• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tahin pekmez yedim ya ağzım öyle tatlı ondandır:60: canım benim olursun sen bu azimle bak 5 kg kalmış nedir Allah aşkına 55 bile olursun:nazar::nazar::13: OLURUZZZZ:16::13:

Canım bazen bana da oluyo özellikle sabah nesfit yediğimde olmuştu bi daha sabah yemedim ya da yoğurtla yiyince olmuyo ama sen yoğurtla falan yiyemiyodun sanırım öyle diyodun yanlış hatılamıyosam:26: ya da bazen vücut istiyo işte ben de tahin-pekmeze tutuldum bugün sabah 2tk 1. arada 1tk yedim valla ama ne zamandır yemiyodum arada oluyo öyle ki abartı bişey yememişsin ben zaten öğle akşam yemeği aram uzun olduğundan 2 ara yapıyorum orda genelde 2 mandalina 1-2 saat sonra bi ara daha yoğurt2 tk yanında yaban mersini falan oluyo öyle boşver sık yemişsin işte daha güzel:13::1:

Canım benim unutur muyuz sitede bakım vardı kimsecikler giremedi bi ara belki öyle arada kaynamıştır unutmadık tabii ki balım:16::13:

ay neruda cım gerçekten pekmezden kalmış tatlılık yokyok sen zaten çok tatlısın canım :32::38:inşşlah hepimiz olaca zyazadaha çok fit olacaz manken gibidolacacaz seninde benimde ilk 60mış hedefimiz inşşlah devam ederiz canım sagol:66::65:

Valla tatlım mesela ben 1 ara öğünde 1kahve fincanı beyaz leblebi yiyiorum genelde de öyle yiyio arkadaşlar, ya da 2 mandalina, ya da 2-3 kepekli bisküvi yanında 2 kayısı falan yiyebilirsin 1khave fincanı beyaz leblebi 2 kayısı da olur öyle abartmadan ara öğün sonuçta maksat bişeyler geldi diye metabolizma çalışsın:1::nazar:
benim ara öğünlerde ana öğünler gibi... :1:
içim şişti sabahtan beri yemek yemekten...
hele peynirden gına geldi...et yemiyom diye bütün öğünlere peynir yazmış...:30:

canım öylede boyunda iyi canım senin 54 çokaz 54160boyundakiiçin ideal deyilmi 60 yeter san ya dahada düşme hasta olursun bide

sağol tatlım düşündüğün için bakıcam işte 58 filan daha iyi gibi, çok daa bi deri bi kemik kalmayım. ben çıkıyorum bu arada canlarım hadi görüşürüz muckkksss

selam hanımlar..
benim kilolarım ile başım dertte...Nukya'nın arkadaşıyım ve bana şiddetle tavsiye etti.. Ne yaptıysam olmuyor tüm diyetleri ve zayıflama ürünlerini de denedim:( en son biber hapı o da hüsran şu anda 80 kg. oldum ben nasıl kurtulacağım bana yardım edermisiniz lütfennnnn.....:84:

hoşgeldin canım. nugya bahsetmişti. nugyayı nasıl buldun son gördüğünde kilo vermişti değilmi canım. beyendinmi. :16: sende istersen öyle olabilirsin canım.

Canımcım boyum 1.74 aslında 68e kadar çıkmıştım, bu halime şükrediyorum şimdi, 3 kiloyu da 1 ayda filan verdim. Aslında kilolu sayılmam o kadar ama eşimin yüzünden işte incecik olayım istiyo kendileri. O yüzden 54e kadar düşmek istiyorum :9::9::9:

:53: :53: :53: :53:

oooooooooooo ellerine saglık bizdegelelimmi yemeye :))))))))))

elbette ne demek. al kızını gel canım :16: kızın vatarında oyuncak gibi duruyor tek bacağını kaldırmış oyuncak bebek gibi ayy ne tatlı. :16: ama geceleri uğraştırıyor seni değilmi yaramaz :1:

nerudacım benim yaramazlar kendilerine arkadaş edinmişler :1: cama çıkıyorlar ve balkona hergün güvercinler geliyor onlarla konuşup duruyorlar :1: güvercinlerde şaşırıyordur rengarek görünce benim kuzucuklarımı :1: bitanesi yeşil bitanesi hafif sarı yeşil bitanesi mavi diğeride mavibeyaz rengarenkler :1:

Canımcım boyum 1.74 aslında 68e kadar çıkmıştım, bu halime şükrediyorum şimdi, 3 kiloyu da 1 ayda filan verdim. Aslında kilolu sayılmam o kadar ama eşimin yüzünden işte incecik olayım istiyo kendileri. O yüzden 54e kadar düşmek istiyorum :9::9::9:

Canım maşallah boyun çokiyi ve bence de 54 çok az senin için 60 falan super olursun sen:16::nazar: hatta şimdi bile iyi olman lazım yahu:1:

inşşlah canım senden ümütliyim canım :64:

