• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper zayıf değil ama evet zayıf görünüyorum canım
üzerime olmayan pantalonlarımın bir kısmını denedim ve üstüme oldular :62::62:

ama ben 55 kilo olmak istiyorum ya da 56, çünkü o zaman basenlerim çıkmıyo yandan yandan, pilatesi de yapmıyorum ne zamandır, bi uzaya gidiyorum şu aralar, leslie ve pilatese geri dönsem iyi olacak da tam yapacağım zaman pcyi kociş alıyo vermiyo bide gıcık :47: kalıyo ondan sonra da :(((

dışarda işim vardı, ara kaldı yine yaa

valla maşşlah nekadaraz yag kitlen sen zayıfsın zaten kız verme artık çok zayıflıkta ii degil

Kızlaaaaaaaar herkese öpücüklerrrrr yağlarınızdan kurtulduğunuz mutlu,huzurlu,sağlıklı,neşeli bir gün diliyoruuum:nazar::13::16::54:

Kalkınca 2 bardak ılık su

kahvaltı:

2 dilimçavdar ekmeği

1kk lıght üçgen peyni

3 tane yeşil kırma zeytin

salatalık-domates

2tk tahin-pekmez
kahvaltı sonrası bitki çayı karışımı

1. ara:

1tk tahin-pekmez :82::82: (bugün 2-3 kase bile yiyesim var kahvaltıda da yedim 2tk regl de olmıycam daha çok var ama neden bilmem hadi hayırlısı Allahım korusun:16: )

2yk nesfit kuru kuru canım böyle ıvır zıvır yemek istiyo ya bugün ben de en zarasız şekilde böyle yaptım ekmek hakkımdan düşerim artık

bugün şimdilik 1lt su içtim 500ml lik bir tane daha da bitmek üzere akşama kadar 2,5 u geçerim sanırım

Ayrıca bugün spor günümleslie yapmayı planlıyorum bakalım inşallah dün çok yoruluşumbugün hala kendime gelemdim ama akşmaüstü yapıcam lesliemi:nazar::8:

Selam arkadaşlar :61:
dün ve bugün giremedim.dün kısmen uydum programıma.bugün ise ufak kaçamaklarla geçti ama kesinlikle aşırıya kaçmadan :77: veee bugün tartım günümdü.sabah tartıldım 400 gram daha vermişim.:66::64: artık gramlarla vereceğim kilocuklarımı :1: bu hafta telafilerimi yapıcam.bol hareket ve beslenme listemi uyucam kaçamaksız bi hafta olacak.:34:
bende böyle haberler,geçmişi okuyayım sizler neler yaptınız :34:
tebrkler cnm geri gelsn inş.

Kızlaar menüler super herkesciklere afiyet olsun ben de akşamı yazayım

2 kepçe tarhana çorbası (çokk severim dayanamadım 2 kepçe içtim)

1 yemek tabağı dolusu salata (domates,salatalık,göbek,yeşil biber,maydonoz)

4 adet yeşil zeytin

2tk lor peynir

yarım kk pancar turşusu

1kk kuru et (tütsüleniş yağsız dana eti)

böyle minik minik bissürü şey yiyince çok gibi geldi birden:26: çorba salata vardı biraz da kahvaltılık yiyim zengin olsun dedim ama çok mu oldu yahu:26::26: gerçi çorba 2 kepçe diye ekmek yemedim ama aslında normal di mi:26:yoksa fazla mı:26::60::60:

Bugün çookk yoruldum bütün evi sildim,süpürdüm,toz aldım,dışarı çıktım kargo market,manav...etrafı topla,bulaşık derken akşama ancak bitti işler ama aralarımı yaptım güzelce su da 2,5 lt içtim şimdiye kadar yarın temiz evimde iş güç de pek kalmadııı spor günü inşallah:nazar::8:
yok cnm afiyet olsun hiç fazla deil ama ded.iğin gibi az az yiyince sana öle gelmştr.afiyet olsun bende dün leslie cğimi çok özlememe rağmen çok zor yaptım hiç cnm istemedi ama yapınca da süper hoşuma gtti nasıl haffledim anlatamam.spor süper bişiii:34:

kahvaltı yapıyorum şu anda 2 dilim kepek ekmek, 1 dilim yuzsuz beyaz peynir, 5 zeytin, domates- salatalık, 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı, nane, marul, maydanoz, 3 yeşil biber, 1 kivi, 1 ceviz, 3 fındık, 3 badem, 2 kuru kayısı, 1 kupa ıhlamur
afiyet olsun cnm çok güzel

kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
2 tk tahin-pekmez
1/ 2 kk beyaz peynir
3 zeytin
250 ml şekersiz çay
afiyet olsun cnm hafifce olmuş

herkese günaydınnnnnnn
dünkü menümü yazayım

sabah
yarım simit
çeyrek kk beyaz peynir
3 altınbaşak büskivi

ara
1mandalina

öğle
2çk pataes yemeği
1kase yoğurtlu yarma çorba
2 dlm kepek ekmeği
salata

ara
1 mandalina
1 küçük elma
çeyrek simit

akşam
1 fırında levrek
1 kase mercimek çorba
2 yeşil zeytin
1,5 dlm kepek ekmeği

ara
1elma
5 fındık
5 badem

dün geç kalkmammaın etkisi ile berbat bir gün geçirdim.
akşam eve gittiğimde kayınvalidem 2 tepsi katmer yapmıştı (bir tür börek çeşidi) ucundan acıcık tadına baktım ama nasıl olduğunu anlayamadım tabi düşünün yani okadar azıcık almışım,sanırım dün simit yemiş olmamın etkisi ile canımda pek istemedi,ya da beynim yememesi gerktiğinde kendini iyice inandırmış olabilir.amniiinnn yoksa ben o katmeri yiyemedim diye aklım fikrim mutfakta kalır dururdu.şimdi o katmeri yemeyipte iş yerinde çıkan yağlı börekleri yemek de ayıp olur dimi:61:Allahım hamurişi yememek için amma felsefe yaptım haaa:60::60:
afiyet olsun cnm bugün daha güzel olur inş.1 levreğin hepsini yiyebiliomusun ya.gerçi büyklüğüne göre değişir ama ben yiyemedim ya geçen hafta almıştık 4te 3 ünü fln yedim çk fazla geldi o da.bide bak yine sölicem sana yoğurt süt çok az tüketiosun cnm çok öenmli.:45:kalsiyum alımınuı artırrsan yağ alımını da azaltrsan yağ gider kaslanırsın.araştrmalarla da kanıtlanmış yoğurt süt tüketenler daha sağlıklı ve daha güzel kilo verio.iş yerine gderken küçük kutu sütlerden ayranlardan al ynına cnm:34:

sabah kahvaltımı yazayım...
7:00 de 1 bardak ılık su 4 kayısı
8:00 de 1 bardak ılık su
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin(tuzlu olunca 3 yedim)
5 yaprak marul..
2 ceviz
yarım greyfurt
afiyet olsun cnm:nazar:

canım sezeryan doğumdan kaldı evet ama sonradan aldığım kilolarında etkisi var... işte o kilolarınki gidermiş de sezeryanın ki gitmezmiş... ama ben azimle göbeğimden kurtulup gidip dr a göstericem...:1:
7 dilim ekmek hakkım var... ama işte 1 kepçe çorba, 4 kaşık bulgur pilavı vb durumlarda 1 ekmek hakkım gidiyo...sizinde öyledir dimi...
bende senin gibi düşünüyorum... 15 gün sonra yeniden gideceğim için liste bana uymazsa değiştirir diye düşünüyorum..
cnm dün ebru şallı söyledi hatta izleyiclerden birisine kocası demişki karnın ebru şallınınki gibi olsun sana araba alcam demiş.ebru da dediki araban şimdiden hayrlı olsun.sen pilatese devam et ne göbek kalırne popo dedi baksana onunda karnı dümdüz.bende çok fena göbeğim varbı başladığımdan beri buraya 6 cnm inceldi göbeğim basenlerimde 5 cm inceldi.:nazar:spor ve pilates le herşey olur cnm inş.sende dümdüz yap göbüş gtsn dr.a göster:34:

