• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar kahvaltımı yaptım
oğlanı okula bıraktım
eve geldim küçük oğlanın kahvaltısını yaptırdım.
annemle ve bir arkadaşıyla yürüyüşe çıktım tam 40 dk yürüdük sonra annemle yürüyerek tekrar alışverişe çıktık derken tam 90 dk ayaktaydım şimdi eve geldim .

sabah açken 500 ml ılık su

sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tk tahin- pekmez
1 kk kaşar peyniri
4 zeytin
250 ml şekersiz açık çay

yürüyüşte de 250 su içtim şimdilik bu kadar kızlar :16:

sizlerin günü nasıl geçiyor canlar umarım herşey yolundadır :16:

h.g canım maşşlah sporda yapıyon bukadar jharekete afiyetolsun

banada yap 157 boyum 64,700 şuan 59 olsun istiyorumilkhedef tşkler şimdiden

evet o benim :))
BOY:1.65
KİLO: 64
5 kilo vermem lazım veremiyorum ve şu göbeğimden kurtulamıyorum. spor salonuna gittim 2 ay biraz daraldım ve 3 kilo verdim. 3,5 yaşında bir oğlum var onunla gittiğim için zor oluyordu ve bıraktım. evde devam ederim dedim hatta dambıl aldım kendime ama fısss...
hoşgeldn cnm kolay gelsn
kahvaltı yapıyorum ben de bir yandan da yazıyorum
2 dilim kepek ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 2 kuru kayısı, domates- salatalık, üzerine 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı döktüm,3 yeşil biber, nane, marul, maydanoz, 1 ceviz, 3 badem, 3 fındık, 1 kivi, 1 kupa yeşil çay
afiyet olsun cnm çok güzel :nazar:
herkese günaydııınnn

inşallah herkes için güzel bi gün olur

sabah aç karna bi bardak elma sirkeli su içtim, gece yatmadan önce de içmiştim, ondan mıdır bilmiyorum sabah tuvalete resmen ishal olmuş gibi çıkıyorum

kahvaltı olarak da sizi şaşırtmak isterdim ama ah bu uykunun gözü kör olsun, 1 kase nesfit yedim tarçınlı

şimdi 5i1 yerde içiyorum
afiyet olsun cnm sirkeli su yapabilr ishal .

herkese günayddddddddddddııınnnnnnnnnn,nasılsınız bayanlar ,ben bugün çok iyiyim şükür.dün forumda tadilat mı vardı bir türlü giremedim:60:
neyse bakalım sınavlarım dün itibariyel bitti şükür,aslında paraztesi itibariyle bitmesi gerekiyormuş:26:Başıma neler geldi sormayın meğersem sınavım pazartesi günüymüş bende dün harıl harıl ders çalışırken sınava 1 saat kala farkettim,hemen hocayı aradım durumu anlattım sağolsun beni yeniden sınav yaptı,üniversitede okuyanlar veya mezunlar bilir ki finalin telefisi yoktur,raporun dahi olsa sınava tekrar girme hakkın yoktur,amma hocadan Allah razı olsun hemn yarım saat içinde gel dedi,gittim sınavımı oldum 10 dk içinde cevaplamak zorunda kaldım ama bunada şükür tabi:61:

dünkü menümü yazayım hemen çok konuşum

sabah
1yumurta
1 kk beyaz peynir
1zeytin
1 dlm kepek ekmeği

öğle
1 dlm et rosto
1 çk pirinç pilavı
1 dlm kepek ekmeği
salata

ara
1elma

akşam
7 çubuk kraker
karnıbahar slatası(1 çk zeytinyağı ile)
1 çk patlıcan yemeği
1 dlm kepek ekmeği
2 zeytin
1kk beyaz peynir

ara
1 bardak süt

Spor:35 dk lesli teyzeyele spor yaptım,çok iyi geldi valla,her nekadar kızım ayağıma dolansada fena değildi,baya bir yoruldum,hele kol çalışmaları beni mahvetti,zmanla alışıırm umarım
,günaydın cnm afiyet olsunnn..yaşassssssııınnnnn famir süt içmişşşşş:65::65::nazar::nazar:süpersin famirciğim kolay gelsn menülerinde gayet iyi:nazar:
Günaydın arkadaşlar :) birazcık beslenme programıma tam uyamadım 2-3 gün sporu da aksattım :77: bu sabah tartıldım kilo aldım diye korktum almamışım ama :61: 66.3 üm.:nazar: bugünden itibaren aksatmadan devam...

sabahki menüm şöyle ;
bir bardak ılık su
bir tk üzüm pekmezi.
bir kk kaşar peyniri , 1 az yağlı üçgen peynir ,bir katı yumurta,bir büyük salatalık , bir havuç , 2 siyah 2 yeşil zeytin bir dilimden biraz büyük çavdar ekmeği.yanında ise bir bardak greyfurt suyu.

