• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 elma, 1 kahve fincanı beyaz leblebi yiyorum ayrıca 2lt suyumu da tamamlamak üzereyim:nazar:

Tahin pekmez yedim ya ağzım öyle tatlı ondandır:60: canım benim olursun sen bu azimle bak 5 kg kalmış nedir Allah aşkına 55 bile olursun:nazar::nazar::13: OLURUZZZZ:16::13:

Canım bazen bana da oluyo özellikle sabah nesfit yediğimde olmuştu bi daha sabah yemedim ya da yoğurtla yiyince olmuyo ama sen yoğurtla falan yiyemiyodun sanırım öyle diyodun yanlış hatılamıyosam:26: ya da bazen vücut istiyo işte ben de tahin-pekmeze tutuldum bugün sabah 2tk 1. arada 1tk yedim valla ama ne zamandır yemiyodum arada oluyo öyle ki abartı bişey yememişsin ben zaten öğle akşam yemeği aram uzun olduğundan 2 ara yapıyorum orda genelde 2 mandalina 1-2 saat sonra bi ara daha yoğurt2 tk yanında yaban mersini falan oluyo öyle boşver sık yemişsin işte daha güzel:13::1:

Canım benim unutur muyuz sitede bakım vardı kimsecikler giremedi bi ara belki öyle arada kaynamıştır unutmadık tabii ki balım:16::13:

Bebişim teşekkür ederim, uff şu işler yüzünden giremiyorum hiç. Ama 63'e düştüm bu arada kaybetmedim azmimden bişicik :8:

bu aşam elma sirkesi alıcam ama ne kadar koyuyosunuz bide bal koymasak olurmu rica etsem biri bu bilgi fakirini zenginleştirebilirmi:1::1::1::1::1::1::1::66::66::66:

selam kızlar,dün anneme geldim yazamadım yediklerimi şimdi yazayım
sabah 2 dilim kepekli ekme
1 bardak çay
1 bardak sirkeli su
öğlen yok yolda geçti
akşam saat 4 gibi 1 tabak bulgur pilavı
3 yk yoğurt acı biberli yanına salata
akşam üzeri bir kase puding yedim yengem getirmiş kıramadım
1,5 lt su içtim
1 saat kadar yürüdüm

bugünkü menüm
sabah 1 bardak ıhlamur
2 dilim kepekli ekmek
1 tane yağsız omlet
öğlen yine yok,saat 3,5 larda 6 tabe ufak sosis kızartmadan olduğu gibi,
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran içtim
yeşil çay da içerim suyum eksik kaldı çok
birde çok düzensiz oldu öğünlerim 2 gündür

Canım evet öğlenlerin olmaması kötü olmuş yani bi yerlere gidince öyle oluyo ama normal yemek yemesen bile mideyi boş bırakmamak ve metabolizmayı hızlandırmak için çantanda kepekli bisküvi ya da kuru meyve (kayısı özellikle) ya da beyaz leblebi falan bulundurursan 2 -3 satte bir bişeyler gitsin midene yani olmuş artık yemek yiyememişsin ama en azından 2-3 satte bri az da olsa bişeyler ye ki metabolizman yavaşlamasın:16:

bu aşam elma sirkesi alıcam ama ne kadar koyuyosunuz bide bal koymasak olurmu rica etsem biri bu bilgi fakirini zenginleştirebilirmi:1::1::1::1::1::1::1::66::66::66:

Canım valla ben 1yk sirke koyuyorum ve zaten bal da koymuyorum yani içiyorum gidiyo öyle çok nefis değil ama ilaç niyetine:1:

selam hanımlar..
benim kilolarım ile başım dertte...Nukya'nın arkadaşıyım ve bana şiddetle tavsiye etti.. Ne yaptıysam olmuyor tüm diyetleri ve zayıflama ürünlerini de denedim:( en son biber hapı o da hüsran şu anda 80 kg. oldum ben nasıl kurtulacağım bana yardım edermisiniz lütfennnnn.....:84:

Bebişim teşekkür ederim, uff şu işler yüzünden giremiyorum hiç. Ama 63'e düştüm bu arada kaybetmedim azmimden bişicik :8:

Tebrik ediyorum seni daha ne olsun maşllah:nazar::65::16: nekadar sürede gitti 3kg? bi de boyun kaçtı canım?