Günaydın kızlar...
Ben de kendi kendime rejime başladım... :)
Sabah yani az önce..
2 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir, 5 tane zeytin, ince bir dilim kaşar peyniri yedim..
rejim dediysem zaten her sabah böyle yiyorum aslında da ekmeği 1 dilim fazla yerdim..
1 bardak ta çay.. Yarım şekerli.. Henüz şekersiz çay kısmına geçemedim ben :52:
afiyet olsun cnm yeşillik yoğurt fln da yemeni tavsiye ederim kahvaltıda.kolay gelsn:34:

herkese günaydınlar

kızlar sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım

öncesinde aç karna 1 bardak elma sirkeli ılık su içtim

şimdi de 5i1yerde içiyorum :)
afiyet olsun cnm
:) Süpermiş...
vücud yapısı çok önemli.. Kilo verirken de alırken de :37:
Ben alırken çok biçimsiz bir hal aldım..
Bakalım verirken ne olacak..
Benim koca her akşam benim ne kadar şişko, ne kadar çirkin olduğumu söylüyor..
ama tabi zayıflarsın bence çabucak sen de diyor :27:
ayy benmkide tam tersi hiç demio.:43:deseene diorum şuran kötü fln die yok dio ben seni her halinle beğenirim severim.dese aslında daha çok gaza gelirim belki.ama ben geldm geleceğim kadar gaza göbeğim dümdüz olucak bacaklarım kaslı olucak yürrken lömbür lömbür yağlar sallanmayacak inş...:34:
merhaba kıslar bende aranıza katılabilirmiyim çok öncede üye olmustum ama aranıza yeni geldim acemiyim site konusudna b,iraz yardımcı olursanız sevinirin
hoşgeldn cnm.başta bana da karlık gelmişti zamanla çözersn.kolay gelsn

mrb arkadaşlar ben selcan.
spora başlayıp biraz sıkılaşmam gerek derken dün şok oldum.
çünkü benim evdeki tartım bozukmuş.ben kendimi 62 kilo sanarken ,alışveriş merkesinde dijital tartıda
66 kilo çıktım.
çok sinir oldum.8 kilo vermem lazım..
sizler kendinizi bana tanıtırmısınız neler yapıyorsunuz,aranızda kilo vermeyi başaran var mı?
cnm hoşgeldin ben başlayalı 6 hafta oldu kardio ve pilates te yapıorum 5 kilo gtti inceldim ve sıkkılşatım.herşeyden yiyoruzama dikkatl ederek.burdaki arkadaşların menülernden örnek alablrsn.buraya devam et aksatmadan öğünlerini yaz emnmsende bizler gibi kilo vermeye başlıycaksın.kolay gelsn:34:

merhaba kızlar bugün Farmasi gene şanına yakışmayacak birşey yaptı ne mi yaptı plates :9::9::9::9:

işin şakası bir yana kızlar plates yaptım ve de çok hoşuma gitti süper esnetiyor ilk etapta sağ bacağımdaki kaslar bir esnedi sol bacağım kısa kaldı inanın :52::52:
sonra onu da esnettim eşitlendi
şimdi reklam arası ama ben devam edemiyeceğim oğlanı almaya gitmem ve de mercimek çorbası yapmam lazım. evde olanlar ve de vakti olanlar vücut şekillendirmek isteyenler bence mutlaka yapın platesi üşengeçlik yapmayın saati de uygun .zaten geç kalkmak çok iyi birşey değil metabolizma için canlar.:16::16:
siz evde vakit geçirenlere televizyoncular neler neler yapıyor baksanıza değerlendirin bu tür faydalı ve güzel etkinlikleri .

küçük oğlumla yaptık doğru mu anne oldu mu anne diye diye canım benim ya

şimdi çıkmam lazım görüşmek üzere canlar
bugün pilates streching günüydü çok güzel esnedim bende göbek basen kalça hareketlerimide ekledim.yaşasın pilates gitsn göbüşşş:1::1:

günaydın kızlar herkese
afiyet olsun
adet durmalarderken 2haftanınardından 500gr gitmiş bunada şükür aslında perşemgünütartılma günüm inşllah ozmana kadarda veririm64,700 :nazar:
2bardak su
1yumurta
1salatalık
yarım domates
1biber
2küçük dilim peynir
1lokma helva
şekrsiz çay
tebrkler cnm:nazar:
ben de 69 kiloyum, dün 68 olmuştum halbu ki?:2: bu nasıl iş anlamadım dün normal de beslendim, ıvır zıvır falan 3-4 tane bisküvinin dışında bişi yoktu :/
cnm hergün tartılma kendine bi gün belrle onundışında tartılma demoralize olursun.