menünün devamını ve yaptıklarımı yazarım yine görüşmek üzere kızlar :34:
afiyet olsun cnm:nazar:

Kızlaaaaar hepinize günaydınlarr öpücüklerrrr:16::54::54:

Hemen dün akşamı yazayı erkek arkadaşımın annesi davet etmişti o da sağlıklı beslenmede diyetisyene de gidiyo şanslıyım yani:34:

5yk z.yağlı kereviz yemeği

5-6yk salata

1 kase lıght yoğurt

3 tane cevziden daha küçük ekşili köftenin köfteleri (içlerinde prinç vardı ama azdı yine de ekmek yemedim prinç var diye)

Bugün Sabah kahvaltım

1 adet haşlanmış yumurta

1 kk yağsız,tuzsuz beyaz peynir (üçgen yemedim hayyyrettt:60: bu ara beyaz peynir yerim bi kutu aldım çünkü değişiklik olsun biraz)

3 adet kırma yeşil zeytin

2 dilim tam buğday ekmeği

domates-salatalık 1 adet yeşil biber

şimdi yeşil çaylı bitki çayımı içiyorum

dün dışarı çıktığımdan spor kaldı ama gidiş dönüş toplam 1500 uzay yüryüşü adımı saydım:1: yani her ayak adımı değil de her iki adımı 1 adımdan saydım bilmem anlatabildim mi:60: toplam 30-45dk yürümüşümdür sanırım

Amam bugün uzaya gidicem 45dk-1st kadar birazdan gşider gelirim inşallah:1::nazar:

afiyet olsun cnm.ohh öyle misafrliğe can kurban:)ne güzel sağlıklı sağlıklı geçirmişsin akşam yemeğini afiyet olsun tatlım:nazar::65:
pilatesmi yaptım kızlar.maxi plus günlerini seviorum ben ya.geçişler hızlı belki ama karışık herşeyden yapılıo güzel oluo o da heryer çalıştı.ohhh açıldım rahatladım.şimdi markete gidiorum sütüm ve ekmeğim bitti onları alıp döneyim evde de işlerim var.akşama yemek yapıcam ev temzliycem fln filan hepinizi öptümmmm:54:

anladım canım geçmiş olsun tekrara kuş bileaslında zararlı bebek olonca

canım sonradan eve bebek geldimi ve fazla ilgilenip onlarla ilgilenmezsen kıskançlık yapıyorlar :47: normaldede öyle. mesela biz bi ara biriyle fazla ilgileniyorduk diğeri kıskançlık yaptı. bi gün üzerine çıkmış karnını tekmeliyordu :47: o derece. hep bağırıyordu huysuzdu. sonra artık hepsinle eşit ilgilenmeye dikkat ediyoruz şimdi kıskançlık falan kalmadı :1:

hım anladım sagol canım
afiyet olsun canım
yürüyüşde ii olmuş
dügün nezman :64::40:

:1::1::nazar: kısmet canım bakalım şimdilik biraz iş güç toparlama sürecindeyiz hayırlısı:16:

afiyet olsun canım
heryeş galet güzel
ben de dün eşime lor peyniri aldırdım değişiklik olsun diye
akşam ben de pilates yapıcam yine, artık alışmam lazım, benim hareketler yarım yamalak oluyo çünkü :(((

ayrıca çok şanslısın, erkek arkadışının annesi de diyetisyene gittiği için seni anlamıştır, yemekleri de ona göre yapmıştır zaten :))

ben 2 hafta sonra yine ankaraya gidicem bakalım bu kez nasıl olacak, k,validemle geçen sefer sorun yaşamadık ama süre kısaydı, bu kez de inşallah bi sıkıntı olmaz ama spor konusunda endişeliyim yapamazsam diye

sabahları evde olursam tvden ebru ile pilates yapsam eminim dalga geçerler benle :(

Ben de haftaya perşembe inşallah antebe gidicem geçen hafta kaçamak yapmadım bu hafta da yapmıycam inşalah antepte biraz yaparım öçünkü babam keser yemezsem, yani hem şişmanlamışsın der hem de künefelr falan ahavada uçuşur sağolsun bayılır yedirmeye ben de 2 hafta burada kaçaak yapmıyorum ki orada biraz yaparım diye ama neyseki evde koşu bandı var annem de dikkat ediyor zaten dengelerim inşallah belki de verir gelirim:16::nazar:

merhaba kızlar kahvaltımı yaptım
oğlanı okula bıraktım
eve geldim küçük oğlanın kahvaltısını yaptırdım.
annemle ve bir arkadaşıyla yürüyüşe çıktım tam 40 dk yürüdük sonra annemle yürüyerek tekrar alışverişe çıktık derken tam 90 dk ayaktaydım şimdi eve geldim .

