Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hugocuk BMI 23 olunca bi de 63,7 kiloyken 18 kilo yağın olunca nasıl oluyo sence...
yani çok mu ki...
benim eşim hep bana kilon yok ki fazla sen çok abartıyosun der...
azcık göbeğin var o da sporla gider der...
ama ben kendimi çok kilolu çok şişko hissediyorum...iyice psikolojim bozuldu...![]()
benim eşim hep bana kilon yok ki fazla sen çok abartıyosun der...
azcık göbeğin var o da sporla gider der...
ama ben kendimi çok kilolu çok şişko hissediyorum...iyice psikolojim bozuldu...![]()
hoşgeldin canım aramıza.![]()
Biz böyle böyle delireceğiz herhalde...:37:![]()
yok yüzde değil... diyetisyen 18 kilo yağın var dedi...yağım için bişey demedi kilon çok yok ama 7 kilo versen daha iyi olursn dedi...canım yağ oranın eğer yüzde 18 ise çok iyi aslında. yüzde olarak hesaplanır. diyetisyenin yağ oranın için ne dedi canım
evet evet az kaldı tırlatmayaeşimde diyor ne kadar abartıyorsun ya rahat ol artık bişeyin kalmadı diyor ama ben taktım işte. 13 kilo verirken hiç takmadım. şimdi 5 kilo var taktım off
demekki zamanla insan taka taka bu hale geliyor. şu aynaya baktıkça kendini kilolu gören insanlara döneceğiz yakında
![]()
mrb arkadaşlar ben selcan.
spora başlayıp biraz sıkılaşmam gerek derken dün şok oldum.
çünkü benim evdeki tartım bozukmuş.ben kendimi 62 kilo sanarken ,alışveriş merkesinde dijital tartıda
66 kilo çıktım.
çok sinir oldum.8 kilo vermem lazım..
sizler kendinizi bana tanıtırmısınız neler yapıyorsunuz,aranızda kilo vermeyi başaran var mı?
merhaba kızlar bugün Farmasi gene şanına yakışmayacak birşey yaptı ne mi yaptı plates
işin şakası bir yana kızlar plates yaptım ve de çok hoşuma gitti süper esnetiyor ilk etapta sağ bacağımdaki kaslar bir esnedi sol bacağım kısa kaldı inanın
sonra onu da esnettim eşitlendi
şimdi reklam arası ama ben devam edemiyeceğim oğlanı almaya gitmem ve de mercimek çorbası yapmam lazım. evde olanlar ve de vakti olanlar vücut şekillendirmek isteyenler bence mutlaka yapın platesi üşengeçlik yapmayın saati de uygun .zaten geç kalkmak çok iyi birşey değil metabolizma için canlar.
siz evde vakit geçirenlere televizyoncular neler neler yapıyor baksanıza değerlendirin bu tür faydalı ve güzel etkinlikleri .
küçük oğlumla yaptık doğru mu anne oldu mu anne diye diye canım benim ya
şimdi çıkmam lazım görüşmek üzere canlar
merhaba kızlar bugün Farmasi gene şanına yakışmayacak birşey yaptı ne mi yaptı plates
işin şakası bir yana kızlar plates yaptım ve de çok hoşuma gitti süper esnetiyor ilk etapta sağ bacağımdaki kaslar bir esnedi sol bacağım kısa kaldı inanın
şimdi reklam arası ama ben devam edemiyeceğim oğlanı almaya gitmem ve de mercimek çorbası yapmam lazım. evde olanlar ve de vakti olanlar vücut şekillendirmek isteyenler bence mutlaka yapın platesi üşengeçlik yapmayın saati de uygun .zaten geç kalkmak çok iyi birşey değil metabolizma için canlar.
siz evde vakit geçirenlere televizyoncular neler neler yapıyor baksanıza değerlendirin bu tür faydalı ve güzel etkinlikleri .
mrb arkadaşlar ben selcan.
spora başlayıp biraz sıkılaşmam gerek derken dün şok oldum.
çünkü benim evdeki tartım bozukmuş.ben kendimi 62 kilo sanarken ,alışveriş merkesinde dijital tartıda
66 kilo çıktım.
çok sinir oldum.8 kilo vermem lazım..
sizler kendinizi bana tanıtırmısınız neler yapıyorsunuz,aranızda kilo vermeyi başaran var mı?
herkese günaydınnnnnnn
dünkü menümü yazayım
sabah
yarım simit
çeyrek kk beyaz peynir
3 altınbaşak büskivi
ara
1mandalina
öğle
2çk pataes yemeği
1kase yoğurtlu yarma çorba
2 dlm kepek ekmeği
salata
ara
1 mandalina
1 küçük elma
çeyrek simit
akşam
1 fırında levrek
1 kase mercimek çorba
2 yeşil zeytin
1,5 dlm kepek ekmeği
ara
1elma
5 fındık
5 badem
dün geç kalkmammaın etkisi ile berbat bir gün geçirdim.