valla maşşlah nekadaraz yag kitlen sen zayıfsın zaten kız verme artık çok zayıflıkta ii degil

canım sağolasın
walla yağ oranımı bilmiyorum ama 2 hafta sonra izin alıcam tekrar, o zaman fırsatım olursa ölçtürmek istiyorum ama evdeki tartım benim yağ falan da ölçüyo biliyorum güvenilmez ama ona göre yağ oranım %19-20 arasında değişiyo
ya ben iri kemikliyim, o yüzden çok zayıf görünmüyorum ama 65 kilolardan bu kilolara inince çok farketti tabi, dün mesela içine giremediğim pantalonun içine girip bel mısmında bi taşma falan da olmayınca göbekten yanlardan çok mutlu oldum ama basenleri var işte, onların gitmesi göbeğin gitmesinde daha zor çünkü biraz da kalıtımsal benimkiler
annem de çok zayıf olmasına rağmen onda da var çünkü
o yüzden onların göze batmayacağı bi kiloda olmak istiyorum ayrıca ben daha önce de 55 kilo oldum ve çok rahattım o zaman, insanın her izstediğini giymesi ve kendini beğenmesi çok güzel bu duygu, ben bunları tekrar yaşamaya başladım, inşallah herkese de nasip olur hülyacım

süper zayıf değil ama evet zayıf görünüyorum canım
üzerime olmayan pantalonlarımın bir kısmını denedim ve üstüme oldular :62::62:

ama ben 55 kilo olmak istiyorum ya da 56, çünkü o zaman basenlerim çıkmıyo yandan yandan, pilatesi de yapmıyorum ne zamandır, bi uzaya gidiyorum şu aralar, leslie ve pilatese geri dönsem iyi olacak da tam yapacağım zaman pcyi kociş alıyo vermiyo bide gıcık :47: kalıyo ondan sonra da :(((

dışarda işim vardı, ara kaldı yine yaa
aynen bende memleketteyken alışveriş yaptık.eşimn kardeşinin söz merasimi için abiye bi kıyafet aldık kısa diz üstü sütü baştan aşağıya payetli.incecik göründüm içinde ya ne gydiysem inceciğim.bide herkes ayy ne güzel kilo vermişsn diyince dedim evet ben kilo vermişim.bi takımım vardı Fabrika dan almıştık.geçen yıl nişanlyken mezuniyetimde gydim basenleri öyle oturuoduki adımımı zor atıdoum onu gydim belimde fır fır dönüo:1:ayy nasıl mutlu oldum.çok güzel bi duygu Allah ım herkese nasip etsin inş.

Kızlaaaaaaaar herkese öpücüklerrrrr yağlarınızdan kurtulduğunuz mutlu,huzurlu,sağlıklı,neşeli bir gün diliyoruuum:nazar::13::16::54:

kahvaltı:

2 dilimçavdar ekmeği

1kk lıght üçgen peyni

salatalık-domates

2tk tahin-pekmez

1. ara:

1tk tahin-pekmez :82::82: (bugün 2-3 kase bile yiyesim var kahvaltıda da yedim 2tk regl de olmıycam daha çok var ama neden bilmem hadi hayırlısı Allahım korusun:16: )

2yk nesfit kuru kuru canım böyle ıvır zıvır yemek istiyo ya bugün ben de en zarasız şekilde böyle yaptım ekmek hakkımdan düşerim artık

bugün şimdilik 1lt su içtim 500ml lik bir tane daha da bitmek üzere akşama kadar 2,5 u geçerim sanırım

Ayrıca bugün spor günümleslie yapmayı planlıyorum bakalım inşallah dün çok yoruluşumbugün hala kendime gelemdim ama akşmaüstü yapıcam lesliemi:nazar::8:

afiyet olsun cnm sennkide gökkuşağı valla:nazar:
canım sağolasın
walla yağ oranımı bilmiyorum ama 2 hafta sonra izin alıcam tekrar, o zaman fırsatım olursa ölçtürmek istiyorum ama evdeki tartım benim yağ falan da ölçüyo biliyorum güvenilmez ama ona göre yağ oranım %19-20 arasında değişiyo
ya ben iri kemikliyim, o yüzden çok zayıf görünmüyorum ama 65 kilolardan bu kilolara inince çok farketti tabi, dün mesela içine giremediğim pantalonun içine girip bel mısmında bi taşma falan da olmayınca göbekten yanlardan çok mutlu oldum ama basenleri var işte, onların gitmesi göbeğin gitmesinde daha zor çünkü biraz da kalıtımsal benimkiler
o yüzden onların göze batmayacağı bi kiloda olmak istiyorum ayrıca ben daha önce de 55 kilo oldum ve çok rahattım o zaman, insanın her izstediğini giymesi ve kendini beğenmesi çok güzel bu duygu, ben bunları tekrar yaşamaya başladım, inşallah herkese de nasip olur hülyacım
benmde basen ve göbek:( ama pilates süper farkettiro cnm ya herkese önerirm valla süper sıkılışaıo incelio insan:34:

kahvaltı:

