• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar :16:
bugünkü raporumu sunayım ;

sabah kalkınca bir bardak ılık su
1 tk üzüm pekmezi.
7,5 yk kaşığı nesfit tam tahıllı
içine yarım elmayı minik minik doğradım ve bir bardak süt kattım.süt fazla geldi :1: içtim artık :)

ara öğünde iki galeta sabahtan kalan yarım elma ve bir tanecik tahıllı bisküvi.

öğlen 4 yk kaşığı karnabahar yemeği , 2 yk kaşığı patates yemeği (canım çekti de :77: kıymalarını ayıkladım ) bir bardak ayran , 2 tane salatalık ,1 ince dilim kepek ekmeği vardı

ara öğünde ise 3 ay sonra kuruyemiş yedim :61: bir avuç içinde fındık ,ceviz ve beyaz leblebi vardı)
saymadım yalnız hangisinden ne kadar diye bunun yanında bir şişe su içtim.

akşam ise geç yedim bugün öyle denk geldi.
saat 7 de bir kibrit kutusu kadar peynirli poğaça üzerinde çörek otu vardı.(açlığımı bastırması için menüdeki bir kepçe çorba ile değiş tokuş oldu kararındadır umarım :44::) )
8 i geçmeden ise akşam yemeği yedim.
4 yk kaşığı kuru fasulye , yarımdan biraz fazla kase yoğurt , havuç salatası , bir dilim kepek ekmeği.

yemekten yarım saat sonra limonlu yeşil çayımı içtim.

şimdi bir şişe suyumu da bitiricem.

gece ise 10 buçuk gibi de 1 yada 1,5 porsiyon meyve yerim.

yatmadan bir şişe daha su içebilirim.ayrıca kahve yada bitki çayıda içebilirim.

hareket anlamında ise çok yürüdüm bugün.pilatese yetişemedim sabah zaten ebru topla yapmış galiba topum yok benim :) bir kaç saat sonra yaparım pilatesi zaten bugün pilates kitabı da aldım :1:
mekik falan çekicem.kuruyemiş yedim çok hareketli olmam lazım.:77:

geçmişi okuyayım şimdi sizler neler yaptınız :16:
afiyet olsun canım menü çok güzel.şu nesfitten bende alıcam bu gidişle :9: hugocukta kellogs yiyodu meyve doğrayıp sütlü canım istiyodu hep sende böyle yazınca canım iyice istedi bugün alışverişe çıkma durumum var alırım büyük bir ihtimal.
slm arkadaşlar ben diyete devam etmediğim için yazmıyorum ama çok fazla da uzaklaşmayayım dedim genelde yeni arkadaşlar var beni hatırlamazlar ama olsun ben kendimi unutturmayayım dedim:)))1 aydır diyeti bıraktım 57e çıktım ve bu kiloda kaldım ne alıyorum nede veriyorum bugün gittiğim yerde çok zayıflamışsın diyip durdular kendimi acayip iyi hissdiyorum yaza kadar fazlalıkları vericem inşallah şuaralar çok yoğunum kendime dikkat edemiyorum şubat tatili geçsin düzenli beslenmeye tekrardan başlıyacağım:66:
hoşgeldin mavli ben hatırladım seni

akşam menüm

3 yk bulgurlu ıspanak
5 yk yeşil mercimek yemeği
4 yk yoğurt
1 kk kadar antep fıstıklı helva
afiyet olsun farmasi menü güzel
Kızlarcım akşam yemeği

1,5 kepçe mercimek çorbası

3yk tavuklu,ıspnakalı kabak yemeği

1 kase yoğurt

şimdi de yeşil çay içiyorum az sonra da 2 mandalina yerim yatmadan da sirkeli su:16:
bana menü az geldi nerudacığım neyse ama sen dengelersin onu
herkese iyi akşamlar

akşam yemeğimi yazayım hemen

4yk makarna
1 göğüs etinden az tavuk eti
bol salata
ekmek yok

yemekten yarım saat sonra 1 kupa zencefilli tarçınlı 2 çay kaşığı bal eklenmiş sıcak süt

30 dk önce de 2 tane kivi
1 bardak adaçayı

ha bide yemekten önce 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğnedim, zehir gibiydi walla
afiyet olsun esw güzel canım menü
canım zaten köfteşer ızgara oluyor sorun olmaz zaten öğlen daha çok sebze yiyorsun sen akşamada et yemiş oldun. değişiklik olmuş iyi olmuş. arkadaşın gelirse buraya yardımcı oluruz elbette. demekki sende fark çok o yüzden arkadaşlarının dikkatini çekiyor baksana canım arkadaşında gelecekmiş. çok güzel gidiyorsun o zaman :65:

evet canım ızgaraydı dediğin gibi sebze ağırlıklı besleniyorum bugün alışverişe çıkma ihtimalim var ton balığı tavuk eti ve kuşbaşı et alıp 3 er köfte büyüklüğünde hazırlayıp deepfreeze koyacağım.izindeyken her öğlen et pişiririrm artık yada akşamları yerim değişiklik yaparım bazen

