• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kilo orantılı dağılmışsa ve kas miktarın cok, yağın azsa güzel duruyor. ben 60 iken hayatımdan cok memnundum. yaza daha cok var diye avutuyorum kendimi. ama biran önce kilo versem moralim cok duzelicek.:) sen small kıyafetler giyebiliyorsun artık zaten. bu halin bile iyidir. belki 2 kilo ancak fazlan vardır hogucukkk

canım aslında evet öyle çok bişeyim kalmadı çok şükür yani smal giyiyorum eşofman falan ama dışarda eşim kıskanç olduğu için daha bol giyiroum xl falan alıyorum o zaman bol oluyor zaten. ben çok takıntılı olduğum için canım 65 olayım diyorum. aslında eğer yağım çok kasım az olsaydı canım belki 60 olurdum ilk etapta ve spor yapmasaydım ama yılların verdiği spordan dolayı kasım fazla ve kaslarda düzenli çalışıyor her kas ekstra kalori ister çalışmak için. zor oldu kasları yapmak zaman aldı ama şimdide gitmiyor avantajı bu oluyor. zaten artık sporu bırakamam. öyle bi şansım kalmadı ama zaten ben bunu bilerek başladım. öyle abartmıyorum eskisi gibi canım sporu eskiden saatler harcardım ama artık eğer gün içinde ev temizliği iş güç yoksa o gün spor yaparım artık. ama pilates konusunda sadece sıkı yaparım diyorum. artık kardiyoyla pekte verecek yağ kalmadı. sağlık için yaparım kardiyoyu ama işte pilatesle kasları geliştirim. birde kol göğüs için ömür boyu ağırlık çalışırım. şimdi yok ama 2 yıl çalıştığım için sorun olmadı kollarım hep kaslı ama zamanla çalıştırmazsam onlarda zayıflar. ben kollarda kası seviyorum ama yağsız kası seviyorum. göğüste öyle sırtta öyle. bunlara çalışrım abartmadan zaten bana kilo yapan şeyleri tamamen çıkarttım eskisi gibi çok kilo almam alsamda toparlarım bana kilo yapan colaydı pastaydı çikolata falandı zaten bunları yok ettim göbek eridi bu sayede artık yemem zaten. işte takıntılı olmasam belki bu kiloda kalırdım ama takıntılıyım sorun burda zaten. 3 yıl önce bi taktım hala devam ediyor. kaslara taktım yağa taktım falan filan canım. omuzlarım kiloda verince kaslar çıktı sırtım falan dümdüz sırt kaslarım kıyafetlerden belli oluyor göbeğimde biraz yağ var kıyafetlerden belli değil inşallah pilatesle falan kilo verdikçe tabiki kardiyo ilede o da gidecek. göbek en zor yer zaten erimesi toplanması zaman alıyor disiplin istiyor arada yorulsamda dinleniyorum yine başlıyorum taktım bikere. arızalıyım ne olacak :1:

herkese günaydınlar

kızlar sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım

öncesinde aç karna 1 bardak elma sirkeli ılık su içtim

şimdi de 5i1yerde içiyorum :)

günaydın ve afiyet olsun canım :16:

canım sezeryandan kalan sarkma veya yumuşamadır o da gider yani pilatesle. yani ben doğum yapmadım tam bilemem canım ama sezeryan doğum yapıp sonra dümdüz karnı olanları gördüm yani. ebru şallıda dümdüz. yani diyetisyenin senin pilates falan yapacağını düşünmemiştir. canım birde istersen sıkılaştırıcı kullan karnın için. pilateste yaparsın kiloda verdinmi bence güzel olur yani. yağ varsa kardiyo ve diyetle gider zaten sarkma ve yumuşamada pilatesle toplanır. karın kasların şimdi güçsüz senin doğumdan falan ama pilates yap bak nasıl düzelir. ilk baş çok zorlar seni ama zamanla düzelir canım.

inşallah gider canım... platesi nasıl yapayım canım... bi gün plates bi gün kardiyo mu yapayım... yoksa her gün hem kardiyo hem plates mi yapayım... diyetisyenle konuşmak aklıma gelmedi hiç bu konuyu... bana sadece spor yap dedi ister plates ister aerobc hangisini istersen onu yap dedi...

ycl geçen gün eşime diyorum 10. 5 kilo gitti vs sen zaten hiç kilolu durmuyordun ki tuhaf bir görüntün hiç olmadı ki diyor :1::1:

:) Süpermiş...
vücud yapısı çok önemli.. Kilo verirken de alırken de :37:
Ben alırken çok biçimsiz bir hal aldım..
Bakalım verirken ne olacak..
Benim koca her akşam benim ne kadar şişko, ne kadar çirkin olduğumu söylüyor..
ama tabi zayıflarsın bence çabucak sen de diyor :27:

esw cim sen bu beden kitle indeksiyle eminim süper zayıf görünüyorsundur:16::nazar::nazar:

inşallah gider canım... platesi nasıl yapayım canım... bi gün plates bi gün kardiyo mu yapayım... yoksa her gün hem kardiyo hem plates mi yapayım... diyetisyenle konuşmak aklıma gelmedi hiç bu konuyu... bana sadece spor yap dedi ister plates ister aerobc hangisini istersen onu yap dedi...