2 dilimçavdar ekmeği

1kk lıght üçgen peyni

salatalık-domates

2tk tahin-pekmez

1. ara:

afiyet olsun canım muzvarsa pekmezyadabaldöktarçın ceviz ye canım
bende regl drken durmaderken 2haftasonra 500grgitti bunada şükür aslında benimde perşembe inşllah ozamansakadardaha verririm

canım sağolasın

anladım canım sagol iyidileklerin için
bende hiç göbeksiz halimi bilmiyorum okadar zayıfladım zamanında hiç inmedi

merhaba kızlar bugün Farmasi gene şanına yakışmayacak birşey yaptı ne mi yaptı plates :9::9::9::9:

işin şakası bir yana kızlar plates yaptım ve de çok hoşuma gitti süper esnetiyor ilk etapta sağ bacağımdaki kaslar bir esnedi sol bacağım kısa kaldı inanın :52::52:
sonra onu da esnettim eşitlendi
şimdi reklam arası ama ben devam edemiyeceğim oğlanı almaya gitmem ve de mercimek çorbası yapmam lazım. evde olanlar ve de vakti olanlar vücut şekillendirmek isteyenler bence mutlaka yapın platesi üşengeçlik yapmayın saati de uygun .zaten geç kalkmak çok iyi birşey değil metabolizma için canlar.:16::16:
siz evde vakit geçirenlere televizyoncular neler neler yapıyor baksanıza değerlendirin bu tür faydalı ve güzel etkinlikleri .

küçük oğlumla yaptık doğru mu anne oldu mu anne diye diye canım benim ya

şimdi çıkmam lazım görüşmek üzere canlar

Ooo hayırlı olsun pilatesin. Bugün streç günüydü, daha birşey görmedin. Yarın bir yap ta yorumlarını alalım :)

kahvaltı:

2 dilimçavdar ekmeği

1kk lıght üçgen peyni

salatalık-domates

2tk tahin-pekmez

1. ara:

İlahi neruda önceki mesajında 3 tk tahin-pekmez yazmışsın ya ben 3yk kadar yemişimdir. Hem seninki 2tk kahvaltı 1tk ara öğündeymiş :)
Bugün kaçamak hakkımız kalmadı söyliyim. Hele hele benim hiiiç yok.
Kardio yapmadığımdan çok yavaş gidiyor benim kilolar. Hiç olmazsa Leslie yapsam bugün.Kızım uyuyor yaptım yaptım yoksa imkansız gibi.

aynen bende memleketteyken alışveriş yaptık.eşimn kardeşinin söz merasimi için abiye bi kıyafet aldık kısa diz üstü sütü baştan aşağıya payetli.incecik göründüm içinde ya ne gydiysem inceciğim.bide herkes ayy ne güzel kilo vermişsn diyince dedim evet ben kilo vermişim.bi takımım vardı Fabrika dan almıştık.geçen yıl nişanlyken mezuniyetimde gydim basenleri öyle oturuoduki adımımı zor atıdoum onu gydim belimde fır fır dönüo:1:ayy nasıl mutlu oldum.çok güzel bi duygu Allah ım herkese nasip etsin inş.

afiyet olsun cnm sennkide gökkuşağı valla:nazar:

benmde basen ve göbek:( ama pilates süper farkettiro cnm ya herkese önerirm valla süper sıkılışaıo incelio insan:34:

canım ne güzel senin adına çok sevindim ben de :)))))

devam edicem canım pilatese ben de
bu akşam yapıcam tekrar :)))

Ooo hayırlı olsun pilatesin. Bugün streç günüydü, daha birşey görmedin. Yarın bir yap ta yorumlarını alalım :)

