elbette ölüler ziyaret edilmeli hem öyle olmasa alın yakın vs türü şeyler olurdu kabrin bir önemi olmazdı.ben senin rahatsızlığın için söyledimm,çocuk doğduktan sonra bol bol gidersin,onların unuttuğu hatırlamdığı zamnalarda da gidersin illaki kırkını bilmme yıldönümünü beklemzsin bile çünkü sen onu çok seviyordunn.orada geçireceğin vakti gezmelerde geçireceksen tabiki kabre git derimm,tabi duygusal olarak etkilenmeyeceksesn
ölülerin bu dünyayı düşündüğünü sanmıyorumm,kabir azabıyla ilili söyleenen şeyler sadece bunlar değil canım ,sadece peygam efendimizzin sorgulanması ile bitecek bir zamn dilimi değil.
okumanı tavsiye ederim ama bu zorlu dönemü atlattıktan sonra,hamilleik çok farklı bir dönem insn aklından geçirmediğini,yapmayacağı şeyi yapıyorken buluyor kendini,
çok da bu dönem sorgulama derim ben
bilmemm mi bende ondan ecele etmiyourm zatenn cünkü uykularım kacar yine.:97::97: kii ben normlade garip bi insanımm bi insana söyledigimi 10 kere düsünürümm ya beni yanlıs anladıysa ya kalbi kırıldıysa vs die bunları okuyuncaa susup oturasım geliyo sürekli