Günaydın haftasonunun erkenci güzelleri ve tüm kızlaaaaaaaaaaar:16::16:

kalkınca 1 tk tere tohumu 1 çk bal (2 haftadı yemiyodum bugün başladı tekrar arada özellikle bırakıyorum vücut alışmasın diye)

kahvaltıııım

2 dilim çavdar ekmeği

1 adet yeşil zeytin

2 adet lıght üçgen peynir

2 adet köy biberi

Domates-salatalık

şimdi de bol limonlu yeşil çayımı içiyorum:68:

kalkınca 1 tk tere tohumu 1 çk bal (2 haftadı yemiyodum bugün başladı tekrar arada özellikle bırakıyorum vücut alışmasın diye)

kahvaltıııım

2 dilim çavdar ekmeği

1 adet yeşil zeytin

2 adet köy biberi

Domates-salatalık

afiyet olsun canım yarasın :1:
su üçgen peynire bende bakım bu gün alışverişe cıkacagız koçişle malum bu gün ayın 15. maaş günü ve ödeme günü :43:

kahvaltıııım

2 dilim çavdar ekmeği

1 adet yeşil zeytin

2 adet köy biberi

Domates-salatalık

güzelmiş canım kahvaltın afiyet olsun

nugyacım o tahıl gevrekli kahvaltı bu ay yok malesef. özellikle regl döneminde kahvaltılarda çok iyi geliyordu canım. sende dene bence. :16: bende pazara gideceğim canım

günaydin kizlar.....bugün tartilma günümdü...tartildim ve 1 kilo daha gitmis...sonunda 5 li rakamlari görebildim..59 kilo olmusum:66::62:cizelgemi degistireyim hemen.:8:insallah 2 hafta sonrada 58 kilocugumu görebilirim..:52:

kahvaltimia yaziyim..

1 dilim esmer taneli ekmeyi ortadan kestim..1 tanesini ince dilim light peynir..yarisini salca sürdüm yedim..canim salcali ekmek cektide.:9:
2 zeytin
1 parca salatalik...
1 kupa yesil cay..

bugün dişçiye gideceğim öndeki porselenleri sökecekler :18: kanal tedavisi yapacaklar çok korkuyorum :18:

günaydin kizlar.....bugün tartilma günümdü...tartildim ve 1 kilo daha gitmis...sonunda 5 li rakamlari görebildim..59 kilo olmusum:66::62:cizelgemi degistireyim hemen.:8:insallah 2 hafta sonrada 58 kilocugumu görebilirim..:52:

kahvaltimia yaziyim..

1 dilim esmer taneli ekmeyi ortadan kestim..1 tanesini ince dilim light peynir..yarisini salca sürdüm yedim..canim salcali ekmek cektide.:9:
2 zeytin
1 parca salatalik...
1 kupa yesil cay..
:nazar: :62: :65: :16:

nugyacım o tahıl gevrekli kahvaltı bu ay yok malesef. özellikle regl döneminde kahvaltılarda çok iyi geliyordu canım. sende dene bence. :16: bende pazara gideceğim canım

canımmmmm seniii çoook özledim size yazmamın sebebi ne olabilir diyetten uzaklaşmak tabiiiii..ben yine abur cuburlardan çıkamayıp kilo aldım neredeyse verdiğim kiloların hepsi geri geldi tekrar sil baştan olacak :14: ama olacak işte eninde sonunda :emir_bebek: sen napıyorsun canım? kaç kiloya düştün?

kahvaltimia yaziyim..

2 zeytin
1 parca salatalik...
1 kupa yesil cay..

devrimcim az geldi canım bana kahvaltın

canımmmmm seniii çoook özledim size yazmamın sebebi ne olabilir diyetten uzaklaşmak tabiiiii..ben yine abur cuburlardan çıkamayıp kilo aldım neredeyse verdiğim kiloların hepsi geri geldi tekrar sil baştan olacak :14: ama olacak işte eninde sonunda :emir_bebek: sen napıyorsun canım? kaç kiloya düştün?

olsun canım başaracaksın. ben 70 kiloyum takıldı geçen ay listemi yeniledi yine devam aynen. ben aynen şekersiz tatlısız hayata devam canım :16: nugyada öyle. şeker tatlı yok

canım birde değişiklik olarak pilatese başladım canım. pilates yapıyorum koşu bandıda var. birgün pilates birgün koşu bandı canım. böyle işte

canım birde değişiklik olarak pilatese başladım canım. pilates yapıyorum koşu bandıda var. birgün pilates birgün koşu bandı canım. böyle işte ideal kiloma 5 kilo kalmış az kaldıkça vermekta yavaşlıyor ama ben 62 olmak istiyorum

Back
X