Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ne ediyonuz
kahvaltıdan sonra öglen yemiştim zaten ara olarak 3kaşık light yogurt ve biportaal dogradım tarçın septtim yedim
son ra 45dakka spor
daha sonra
3ligt b,zküvi yedim
beyazcım aç klama ama alışverieş gittigine light süt yogrt al canım bunlar çok önemli
bide şua akrışımları .ok içme sen emdiriyon karabiber begine dokuna bilir karabiber laerjen bişeydir
afiyet olsun cnm,tamam ben denemeyeyim o zaman haklsın o yönden düşünmedim cnm hiç,evde o kadar çok süt var ki,kzuu içiyor tabi ama anca pazartesi alırım olsun hiç yoktan iyidir dimi hülya?
tmm cnm sağolevet canım iyidir haklısın am yagsız olursa k,lo vermen daha hızlanır yemkelre bi yemek kaşıgı yagla yap oldumu fazlasını geçmesin
iyi akşamlar hülya,afiyet olsun şimdidenneyse kızlar ben çıkıyom yemeklerime bakayım eşim gelir 1saat sonra grş
slm arkadaşlar ben diyete devam etmediğim için yazmıyorum ama çok fazla da uzaklaşmayayım dedim genelde yeni arkadaşlar var beni hatırlamazlar ama olsun ben kendimi unutturmayayım dedim:)))1 aydır diyeti bıraktım 57e çıktım ve bu kiloda kaldım ne alıyorum nede veriyorum bugün gittiğim yerde çok zayıflamışsın diyip durdular kendimi acayip iyi hissdiyorum yaza kadar fazlalıkları vericem inşallah şuaralar çok yoğunum kendime dikkat edemiyorum şubat tatili geçsin düzenli beslenmeye tekrardan başlıyacağım![]()
amin canım çok kilolu değildim zaten ama böyle çok daha iyi görünüyorum hem çok kolayda verdim herşeyden ama az az yiyerek:81:merhaba mavli,iyi kilo vermişssin almamışssın da ne güzel darısı başımıza
amin canım çok kilolu değildim zaten ama böyle çok daha iyi görünüyorum hem çok kolayda verdim herşeyden ama az az yiyerek:81:
slm arkadaşlar ben diyete devam etmediğim için yazmıyorum ama çok fazla da uzaklaşmayayım dedim genelde yeni arkadaşlar var beni hatırlamazlar ama olsun ben kendimi unutturmayayım dedim:)))1 aydır diyeti bıraktım 57e çıktım ve bu kiloda kaldım ne alıyorum nede veriyorum bugün gittiğim yerde çok zayıflamışsın diyip durdular kendimi acayip iyi hissdiyorum yaza kadar fazlalıkları vericem inşallah şuaralar çok yoğunum kendime dikkat edemiyorum şubat tatili geçsin düzenli beslenmeye tekrardan başlıyacağım![]()
ayyyy farmasicim bende seni özledim canım arkadaşımmerhaba bitanem hoşgeldin yeniden seni çok özledim bu kadar arayı açma hep burada kal canımsın ya![]()
akşam menüm
3 yk bulgurlu ıspanak
5 yk yeşil mercimek yemeği
4 yk yoğurt
1 kk kadar antep fıstıklı helva
selam kızlar
bugünkü raporumu sunayım ;
sabah kalkınca bir bardak ılık su
1 tk üzüm pekmezi.
7,5 yk kaşığı nesfit tam tahıllı
içine yarım elmayı minik minik doğradım ve bir bardak süt kattım.süt fazla geldiiçtim artık :)
ara öğünde iki galeta sabahtan kalan yarım elma ve bir tanecik tahıllı bisküvi.
öğlen 4 yk kaşığı karnabahar yemeği , 2 yk kaşığı patates yemeği (canım çekti dekıymalarını ayıkladım ) bir bardak ayran , 2 tane salatalık ,1 ince dilim kepek ekmeği vardı
ara öğünde ise 3 ay sonra kuruyemiş yedimbir avuç içinde fındık ,ceviz ve beyaz leblebi vardı)
saymadım yalnız hangisinden ne kadar diye bunun yanında bir şişe su içtim.
akşam ise geç yedim bugün öyle denk geldi.
saat 7 de bir kibrit kutusu kadar peynirli poğaça üzerinde çörek otu vardı.(açlığımı bastırması için menüdeki bir kepçe çorba ile değiş tokuş oldu kararındadır umarım :44::) )
8 i geçmeden ise akşam yemeği yedim.
4 yk kaşığı kuru fasulye , yarımdan biraz fazla kase yoğurt , havuç salatası , bir dilim kepek ekmeği.
yemekten yarım saat sonra limonlu yeşil çayımı içtim.
şimdi bir şişe suyumu da bitiricem.
gece ise 10 buçuk gibi de 1 yada 1,5 porsiyon meyve yerim.
yatmadan bir şişe daha su içebilirim.ayrıca kahve yada bitki çayıda içebilirim.
hareket anlamında ise çok yürüdüm bugün.pilatese yetişemedim sabah zaten ebru topla yapmış galiba topum yok benim :) bir kaç saat sonra yaparım pilatesi zaten bugün pilates kitabı da aldım
mekik falan çekicem.kuruyemiş yedim çok hareketli olmam lazım.
geçmişi okuyayım şimdi sizler neler yaptınız![]()
süpersin herzamanki gibikızlar bütün gün yediklerim , içtiklerim
kalkınca
250 ml ılık su
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1.5 kk kaşar peyniri
3 zeytin
2 tk tahin-pekmez
250 ml şekersiz çay
okuldaki ara öğülerim
ara: 300 ml şekersiz çay
ara:250 ml su
ara: 1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
200 ml muzlu süt
öğlen menüm
2 dilim tam buğday ekmeği ile 2 ince dilim kaşar peynirinden yapılmış ketçaplı tost
250 ml ayran
öğleden sonraki ara öğünlerim
ara: 1 elma , 1 portakal 250 ml su
ara: 2 kuru erik , 250 ml su
akşam menüm
3 yk bulgurlu ıspanak
5 yk yeşil mercimek yemeği
4 yk yoğurt
1 kk antep fıstıklı helva
yatana kadar 500 ml su içerim![]()
ayyyy farmasicim bende seni özledim canım arkadaşımdiyete 15 şubata kadar başlayamasamda artık hergün yazmaya çalışıcam
vayyy bee idolümsün arkadaşım kaşık kaşık yemeyi özledim iyimi![]()
Afiyet olsun canım benim, eğer düzenli kilo veriyorsan şu dönem, demek ki yediklerin de makul,yani ben okuyunca bana çok geliyo ama bu daha önce nasıl beslendiğine vücudunun neye alışık olduğuna da bağlı hep karbonhidratlara takılıyorum ama belki de işte sana böyle uygundur ve dediğim gibi önemli olan kilo vermek, veriyosan hiç sorun yokama baktın durdu,şanslısın azaltabileceğin değişiklik yapabilceğin şeyler var afiyet olsun tatlım
![]()
Maaşallah farmasibenimde idolümsün
çeşit çeşit yemek az yemek sık yemek
kilo koruma dönemimde senin listelerden çalsam mı nesana ve herkese afiyetler olsun diyorum menüler güzel gerçekten. :)