı değişik bi tarif var

hımm hugocukla konuşalım o zaman bir,onunki nasılmış bakalım,peki işe yaramış mı ki,evde hepsi var,yaparım ne olcek,birde onu içeriz:)

slm kızlar ne ediyonuz
kahvaltıdan sonra öglen yemiştim zaten ara olarak 3kaşık light yogurt ve biportaal dogradım tarçın septtim yedim
son ra 45dakka spor
daha sonra
3ligt b,zküvi yedim

beyazcım aç klama ama alışverieş gittigine light süt yogrt al canım bunlar çok önemli
bide şua akrışımları .ok içme sen emdiriyon karabiber begine dokuna bilir karabiber laerjen bişeydir

Back
X