İnşallah tatlım sağolll spor konusunda senin kadar iyi değilim ama olacak inşallah hedeflerimize ulaşıcaz balım:36::16::nazar::13::10::8:

ay neruda cım gerçekten pekmezden kalmış tatlılık yokyok sen zaten çok tatlısın canım :32::38:inşşlah hepimiz olaca zyazadaha çok fit olacaz manken gibidolacacaz seninde benimde ilk 60mış hedefimiz inşşlah devam ederiz canım sagol:66::65:

Edicez tatlım inşallah:16::nazar::13:

benim ara öğünlerde ana öğünler gibi... :1:
içim şişti sabahtan beri yemek yemekten...
hele peynirden gına geldi...et yemiyom diye bütün öğünlere peynir yazmış...:30:

:1: senin liste maşallah evet ama bence sağlıklı ve çok değil et olmadığından peynir öyle olmuş sanırım ama güzel bir liste bence:nazar: inşallah ulaşırsın tatlım hedefine:16:

nerudacım benim yaramazlar kendilerine arkadaş edinmişler :1: cama çıkıyorlar ve balkona hergün güvercinler geliyor onlarla konuşup duruyorlar :1: güvercinlerde şaşırıyordur rengarek görünce benim kuzucuklarımı :1: bitanesi yeşil bitanesi hafif sarı yeşil bitanesi mavi diğeride mavibeyaz rengarenkler :1:

Ohhh maşallah :nazar::nazar:Allah muhabbetlerini artırsın :1:kömür de hava güzelken cam kenarına çıkıyo epey arkadaş ediniyo ama kışolunca beymiz üşüyo çıkmıyo yani camın dışına çıkar o havalr güzelken kışın içerde battaniyesinin altında:1:

merhaba kızlar anca girebiliyorum bütün günü artık zaman bulup okumaya yorumlamaya yemekten sonra çalışacağım. annemi de aldım geldim bugün eve bakalım inşallah fırsat bulmaya çalışacağım...

akşam menüm

mercimek çorbası ( havuçlu patatesli etsulu ve de içerisine bulgur da koydum ) çok besleyici bir çorba oldu .:1:

taze fasulye

fırında makarna ( süt yumurta et suyu tablet çok çok az yağ maydanoz domates yeşil biber beyaz peynir bunları çırptım haşlanmış makarna ile harmanladım borcama koyup fırına verdim.
şimdi kaşarı da hazır fırından çıkarmaya yakın üzerine serpiştireceğim)

tatlı olarak kedi dili bisküvileri sütle hafif ısladım borcama bir sıra dizdim üzerine cartedor un yeni kakaolu pudingini denemek için yaptım döktüm tekrar bir kat daha kedili bisküvileri dizdim en üste de kakaolu puding döktüm.

tabi ben tatlı hakkımı peşinen yemek öncesi kullandım her zamanki gibi tatlıyı yemekten önce yemeye bayılıyorum 2 kedidili ve arasında ve üzerinde kakaolu pudingten oluşan tatlımı yedim :16:

Son düzenleme:
herkese merhabalar
kızlar siz bana çok zayıf olucan derken ozoz benden beter çıktı yahu
boyu benden 2 cm uzun ve benden 1 kilo aşağıda olmak istiyo
0 beden olacak sanırım :9::9:

bu arada ben de akşam yemeğimi yedim
öncesinde 5 fındık yedim
yemek olarak da
5 yk bezelye
3 yk pilav
1 kase pul biberli yoğurt
2 tane kornişon turşu

kızlaaaaarr

bugün kociş bana çiçek almış, çok güzel bi demet ve misler gibi kokuyoooooo

canım aşkım benim çok seviyorum onu yaa :69::69::69:

Ohhh maşallah :nazar::nazar:Allah muhabbetlerini artırsın :1:kömür de hava güzelken cam kenarına çıkıyo epey arkadaş ediniyo ama kışolunca beymiz üşüyo çıkmıyo yani camın dışına çıkar o havalr güzelken kışın içerde battaniyesinin altında:1:

ohh seninki keyfine çok düşkün maşallah canım :nazar: eşimle diyoruzki kedimiz olsaydı kucağımızı doldururdu geceleri beraber yatardık diyoruz. :1: eşimin 10 yıl kedisi olmuş. 10 yıl o kadar güzel dostluk kurmuşlarki canım :nazar: gece eşimin yatağında uyuyormuştu. eşimin kollarında uyurmuş tek patisinle sarılıyormuş :1: eşim hala daha anlatır özlüyorum der. geceleri uyurken heralde rüya görüyormuş mırk mırk yaparmış eşim diyor patisinle gece uyurken kolumu sıkardı diyor. sabahları eşimi okula geçirirmiş. yanlız dışarıya alışıkmış o yüzden hergün gezer eve gelirmiş :1: yolda görürdüm eğer yanında sevgilisi varsa dönüp yüzüme bakmazdı diyor :1: hiç pas vermezdi diyor. daha neler neler. bende tüm hayvanları çok seviyorum kedileride çok severim patileri çok tatlı özellikle :nazar: kömürede kocaman :nazar: diyelimki ömrü uzun olsun sana arkadaşlık etsin uzun yıllar

Back
X