sabah açken 500 ml ılık su

sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tk tahin- pekmez
1 kk kaşar peyniri
4 zeytin
250 ml şekersiz açık çay

yürüyüşte de 250 su içtim şimdilik bu kadar kızlar :16:

sizlerin günü nasıl geçiyor canlar umarım herşey yolundadır :16:

Canım maşallah sana:16::nazar: afiyet olsun kahvaltı da çok güzel benim de sporum var bugün birazdan yapıcam inşallah:nazar::8:

:1::1::nazar: kısmet canım bakalım şimdilik biraz iş güç toparlama sürecindeyiz hayırlısı:16:

Ben de haftaya perşembe inşallah antebe gidicem geçen hafta kaçamak yapmadım bu hafta da yapmıycam inşalah antepte biraz yaparım öçünkü babam keser yemezsem, yani hem şişmanlamışsın der hem de künefelr falan ahavada uçuşur sağolsun bayılır yedirmeye ben de 2 hafta burada kaçaak yapmıyorum ki orada biraz yaparım diye ama neyseki evde koşu bandı var annem de dikkat ediyor zaten dengelerim inşallah belki de verir gelirim:16::nazar:

Canım maşallah sana:16::nazar: afiyet olsun kahvaltı da çok güzel benim de sporum var bugün birazdan yapıcam inşallah:nazar::8:

teşekkür ederim canım kayınvalide hanım sana güzel bakmış kahvaltın da muhteşem

ben bugün hesabı düzledim nerudacım tam 53 kg oldum :9::9::9:

teşekkür ederim canım kayınvalide hanım sana güzel bakmış kahvaltın da muhteşem

ben bugün hesabı düzledim nerudacım tam 53 kg oldum :9::9::9:

Sağol tatlım evet o da diyetiseyene gidiyo ondan anlıyo ve yemekler de ona göreydi güzel oldu:16::nazar::nazar: gördüm gördüm super olmuş :nazar::nazar: tebriklerimi bilimum sarı kafalarla iletmiştim önceki sayfalarda ama fazla tebrik göz çıkartmaz di mi:1: :nazar::nazar::65::65::66::64::8::10::13::13:maşallah sana farmasim:16:

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.evli ve çalışan bir bayanım.yıllar once spor+diyet yaparak istediğim kiloya ulaşmıştım ve tekrar o gunlere geri dönmek istiyorum.eşimle yarışıyoruz zayıflama konusunda.ama o kazanıyor çünkü çok kolay kilo veriyor.gunde 2.5 ekmek yıyen adam 2 ekmek yemeye başladı ve hala akşam 11 lerde eti tost makinesind kızartıp yıyor.1 tabak sigara böreğini midesine indiriyor ama yınede kilo verirken hiç zorlanmıyor.boyle beslenerek 2 haftada 2 kilo vermiş bile.gıcık oluyorum yaaaa:19::19:
bende kendi çapımda birazcık da olsa hırslandım:9:
mesela bu sabah 5.30 ta kalktım ebru şallının dvd sinden 1 saat plates yaptım sonra duş alıp işyerine geldim.sabah kahvaltımda:
1.5 dilim çavdar ekmegi
biraz domates salatalık
5 zeytın
biraz peynır yedim.
işyerine gelince:
bir bardak 5 li zayıflama çayı
bir bardak yeşil çay
500 ml su içtim
ara ögün:
3 kuru kayısı
3 kuru incir
sutaşın 125 gramlık diyet yogurdundan yedim

hırslanmam lazım lutfen desteğinizi esirgemeyin

sen beğendiğin birininkini söyle ben yapayım istersen

farmasi yapacak canım saol.

yukarda gördüm şimdi boyunu yaz canım bir de

yazdım canım yukarda

canım bekliyorum deminden beri boyunun ölçüsünü vermedin BMİ yani beden kitle indeksini de takip edebilmen için demiştim ama

BMİ OLMADAN işte böyle kopyalayıp yapıştırabilirsin profilindeki çizelge yazan yere

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wlrmmEM/weight.png

vermiştim canım gördün mü

Sağol tatlım evet o da diyetiseyene gidiyo ondan anlıyo ve yemekler de ona göreydi güzel oldu:16::nazar::nazar: gördüm gördüm super olmuş :nazar::nazar: tebriklerimi bilimum sarı kafalarla iletmiştim önceki sayfalarda ama fazla tebrik göz çıkartmaz di mi:1: :nazar::nazar::65::65::66::64::8::10::13::13:maşallah sana farmasim:16:

ayyyyyyyy görmemiştim kusura bakma canım ama doğru fazla şımarıklık da göz çıkarmaz değil mi nerudacım ? :52::52::52::52::66::66::66::66::66::65::65::65::65::65::65::64::64::64::64::60::60::60::82::82::82::8::8::8::8::34::34::34::9::9::9::10::10::10::1::1:

Back
X