60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman Allah koruusun,işte zaten eski halime geri döneceğim korkusu beni mahvediyor..:50:
tekrar eski kiloları almak kadar kötü bişey yoktur sanırımm.
bu nedenle sporunuda,yeme içme düznininde fazla abartılmması gerktiğini düşünüyorum.
yaşam biçimi haline getirdikten sonra böyle yaşamayı bir şekilde gider zaten.
eskiden yediğimiz pek çok zararlı şeyi yiyip içmiyoruz sonuçta.
gidecek ama sabır lazımm işte:97:

allah korusun tabi.canım işte o korkuları yoketmek lazımmış.bende yaşadım bi ara.şu doktor gürkan kubilay demişti hangi kiloda olursanız olun kendinizden memnun olun demişti.daha kötülerini de gördük sonuçta..evet her zaman o dozajı iyi ayarlamak önemli birgün kaçırdıysak diğer gün hemen telafi etmek gerek derler hep.tabi çok çok kardayız şu durumda bile hemde ne sabır lazım canım :96::96: azmetmeyi de hiç bırakmamak gerekiyor.kolay gelsin hepimize allah sağlık versinde gider fazlalıklar :13:

günaydınn azimle saglıklı beslenmişşşş,,, kiloları atıatıvermişşşş,, seksüü, güzell, cekücüüü , evli,mutlu,cocuklu,kariyerlii,, hamişşş, sosyetikk,mütevazii vs vss vsss hatunlarrrrr:12::12::12::12::12::12::23::23::23::23::23::23:

sabah kahvaltımmm;

2 normal bi köse dilim kızarmıs ekmek( kücük kücük dilimlerr?
2 kk peynir
7_8 zeytin (yesil) utanmasam oturupp cerez gibi yicemmm:97::97:
yarım domates
1 kücük salatalık
1 haslanmıs yumurta:27::27::27::27::27::27:

az öncede kasıgın burnuyla nescafe koklatılmıss ılık süt içtim:56::56:

bugün kayınpederiminn lokması dökülcek. 40 ı ramazan a geldigi için erken döküolar. ondan önce de kabristan a gidicekler.. ben gidip gitmemekte krarsızımm.. tirmizininn hadis lerindeki gibi uyuyosa gitmeninn anlamı yok burdan dua gönderirim.. ama kayınvalidemin dedigi gibi gelenin gidenin yolunu gözlüyosa gidip görünmemm lazım zira dün gece bile rüyamda gördüm:44::44::44::44:

arzucum bu değerlenden hiç anlamıyorum haliyle ama normal değerlerde olduğunu anlamışş oldukk.
diyetisyeninin söyledikleride bizim burada yaptıklarımızın aynısıymışş gerçekten,hatırlatma için teşekkürler.
seninde için ferahlamışş oldu senin adına sevindim canımmm,haydi bakalımm kolay gelsinn sana,başaracağına innaıyorummm:65:

arzucum bu değerlenden hiç anlamıyorum haliyle ama normal değerlerde olduğunu anlamışş oldukk.
diyetisyeninin söyledikleride bizim burada yaptıklarımızın aynısıymışş gerçekten,hatırlatma için teşekkürler.
seninde için ferahlamışş oldu senin adına sevindim canımmm,haydi bakalımm kolay gelsinn sana,başaracağına innaıyorummm:65:

günaydınn azimle saglıklı beslenmişşşş,,, kiloları atıatıvermişşşş,, seksüü, güzell, cekücüüü , evli,mutlu,cocuklu,kariyerlii,, hamişşş, sosyetikk,mütevazii vs vss vsss hatunlarrrrr:12::12::12::12::12::12::23::23::23::23::23::23:

sabah kahvaltımmm;