akşam eve gittiğimde kayınvalidem 2 tepsi katmer yapmıştı (bir tür börek çeşidi) ucundan acıcık tadına baktım ama nasıl olduğunu anlayamadım tabi düşünün yani okadar azıcık almışım,sanırım dün simit yemiş olmamın etkisi ile canımda pek istemedi,ya da beynim yememesi gerktiğinde kendini iyice inandırmış olabilir.amniiinnn yoksa ben o katmeri yiyemedim diye aklım fikrim mutfakta kalır dururdu.şimdi o katmeri yemeyipte iş yerinde çıkan yağlı börekleri yemek de ayıp olur dimiAllahım hamurişi yememek için amma felsefe yaptım haaa
![]()
bugün aşure yapacağım kızlar kocişin yoğun isteği üzerine aşure yapacağım tekrardan![]()
Günaydın,
Benim kilom 1 haftadır falan yerinde saymaya başladı sayılır. Geçen yıl da kilo verirken böyle olmuştu.
excelde grafik yapıyorum ben, orada çok net görülüyor; önce hızla düşüşe geçiyor bir kiloda sabitleniyor bir süre sonra tekrar düşüyor.
Kahvaltıda tahin-pekmezi biraz abarttım
Benim de kocamandı göbeğim, üstelik çatlak dolu. Kilo verdikçe ve sporla toparlanıyor inan. Hem çatlaklar da göze batmaz hale geliyor küçüldükçe.
Ben de isterim :) Dün gece buğdayı suya koydum, şimdi haşlıyorum. Çorbaya falan koymak için buzluğa atacağım. İlerleyen günlerde kendime hafif şekerli aşure yapmak istiyorum.
canım önemli olanda o yani sıkılaşmak . ben kalıtım yönüyle birçok konudan avantajlı yaratılmışım pörsük sarkık bir vücut yapım yoktur etim oldukça sıkıdır kemiklerim ince yapılıdır ve de minyonum yaşımı hiç göstermediğimi kaç kez duydum ve hala da duyuyorum yaş 34 olacak ama beni gören 26- 27 sanıyor hatta bekar zannedenler bile var iki çocuğum var deyince şaşırıp kalıyorlar hadi ya diyerek![]()
:) çoook sanslısın canım. ben de sıkıyım ama kilo vermek bu kadar uzun olmamalıydı diyorum kendime bazen. cunku daha 10 kilo fazlam var . boyum 160. kilom 60 olsa yeter diyorum. cok da zayıflamak istemiyorum ama o da olmuyor yaaa:)bi de daha çocuk olmadan zayıflayım ki hamilelikte sağlıklı olalım diyorum . eğer böyle giderse hogucukun metabolizma içeçeğinden ben de yapıcam. cunku cok yavaş kilo vermem.
herkese günaydınlar
kızlar sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım
öncesinde aç karna 1 bardak elma sirkeli ılık su içtim
şimdi de 5i1yerde içiyorum :)
günaydın kızlar pilates başlamadan kahvaltımı yazayım :
1 kupa şekersz çay
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk pehynir
1.5 tk tulum peyniri
2 zeytn
1 domates
1 salatalık
dere otu
1 çk acı sos
2 kaşık yoğurt
geçmişi okuyum azcık da
maşşlah canım size ama benimkzım küçük osaate yaptırımı hiç sanmam am işte videolardan idareederiz zmanıgelince 5kilodaha vermde inşşlah
esw cim sen bu beden kitle indeksiyle eminim süper zayıf görünüyorsundur![]()
Canım afiyet olsun bugünkilri de bekliyorum sabırsızlıkla şööyle gökkuşağı bir kahvaltı görürüz inşallahfelsede doğru yoldasın canım hem yapıyosun felsefe hem uyguluyosun doğru bir şekilde süpersin
Eline sağlık hugocukcuğummm
Sorma ben de abarttım yani aslında çok değil de bana göre çok çünkü yemiyodum ama bugün 3tk yedim valla bi garip canım bugün ttalı istiyo regl dönemime de çok var ama yani kaşık kaşık tahin pekmez yiyebilirim okdar yani ama çikolata falan değil tahin pekmez yiyesim var özellikle 3tk yedim hala canım istiyo yaaaa
Eveeet çıtırrrr çıtırrr maşallah
Ondan ben de 1 ay önce içmiştim bu ara yine bi içicem sanırım gerçi verdim galiba hissediyorum amayine de yapıcam bu ara ondan
Afiyet olsun tatlım
Afiyet olsun canımın içi çokk güzel gökkuşağı olmuş tam:13:
Ay yerim ben sizi yaaa çokk tatlısınız maşallahya ben de geçen bi yaptım hakikaten çok esniyo gerçi ben bale yaptığımdan oldukça esnek bir vücudum vardır ama yine karın hareketleri falan epey zorladı ama ben ce süper ben de bi 5 kg daha vereyim inşallah başlıycam platese
Ben de canım aynen bi 5-6 vermem lazım sonra başlıycam inşallah