Ben de azimle devam ediyorum:65::nazar: benim de yaklaşık 1,5 ay oldu 5kg gitti ama perşembe tartılma günü bakalım tam 1,5 ay olacak ve sanki son 1 haftadır verdim biraz daha:26::nazar: inşallah güzel haberler vericem perşembe günü:16:

bende 1 sb su ya 1 yk sirke koyuyorum bal koymuyorum hemeniçiveriyorum bende neruda gibi ilaç niyetine
Canım evet öğlenlerin olmaması kötü olmuş yani bi yerlere gidince öyle oluyo ama normal yemek yemesen bile mideyi boş bırakmamak ve metabolizmayı hızlandırmak için çantanda kepekli bisküvi ya da kuru meyve (kayısı özellikle) ya da beyaz leblebi falan bulundurursan 2 -3 satte bir bişeyler gitsin midene yani olmuş artık yemek yiyememişsin ama en azından 2-3 satte bri az da olsa bişeyler ye ki metabolizman yavaşlamasın:16:

tmm cnm iyi fikir,taşınabilir şeyler bunlar
peki kaç tane yada ne kadar ölçüde olması lazım bunların

selam hanımlar..
benim kilolarım ile başım dertte...Nukya'nın arkadaşıyım ve bana şiddetle tavsiye etti.. Ne yaptıysam olmuyor tüm diyetleri ve zayıflama ürünlerini de denedim:( en son biber hapı o da hüsran şu anda 80 kg. oldum ben nasıl kurtulacağım bana yardım edermisiniz lütfennnnn.....:84:
hoşgeldin aramıza
Tebrik ediyorum seni daha ne olsun maşllah:nazar::65::16: nekadar sürede gitti 3kg? bi de boyun kaçtı canım?

Ben de azimle devam ediyorum:65::nazar: benim de yaklaşık 1,5 ay oldu 5kg gitti ama perşembe tartılma günü bakalım tam 1,5 ay olacak ve sanki son 1 haftadır verdim biraz daha:26::nazar: inşallah güzel haberler vericem perşembe günü:16:
inş cnm,vermişssinidr inş baya
elma sirkesi işe yarıyormu?

bende içiyorum ama yeni başladım inş yarar

bende 1 sb su ya 1 yk sirke koyuyorum bal koymuyorum hemeniçiveriyorum bende neruda gibi ilaç niyetine

tmm cnm iyi fikir,taşınabilir şeyler bunlar
peki kaç tane yada ne kadar ölçüde olması lazım bunların

Valla tatlım mesela ben 1 ara öğünde 1kahve fincanı beyaz leblebi yiyiorum genelde de öyle yiyio arkadaşlar, ya da 2 mandalina, ya da 2-3 kepekli bisküvi yanında 2 kayısı falan yiyebilirsin 1khave fincanı beyaz leblebi 2 kayısı da olur öyle abartmadan ara öğün sonuçta maksat bişeyler geldi diye metabolizma çalışsın:1::nazar:

Son düzenleme:
Valla tatlım mesela ben 1 ara öğünde 1kahve fincanı beyaz leblebi yiyiorum genelde de öyle yiyio arkadaşlar, ya da 2 mandalina, ya da 2-3 kepekli bisküvi yanında 2 kayısı falan yiyebilirsin 1khave fincanı beyaz leblebi 2 kayısı da olur öyle abartmadan ara öğün sonuçta maksat bişeyler geldi diye metabolizma çalışsın:1::nazar:

sağol cnm bilgiler için

Canımcım boyum 1.74 aslında 68e kadar çıkmıştım, bu halime şükrediyorum şimdi, 3 kiloyu da 1 ayda filan verdim. Aslında kilolu sayılmam o kadar ama eşimin yüzünden işte incecik olayım istiyo kendileri. O yüzden 54e kadar düşmek istiyorum :9::9::9:

inşşlah canım senden ümütliyim canım :64:

Canımcım boyum 1.74 aslında 68e kadar çıkmıştım, bu halime şükrediyorum şimdi, 3 kiloyu da 1 ayda filan verdim. Aslında kilolu sayılmam o kadar ama eşimin yüzünden işte incecik olayım istiyo kendileri. O yüzden 54e kadar düşmek istiyorum :9::9::9:

of 174 bu kilo çok iyiya 54 çok zayıfolmazmı sıfır beden gibi

Back
X