canım o zaman madem pilateste oluyor zaten senin sorunlu bölgen karnın olduğuna göre fazla yağın olmadığına göre canım bence hergün pilates yap. sabah 10 buçukta tv 8 de ebru şallı canlı pilates yaptırıyor canım onu yap. haftada 5 gün. bizde yapıyoruz. hafta sonlarıda evdeki aletinle çalışırsın olur aslında canım. ama pilates sana ilaç gibi gelir. ilk baş çok zorlanabilirsin sabret inan bende çok zorlandım 2 haftada daha iyi oldum canım. zaten pilatesle inceleceksinde toparlanacaksın hafta sonlarıda istediğini yaparsın tamamdır canım

aaaaaaaaaaaaaaaaa eniştenin böyle tutumunu gerçekten hiç beğenmedim bir bayana ve de heleki insan eşine öyle der mi ya :20::20::20::20:
Rabbim sana şöyle zayıflayıp incecik karşına çıkmayı ve de 34 beden giyinmeyi nasip etsin canım
o zaman :34::16:

benim eşimin eski halleri merak etme canım zayıflayınca susar benimki hiç susmaz sandım ama sustu seninkide susar merak etme ama ben çok kızıyorum böyle davrananlara ama seninki seni gaza getirmek için söylüyordur beniki şimdi diyor ben sana o lafları söylemeseydim acaba şimdi böyle olurmuydun diyor :47:

günaydın kızlar pilates başlamadan kahvaltımı yazayım :
1 kupa şekersz çay
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk pehynir
1.5 tk tulum peyniri
2 zeytn
1 domates
1 salatalık
dere otu
1 çk acı sos
2 kaşık yoğurt
geçmişi okuyum azcık da

1 kupa şekersz çay
1 kk pehynir
1.5 tk tulum peyniri
2 zeytn
1 domates
1 salatalık
dere otu
1 çk acı sos
2 kaşık yoğurt
geçmişi okuyum azcık da

canım çok güzel ve de renkli bir kahvaltı menüsü olmuş belirtmeden geçemeyeceğin çok da sağlıklı :nazar::nazar::nazar:

canım o zaman madem pilateste oluyor zaten senin sorunlu bölgen karnın olduğuna göre fazla yağın olmadığına göre canım bence hergün pilates yap. sabah 10 buçukta tv 8 de ebru şallı canlı pilates yaptırıyor canım onu yap. haftada 5 gün. bizde yapıyoruz. hafta sonlarıda evdeki aletinle çalışırsın olur aslında canım. ama pilates sana ilaç gibi gelir. ilk baş çok zorlanabilirsin sabret inan bende çok zorlandım 2 haftada daha iyi oldum canım. zaten pilatesle inceleceksinde toparlanacaksın hafta sonlarıda istediğini yaparsın tamamdır canım
tmm canım sağol öyle yapayım ozamanç... 10 buçukta plates saatim olsun ozaman...:1:sizin topunuz lastiğiniz var mı canım... alayım mı ben de...

1 kupa şekersz çay
1 kk pehynir
1.5 tk tulum peyniri
2 zeytn
1 domates
1 salatalık
dere otu
1 çk acı sos
2 kaşık yoğurt
geçmişi okuyum azcık da
afiyet olsun canım çok güzel olmuş..

merhaba kıslar bende aranıza katılabilirmiyim çok öncede üye olmustum ama aranıza yeni geldim acemiyim site konusudna b,iraz yardımcı olursanız sevinirin

aaaaaaaaaaaaaaaaa eniştenin böyle tutumunu gerçekten hiç beğenmedim bir bayana ve de heleki insan eşine öyle der mi ya :20::20::20::20:
Rabbim sana şöyle zayıflayıp incecik karşına çıkmayı ve de 34 beden giyinmeyi nasip etsin canım
o zaman :34::16:

sağol canım... ah 34 beden ah!!!
Biz tanıştığımızda 34 beden bile büyük gelirdi bana :9:
Adam o halden bu hale gelince ben şaşırdı tabi ki...
seviyo beni kızdırmayı sanırım..

benim eşimin eski halleri merak etme canım zayıflayınca susar benimki hiç susmaz sandım ama sustu seninkide susar merak etme ama ben çok kızıyorum böyle davrananlara ama seninki seni gaza getirmek için söylüyordur beniki şimdi diyor ben sana o lafları söylemeseydim acaba şimdi böyle olurmuydun diyor :47:

Yani gaz vermek için de yapıyo biraz.. Biraz da beni kızdırmayı sevdiğinden sanırım..
Bide o 4-5 ay önce bi diyetisyene gidip 3 ayda 13 kilo vermiş bi adam..
Zayıf mı şimdi derseniz hala şişko.. :1::1:
Benimle beraber rejim yapacaktı o da ama bekleyecek artık mecburen.

Son düzenleme:
hugocuk BMI 23 olunca bi de 63,7 kiloyken 18 kilo yağın olunca nasıl oluyo sence...
yani çok mu ki...

tmm canım sağol öyle yapayım ozamanç... 10 buçukta plates saatim olsun ozaman...:1:sizin topunuz lastiğiniz var mı canım... alayım mı ben de...

canım benim yok ama sen alırsan iyi olur canım cuma günleri topla yaptırıyor lastik için ben havlu kullanıyorum ama kilotlu çorap kullananda var aslında ama almak en iyisi

sağol canım... ah 34 beden ah!!!
Biz tanıştığımızda 34 beden bile büyük gelirdi bana :9:
Adam o halden bu hale gelince ben şaşırdı tabi ki...
seviyo beni kızdırmayı sanırım..

Yani gaz vermek için de yapıyo biraz.. Biraz da beni kızdırmayı sevdiğinden sanırım..
Bide o 4-5 ay önce bi diyetisyene gidip 3 ayda 13 kilo vermiş bi adam..
Zayıf mı şimdi derseniz hala şişko.. :1::1:
Benimle beraber rejim yapacaktı o da ama bekleyecek artık mecburen.
olsun sen zayıflayınca sesi kesilir. :16:

Back
X