İlahi neruda önceki mesajında 3 tk tahin-pekmez yazmışsın ya ben 3yk kadar yemişimdir. Hem seninki 2tk kahvaltı 1tk ara öğündeymiş :)
Bugün kaçamak hakkımız kalmadı söyliyim. Hele hele benim hiiiç yok.
Kardio yapmadığımdan çok yavaş gidiyor benim kilolar. Hiç olmazsa Leslie yapsam bugün.Kızım uyuyor yaptım yaptım yoksa imkansız gibi.

olsun arada olur canım

canlar yazdıklarınıza bugün öğleden sonra girdiğimde yorum yazabileceğim inşallah oğlumu aldım geldim mercimek işi akşama kaldı ona hamburger yaptım tekrar okula götüreceğim oradan sonra annem ve pazar .sonra oğlanı tekrar okuldan alıp eve inşallah ama hepiniz sağolun yorumlar yazmışsınız elleriniz dert görmesin daha yazacağım elbette böyle geçiştirmeyeceğim.

okula oğlumu almaya gitmeden platesten sonra
200 ml çilekli süt
10 adet maviyeşi light çubuk kraker bir paketi yiyemedim nasipse gün içerisinde bitiririm.
şimdi de 200 ml ayran içtim .

okula gitmeden önce bile 53.5 kg idim . bunu da sabitleyebilirsem nee mutlu bana:34::34::1::1:
hepinizi çok öpüyorum koşuşturma maratonu başlamak üzere :9::9::16:

benim eşimin eski halleri merak etme canım zayıflayınca susar benimki hiç susmaz sandım ama sustu seninkide susar merak etme ama ben çok kızıyorum böyle davrananlara ama seninki seni gaza getirmek için söylüyordur beniki şimdi diyor ben sana o lafları söylemeseydim acaba şimdi böyle olurmuydun diyor :47:

Benim eşim de bana hep kilo vermen lazım, spor yapman lazım derdi.
Hem de en fazla 4-5 kg fazlam varken. Kilolu olmamı hiiç istemiyorum.
Bazen insanın canı sıkılıyor ama ben üzülmeyeyim diye düşüncelerini söylememesini hiç istemezdim.

Bir tanıdık var. Eşi çok yakışıklı bir adammış karısı 2 doğum sonrası acayip kilo almış. Kocası 1-2 kez söylediğinde küsmüş falan kocası da birşey dememiş bundan sonra.
Kadıncağız daha da kilolandıkça hiçten evden çıkmaz olmuş.Bir baloya falan gittiklerinde kocasının yanında kötü hissedermiş hep kendini.
Şimdi yaşları bayağı ilerledi. Kadıncağız kaç ameliyat oldu kilo yüzünden.Bel, bacak problemleri v.s. Şimdi kocası keşke küsmesine falan bakmadan hep uyarsaymışım diyor.

tşkler canım ebrudeyince çıkıyo demi
canım ebru şallı yaz
kendi sitesine gir, orda pilates videolarından yeni olanı tıkla, bir sürü çıkıyo, 2. sayfada ilk video var, ondan başla, o da ebrunun doğumdan sonra tvde yaptığı ilk pilates, o da yeniden başlamış gibi olduğu için temel hareketleri falan da gösteriyo

kızlar 2 tane mandalina yedm.:56:
brazdan bi arkadaşımıza gdicem eşimde akşam oraya yemeğe gelicek. acaba gitmeden evde 2-3 kşık kuru fasülye yesemmi öğle yemeği yerine o da börek çörek kısır fln yapmıştr muhtemelen.onlarda ekmek yerine geçer ucundan kıyısınjdan alırsam.
ya da hiç yemesemmi evde?ne dersiniz?vaktm olsa çorba yapardım ama yok çıkcam az sonra?yardım please:44:

kızlar öğle kahvaltımı yaptım, bugün işyerindeyim eve gitmedim, sabah gelirken yanımda getirmiştim ama

1 bardak yeşil çay
2 dilim tam buğday
1 kk beyaz peynir
2şer çeri ve salatalık
1 yeşil biber
3 fındık

canım ebru şallı yaz
kendi sitesine gir, orda pilates videolarından yeni olanı tıkla, bir sürü çıkıyo, 2. sayfada ilk video var, ondan başla, o da ebrunun doğumdan sonra tvde yaptığı ilk pilates, o da yeniden başlamış gibi olduğu için temel hareketleri falan da gösteriyo

tşkler canım anladım:38:

Back
X