2 normal bi köse dilim kızarmıs ekmek( kücük kücük dilimlerr?
2 kk peynir
7_8 zeytin (yesil) utanmasam oturupp cerez gibi yicemmm:97::97:
yarım domates
1 kücük salatalık
1 haslanmıs yumurta:27::27::27::27::27::27:

az öncede kasıgın burnuyla nescafe koklatılmıss ılık süt içtim:56::56:

bugün kayınpederiminn lokması dökülcek. 40 ı ramazan a geldigi için erken döküolar. ondan önce de kabristan a gidicekler.. ben gidip gitmemekte krarsızımm.. tirmizininn hadis lerindeki gibi uyuyosa gitmeninn anlamı yok burdan dua gönderirim.. ama kayınvalidemin dedigi gibi gelenin gidenin yolunu gözlüyosa gidip görünmemm lazım zira dün gece bile rüyamda gördüm:44::44::44::44:

heryerden duan ulaşırr,olurmuymuş öyle şeyy.
hem senin mazretein var hamilesin ve dr sürekli yatmanı söyemedi mi sna.
bir daha mı strese girip,garip rüyalarla boğuşacaksınn.
Allah korusun çocuğuna sana birşey olursa vebalini nasıl ödeyecekler,kimsenin lafına kulak asma,onların yolda geçireceği vakti sen evinde dua okuyrak geçir canımm,

Günaydınnn günaydınn yavrukuşlar

arzucuk diyetisyen iyi geçmiş değerlerden pek anlamam
hugocuk gelsin o anlar :)
pek ucuzmuş diyetisyen nerde bu, adı ne?
eline bi liste verdi mi acaba?
söyledikleri şeyler mantıklı ve bizim uyguladığımız şeyler
hadi hayırlı olsun :109:

afiyet olsun ecrincim.ben bir zeytinde 9 kalori var diye duymuştum.:53: aman çerez gibi yemeyi birdaha düşün :1: bu arada ticker ımı da değiştirdim.bir on kilo sonraki halimi çok merak ediyorum :61::61::61:

öleni öyle bir yüceltiyorlar ki anlam vermek mümkün değil.
bir hoce söylemişti kimdi hatırlmaıyorum şimdi,ölenin başıan oturup kuran okumananın ne anlamı var kuran bize lazımm,ölen zaten ölmüşş demişti.
ne kadarına katılınır bu lafın bilmiyorum
ama gideni geleni gözlüyormuşş lafı çok saçma o orada nelerle uğraşıyor kimbilir,yada o rahat uykusunda dünyayı mı düşünecek yada düşüneceğizz.
kıyamet gününde insan evladını bile gözü görmezmiş deniyor.
duanı gönder,onun için af dile yeter.

bu kiloda bu normal değerlere şaşırmak mı gerekiyor nedir :1: evet canım doğru yapıyormuşsunuz benim gitmem iyi oldu bir hala kendi kendimi denetleyemeyebiliyorum hem değerlerin kötü çıkmaması kontrol altında olacak olmam dediğin gibi içimi ferahlattı.:16: teşekkür ederim canım.:70: inşallah hepimiz başaracağız :61::61:

Günaydınnn günaydınn yavrukuşlar

arzucuk diyetisyen iyi geçmiş değerlerden pek anlamam
hugocuk gelsin o anlar :)
pek ucuzmuş diyetisyen nerde bu, adı ne?
eline bi liste verdi mi acaba?
söyledikleri şeyler mantıklı ve bizim uyguladığımız şeyler
hadi hayırlı olsun :109:

günaydın canım:34: evet hugocuk un yorumunu bekliyorum :1: ama gelmedi daha sanırım doktora gitti dün gidememişti onun nasıl geçti acep :44: sana özelden atayım canım ismini. evet listem var yine isterseniz onu da yazıveririm..:34: sağolasın canım :71: sil baştan başladık bakalım :10:

afiyet olsun ecrincim.ben bir zeytinde 9 kalori var diye duymuştum.:53: aman çerez gibi yemeyi birdaha düşün :1: bu arada ticker ımı da değiştirdim.bir on kilo sonraki halimi çok merak ediyorum :61::61::61:

hamileyken bende zeytini çok yerdimm,bir oturuşta yarım kilo yeşil zeytini bitirdiğimi hatırlıyorumm:26:
ben toplamda 9 kilo almıştımm,yediği zeytin olsunn yawww meyve nihayetinde her nekadar yağlı da olsaaa:44:

hamileyken bende zeytini çok yerdimm,bir oturuşta yarım kilo yeşil zeytini bitirdiğimi hatırlıyorumm:26:
ben toplamda 9 kilo almıştımm,yediği zeytin olsunn yawww meyve nihayetinde her nekadar yağlı da olsaaa:44:

yarım kilo mu :52: tabi diğer zararlı şeyleri yemekten iyidir ama.:44: o zaman ecrin sen az yağlı az tuzlu olanlar var onlardan ye.gerçi bizimkilerde o da zeytin mi erik gibi diyorlar :60: ben alıştığım için bana güzel geliyor :1: benim zeytin hakkım haftada 2 ye düştü.:25:

yarım kilo mu :52: tabi diğer zararlı şeyleri yemekten iyidir ama.:44: o zaman ecrin sen az yağlı az tuzlu olanlar var onlardan ye.gerçi bizimkilerde o da zeytin mi erik gibi diyorlar :60: ben alıştığım için bana güzel geliyor :1: benim zeytin hakkım haftada 2 ye düştü.:25:

listeni paylaşırmısın canımm,
bende zeytini ve yurmurtayı çok sevrim ama diyat yaptığım dönemde çok az yedimm,hatta son zmanlarda hiç yemediğim de oldu.

Arzucuk gönder bakalım bende gidebilirim
düşünüyorum gitmeyi
burda yazmıştım bi arkadaşım gidiyordu o doktora gidecektim
ama sonra çok saçma geldi gitmedim öyle kalmıştı :61:

öleni öyle bir yüceltiyorlar ki anlam vermek mümkün değil.
bir hoce söylemişti kimdi hatırlmaıyorum şimdi,ölenin başıan oturup kuran okumananın ne anlamı var kuran bize lazımm,ölen zaten ölmüşş demişti.
ne kadarına katılınır bu lafın bilmiyorum
ama gideni geleni gözlüyormuşş lafı çok saçma o orada nelerle uğraşıyor kimbilir,yada o rahat uykusunda dünyayı mı düşünecek yada düşüneceğizz.
kıyamet gününde insan evladını bile gözü görmezmiş deniyor.
duanı gönder,onun için af dile yeter.

cok karısık konular gercekten.. bana gel demedi kayınvalidem hamile oldugum için ama kızlarına falan söylüo süürekli ziyaretcii beklermiş die.. ben gecenlerde arif aslan la konustumm.. baska bi konu içinn o arada dedim kii ben nasıl bilicem hangi hadis dogru hangisi yanlıs.. mesela tirmizi nin kabir azabı için yazdıkarını okudum netten dedimm.. güzeldi ama gercekmi dedim.. o da tirmizininn kim oldugunu arastırırrsan tatmin olcaksın dedi.. kitabını al oku yada internetten indir dedi. orda aynenn söyle diyor tirmizi.. işte kısaca söliyimm.. muhammed diye birinden bahsedildigini duyduk sen ne diyorsun bu konuda diyo.. eger cevap veremezse topraga kıyamete kadarr sıkıstırmasını söylüyormuss huzursuzz bi uyku yanii..azapta anlatılıyor işte..eger cevap verebilirsede biz zaten seninn böyle diyecegini bilirdik diyorlarmıs. yerini genişletip kabrini aydınlatıyorlarmıss.. o da gidin aileme haber verin dermiş.. melek te ona sen simdi zifafa girip te sabah seni en sevdiginden baskası uyandırmayakmıs gibi uyu.. yani kıyamete kadar uyku diyor iyiler için. bana cok rahatlatıcı ve güzel geldi.. yani o bencede orda bizi düsünmüyordur bile. tabi ölülerinizi ziyaret edin de diyormus bi hadiste galiba.. karısık ya bol bol okuyup ögrenemk lazım.. henüz kitabı alamadım 127 lira gördüm cünküü .. eski kitapcılarda falan da bakıcam belki ucuza bulurum.. :97::97:

unutmadan kan tahlillerim falan yapılmadı.gerek yokmuş.ama ben aile sağlığı merkezinden tüm değerlerime baktırmayı düşünüyorum.kansızlık vardı bende ilaçla geçmişti ama kontrol ettiriyorum zaman zaman.kolestroldü kan şekeriydi bunlara 6 ayda bir baktırmak gerekiyormuş.aklınızda bulunsun kızlar.mesela önceki ayların birinde yaptırdığımda iyi ve kötü huylu kolestrolüm normal değerlerde idi.iyi huyluyu çıkarıp kötü huyluyu da düşük tutmak için kuru soğan yemek gerekiyormuş.salatalara kuru soğan ilave etmiştim daha dengeli olmuştu.bunu sağlıkçı arkadaşım:70: önermişti bana.size de öneririm.:34: şu bir ayı geçirip öyle gideyim.zaten ben ramazanda oruç tutamıcam.mide rahatsızlığım var benim.:59:

Arzucuk gönder bakalım bende gidebilirim
düşünüyorum gitmeyi
burda yazmıştım bi arkadaşım gidiyordu o doktora gidecektim
ama sonra çok saçma geldi gitmedim öyle kalmıştı :61:

gönderdim canım.ama ayrı şehirlerdeyiz sanırım :44: bence bir diyetisyen kontrolünde olunmalı.gitmeni öneririm.ben sporuda abartınca telaşlanmıştım kasımdan gidecek diye.zaten şey dedi her geldiğinde yaptıklarını görücez hatan varsa kendin göreceksin dedi.zamanla öğrenecekmişim yeterli ve dengeli beslenmeyi..birdahakine sorularımla gidicem zaten.:1: ilk diye herşeyi de sormaktan çekindim biraz :9: ben bu zayıflama olayını sizler kadar oturtturamadığımı düşünüyorum.iyi yerleştirseydim içselleştirseydim olayı o 7 kiloyu almazdım geri.

cok karısık konular gercekten.. bana gel demedi kayınvalidem hamile oldugum için ama kızlarına falan söylüo süürekli ziyaretcii beklermiş die.. ben gecenlerde arif aslan la konustumm.. baska bi konu içinn o arada dedim kii ben nasıl bilicem hangi hadis dogru hangisi yanlıs.. mesela tirmizi nin kabir azabı için yazdıkarını okudum netten dedimm.. güzeldi ama gercekmi dedim.. o da tirmizininn kim oldugunu arastırırrsan tatmin olcaksın dedi.. kitabını al oku yada internetten indir dedi. orda aynenn söyle diyor tirmizi.. işte kısaca söliyimm.. muhammed diye birinden bahsedildigini duyduk sen ne diyorsun bu konuda diyo.. eger cevap veremezse topraga kıyamete kadarr sıkıstırmasını söylüyormuss huzursuzz bi uyku yanii..azapta anlatılıyor işte..eger cevap verebilirsede biz zaten seninn böyle diyecegini bilirdik diyorlarmıs. yerini genişletip kabrini aydınlatıyorlarmıss.. o da gidin aileme haber verin dermiş.. melek te ona sen simdi zifafa girip te sabah seni en sevdiginden baskası uyandırmayakmıs gibi uyu.. yani kıyamete kadar uyku diyor iyiler için. bana cok rahatlatıcı ve güzel geldi.. yani o bencede orda bizi düsünmüyordur bile. tabi ölülerinizi ziyaret edin de diyormus bi hadiste galiba.. karısık ya bol bol okuyup ögrenemk lazım.. henüz kitabı alamadım 127 lira gördüm cünküü .. eski kitapcılarda falan da bakıcam belki ucuza bulurum.. :97::97:

elbette ölüler ziyaret edilmeli hem öyle olmasa alın yakın vs türü şeyler olurdu kabrin bir önemi olmazdı.ben senin rahatsızlığın için söyledimm,çocuk doğduktan sonra bol bol gidersin,onların unuttuğu hatırlamdığı zamnalarda da gidersin illaki kırkını bilmme yıldönümünü beklemzsin bile çünkü sen onu çok seviyordunn.orada geçireceğin vakti gezmelerde geçireceksen tabiki kabre git derimm,tabi duygusal olarak etkilenmeyeceksesn
ölülerin bu dünyayı düşündüğünü sanmıyorumm,kabir azabıyla ilili söyleenen şeyler sadece bunlar değil canım ,sadece peygam efendimizzin sorgulanması ile bitecek bir zamn dilimi değil.
okumanı tavsiye ederim ama bu zorlu dönemü atlattıktan sonra,hamilleik çok farklı bir dönem insn aklından geçirmediğini,yapmayacağı şeyi yapıyorken buluyor kendini,
çok da bu dönem sorgulama derim ben

ayy evet ayrı yerlerdeyiz :) :)
benim ona gitmem imkansızzzz :30:

tüh gelebilsen yardımcı olurdum canım :34:

:68:
ara öğün türk kahvesi

hepinize benden türk kahvesi :126:

teşekkürler :70:
olsa da içsek ne iyi giderdi :9:

benim listeyi de bugün içinde yazarım.:34: spora da öğleden sonra gidicem.:52: şimdi bir yeşil elma yedim.su içmeye devam. bugünde pek bi pozitifim :1::1:

Back
X